Jeugdpuistjes puberteit behandelen en woon je in de omgeving van Haarlem? Maak dan een afspraak voor de kennismakingsbehandeling. Woon je niet in de buurt van Haarlem, dan kan ik je ook op afstand begeleiden. Lees hier de REVIEWS van cliënten die ik op afstand heb geholpen met hun huidproblemen.

Er is niks zo vervelend als het krijgen van jeugdpuistjes in de puberteit. Helaas krijgen de meeste jonge mannen en vrouwen tussen 12 – 18 jaar hiermee te maken. Beperk de schade aan je huid en start gelijk met de juiste producten en behandeling!
Jeugdpuistjes op een natuurlijke manier bestrijden; klik hier.

Jeugdpuistjes puberteit ontstaan en verergeren door:

 1. Hormonen
 2. Genetisch bepaald; andere familieleden hebben hier ook last van gehad
 3. Bepaalde voeding heeft ook invloed op talgproductie en hormonen
 4. Stress; school, ruzie met vrienden, onzekerheid etc.
 5. Gebruik van verkeerde huidverzorging
 6. Gebruik van verkeerde foundation, make-up die je poriën verstoppen
 7. Door druk van bv. helm, cap, muts, pet, (zonne)bril, te strakke kleding die tegen de huid aan schuurt/druk geeft.
 8. PCOS; Polycysteus Ovarium Syndroom
Door stress krijg je meer puistjes

Stress kan je puistjes verergeren!

images0IYETFNK

Eet geen pindakaas bij jeugdpuistjes!

Acne door melkproducten

Vermijd melkproducten!

Jeugdpuistjes puberteit ontstaan meestal als eerst op de T-zone

Jeugdpuistjes in de puberteit zie je meestal als eerste ontstaan op de T-zone, dit is je voorhoofd, neus (rondom de neus) en de kin. Daarna kan het zicht uitbreiden naar de wangen en de hals, rug en decolleté.

Jeugdpuistjes puberteit behandelen omgeving Haarlem of begeleiding op afstand

Jeugdpuistjes puberteit behandelen; pak het probleem direct aan!

Wanneer je last krijgt van jeugdpuistjes puberteit start dan snel met het behandelen hiervan. Hoe eerder je het probleem aanpakt en onder controle krijgt des minder schade het aan je huid kan aanrichten.

Jeugdpuistjes puberteit behandelen omgeving Haarlem of begeleiding op afstand; Ik, dé Acne Specialist,  kan je hierbij helpen!

Zelf heb je geen ervaring met dit huidprobleem. Ik heb inmiddels al zoveel mensen met acne geholpen dat ik jou ook goed advies kan geven.  Jeugdpuistjes ofwel ACNE is een lastig huidprobleem, dit kun je helaas niet zelf even oplossen.

Jeugdpuistjes puberteit behandelen omgeving Haarlem of begeleiding op afstand

Huisarts, Dermatoloog of Acne Specialist??

Jeugdpuistjes puberteit behandelen door dé Acne Specialist Bianca Buijs

Bianca Buijs, dé Acne Specialist

Jeugdpuistjes puberteit behandelen omgeving Haarlem of begeleiding op afstand:
Waarom kun je beter naar dé Acne Specialist (Bianca van praktijk voor huidverbetering) i.p.v. naar de dermatoloog of huisarts gaan?

1. Bij de huisarts of dermatoloog krijg je bij matige jeugdpuistjes eerst een zalfje, dit irriteert je huid vaak omdat het je huid erg uitdroogt.
GEVOLG: JEUGDPUISTJES EN OOK NOG EENS EEN DROGE GEÏRRITEERDE SCHILFERIGE HUID. GEVOLG: je stopt met gebruik.

Bij dé Acne Specialist krijg je de juiste producten voor jouw type acne en jouw type huid. Je kan een vochtarme, droge, normale of vette huid met Jeugdpuistjes hebben. Je begrijpt dat wanneer je een vette huid met JEUGDPUISTJES hebt je hi andere producten moet gebruiken dan wanneer je een normale tot droge huid met jeugdpuistjes hebt! Bij mij krijg je ADVIES OP MAAT en daarom krijg je geen vervelende bijwerkingen en geen geïrriteerde droge huid. Wel zo fijn toch!

2.Huisarts en dermatoloog: Wanneer de jeugdpuistjes of je acne erger is/wordt krijg je meestal een antibiotica kuur (bv. Minocycline, Tetracycline of bij ernstige acne Ro-Accutane). Deze antibiotica moet je vervolgens weken of maanden slikken. Hoe denk je dat dit voor je darmen is? Niet best, je vernietigd namelijk ook de goeie bacteriën die je juist nodig hebt om je immuunsysteem goed te houden. JE BRENGT JE LICHAAM UIT BALANS EN DAT IS HET AL IN DE PUBERTEIT! Begin hier dus niet aan.

Dé Acne Specialist: geeft je advies in de juiste huidverzorging en als het nodig is krijg je advies voor voedingssupplementen die je JEUGDPUISTJES OFWEL ACNE van binnenuit gaan aanpakken. Zie voedingssupplementen niet als pillen, maar als extra voeding, dit is het namelijk ook! Zo kun je op een gezonde manier je huid verbeteren i.p.v. je lichaam nog meer uit balans te brengen.

3.Huisarts en dermatoloog hebben hooguit 5 minuten de tijd voor je en dan sta je met je recept in je hand weer buiten en dan ben je weer op jezelf aangewezen. Terwijl je helemaal niet weet hoe je je JEUGDPUISTJES PUBERTEIT MOET BEHANDELEN!

Dé Acne Specialist is ook jouw HUIDCOACH en neemt alle tijd voor je om je te helpen! Zie mij maar als je PERSONAL TRAINER voor jouw huid. We gaan samen werken aan het verbeteren van jouw huid. Aangezien ik hier veel ervaring in heb weet ik precies hoe ik jouw JEUGDPUISTJES ACNE onder controle kan krijgen en kan houden. Ik red dit niet zonder jouw hulp, dus jij moet de discipline hebben om 2x per dag je huid op de juiste manier thuis te gaan verzorgen!

4.Huisarts en dermatoloog zeggen dat voeding geen invloed op je jeugdpuistjes heeft!

Dé Acne Specialist: Neem van mij aan dat bepaalde voedingsmiddelen (o.a. melkproducten, suikers) zeker je JEUGDPUISTJES kunnen verergeren! Ik geef je hierin advies wat je wel en vooral niet moet eten!

5.Huisarts en dermatoloog snappen niet hoe vervelend die jeugdpuistjes zijn en hoe onzeker je ervan wordt.

Dé Acne Specialist heeft zelf ook heel lang last gehad van JEUGDPUISTJES ACNE. Ik weet dus heel goed hoe vervelend het is,  wat voor een impact die rot pukkels op je dagelijks leven hebben en hoe onzeker je wordt van een hoofd vol ontsierende puistjes!

Praktijk voor huidverbetering is gevestigd aan Zadelmakerstraat 44 in Velserbroek, vlakbij Haarlem, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Heemskerk, Heemstede, Overveen, Zandvoort, Bloemendaal. Voor Jeugdpuistjes puberteit behandelen omgeving Haarlem of begeleiding op afstand

Je staat er niet alleen voor. Ik help je graag van je jeugdpuistjes af.

Maak een afspraak voor de kennismakingsbehandeling, dan kan ik je van het juiste advies voorzien. En werken we samen aan een mooie stralende huid.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Bianca Buijs, Praktijk voor huidverbetering