Dé Acne Specialist voor de beste behandeling van jouw acne en puistjes, ook voor de donkere en getinte huid

INTAKEGESPREK

Wanneer je voor de eerste keer in mijn praktijk komt, hebben we een intakegesprek. Om een duidelijk beeld van de mogelijke oorzaak van jouw huidprobleem te krijgen is een intake gesprek erg belangrijk.

HUIDANALYSE

Na het intakegesprek doe ik een huidanalyse. Zo krijg ik een goed beeld van jouw huid en kan ik je adviseren welke behandelingen we kunnen toepassen en welke producten je het beste kunt gaan gebruiken om jouw huidprobleem aan te pakken.

BEHANDELINGEN

Er zijn verschillende soorten behandelingen die een positief effect hebben op een huid met puistjes. Door jarenlang onderzoek naar acne, mijn acne specialisatie en ervaring met dit huidprobleem, kunnen we door onze samenwerking jouw huid verbeteren. Het hoofddoel van de behandelingen bestaat met name uit het reinigen van de huid, ledigen ofwel het verwijderen van comedonen, pustels en talgcysten en reguleren van de talgklierfunctie. Naast het reinigen pas ik Chemische peel behandelingen en Micro Needling/Dermapen behandelingen toe, zo krijg je sneller resultaat en zullen de rode vlekken (rest-acne) eerder verdwijnen.

Bel voor een afspraak: 06-18947255 of laat je gegevens achter op het contactformulier dan bel ik jou.

Een acne vrije huid is dichterbij dan je denkt!

 

Liefs Bianca

Acne Specialist
Orthomoleculair therapeut

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.