Prijslijst huidverbetering

Ik ben aangesloten bij 2 beroepsverenigingen: MBOG voor vergoeding Orthomoleculaire therapie en ANBOS voor vergoeding Acnetherapie. Orthomoleculaire therapie MBOG beroepsvereniging

Consult
Kennismakingsbehandeling
75 min
€95,-
Orthomoleculair consult *
90 min / 120 min
€150,- / €200,-
Acnetherapie gelaat
Vanaf€48,50 / 30 min
Image skincare of Dr. Baumann facialReiniging, scrub,
onzuiverheden verwijderen,
masker, epileren, harsen en/of massage.
60min / 75min / 90min
+ POWER Mask
€90,- / €107,-/€130,-
€115,-/€132,-/€149,-
Enzyme peel
Incl. epileren
75 min / 90 min
Enzyme peel
+ POWER Mask
+ decollete


€125,-/€145,-
€150,-/€165,-
+ €20,-
Chemische peeling
+Onzuiverheden verwijderen.
60 min/75 min/90min
PEEL
+decolleté
€99,- /€125,-/€145,-
€125,-/€145,-/€165,-
PEEL + POWER Mask+ €25,- extra
4-Layer PEEL
+ decolleté
€105,-/€125,-/€145-
€130,-/€150,-/€165,-
Extra Retinol + €12,50
Cosmelan behandelingMelasma, pigmentvlekken
Cosmelan behandeling €275,- Alleen uitgevoerd met bijbehorende thuisverzorging.
Klik hier voor overzicht van bijbehorende producten.
Dermapen microneedlingIncl. herstellend collageen masker.
Kuur 3x binnen 6 mnd: €30,- korting verrekend op de laatste behandeling.
Gelaat€187,-
Gelaat en hals€205,-
Gelaat, hals en decolleté
Incl. hals & decolleté masker
€230,-

€255,-
Oogcontour of bovenlip/ beiden €95,- / € 120,-
TelewaySteelwratjes, vetbultjes, spider naevi, bloedvaatjes/blaartjes verwijderen
Klein gebied t/m 5 kleine vetbultjes€75,- 5-10 min
> 5 vetbultjes en/of grotere vetbulten€100,- >10 min
Couperose verwijderen€60,- / 5 min
€75,- / 10 min
€100,- / 15 min
Onderstaande i.c.m. behandeling korting:
Harsen gelaat
Bovenlip + neus€25,-
Bovenlip, neus en kin€32,-
Bovenlip, neus, kin en wangen€40,-
Epileren €25,-
Verven
Wenkbrauwen€22,-
Wimpers€28,-
Wenkbrauwen + wimpers€40,-

Wat houdt een Orthomoleculair huidconsult in?

Een huidprobleem kan door verschillende dingen veroorzaakt worden. Het kan in stand worden gehouden of zelf erger worden als de triggers er niet worden uitgehaald. De triggers kunnen o.a. te maken hebben met: voeding, stress (uit het heden maar ook uit het verleden), burn-out, darmklachten, andere lichamelijke klachten, medicatie, huidverzorgingsproducten, make-up, invloeden van buitenaf zoals wasmiddel, stoffen waar je dagelijks mee te maken hebt op je werk etc. Zoals je ziet kan het heel complex zijn om zelf te achterhalen wat de oorzaak van jouw huidprobleem en lichamelijke klachten kan zijn.

Fijn dat je nu bij mij terecht bent gekomen. Ik heb al vele mensen met verschillende huidproblemen goed kunnen helpen.
Huidproblemen waarbij ik je kan helpen: dermatitis perioralis, acne, rosacea, eczeem, pigment, huidproblemen bij een donkere of een getinte huid, gistpuistjes en een huid die uit balans is en mogelijk andere problemen en (onverklaarbare) gevoeligheden, irritatie vertoon

Wat verwacht ik van jou?

Dat jij serieus aan de slag gaat met mijn adviezen. Het grootste gedeelte ligt namelijk in je eigen handen om jouw huid en lichaam weer in de juiste balans en gezond te krijgen. Als jij niet bereid bent om offers te maken in je voedingspatroon en niet 2x per dag jouw huid op de juiste manier wil verzorgen, dan ben ik helaas (misschien nu nog) niet de juiste therapeut voor jou. Ik behaal goede resultaten omdat mijn klanten serieus met mijn advies aan de slag gaan.

Het juiste voedingspatroon is de basis om jouw huid en lichaam te herstellen. Zonder de juiste bouwstoffen geen goed fundament en op een slecht fundament kan je lichaam en ook je huid niet herstellen. Je krijgt een goede uitleg hoe het lichaam in de basis werkt, dan ga je ook begrijpen waarom je bepaalde aanpassingen moet doen. Ik laat bij jou ‘het kwartje vallen….je krijgt het aha-moment’. Hoe je lichaam en jouw huid werken heeft niemand jou nog vertelt en je krijgt helaas geen gebruiksaanwijzing bij je geboorte. Door de uitleg die ik je ga geven, ga je jouw lichaam en huid beter begrijpen. Dan snap je ook waarom het belangrijk is de adviezen op te volgen voor een goed resultaat. Lees hier ervaringen van klanten die je al voor zijn gegaan, klik hier.

Je krijgt absoluut geen dieet, maar ik verwacht wel van je dat je bereid bent je voeding hier en daar aan te passen. Alle triggers die invloed hebben op jouw lichaam en huid haal ik er namelijk uit. Logisch toch?! Je lichaam heeft een heel groot zelfherstellend vermogen hier moet het wel gebruik van kunnen maken. Je kunt niet van je lichaam en je huid verwachten dat het kan herstellen als jij dagelijks onvoldoende juiste voedingsstoffen eet en wellicht ook nog eens verkeerde voeding die je lichaam en je huid continu aan het “pesten’ zijn. Is er dan ook nog een onderliggend probleem in bijvoorbeeld de darmen of is er de nodige stress. Dan wordt het dweilen met de kraan open…… en daar ben ik niet zo van ;-).  Jij wil resultaat, maar ik wil dit ook!

Naast deze uitleg krijg je een advies op maat gebaseerd op de onderliggende klachten die er eventueel ook spelen, een huidanalyse en advies welke producten en voedingssupplementen het beste zijn om jouw huid en lichaam weer in goede conditie te krijgen.

Vergoeding vanuit aanvullende verzekering voor Orthomoleculaire therapie en Acne therapie

Bianca Buijs is aangesloten bij 2 beroepsverenigingen:

  1. Voor de Orthomoleculaire consulten aangesloten bij de beroepsvereniging van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde)
  2. Voor de Acnetherapie consulten aangesloten bij de ANBOS (Branchevereniging voor schoonheidsspecialisten).

Orthomoleculaire consulten worden door veel verzekeringsmaatschappijen gedeeltelijk vergoed. Deze vergoedingen gaan buiten het eigen risico om. Check van te voren of je in aanmerking komt voor vergoeding: Klik hier voor het overzicht.

Acnetherapie voor het gelaat, deze behandelingen worden ook door veel verzekeringsmaatschappijen vergoed. Deze vergoedingen gaan buiten het eigen risico om. Check van te voren of je in aanmerking komt voor vergoeding: Klik hier voor het overzicht.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het informeren naar vergoedingen via jouw zorgverzekeraar. Aan de informatie op de genoemde websites kunnen geen rechten worden ontleend.

Jouw eerste afspraak

Je kunt telefonisch of per mail jouw eerste afspraak inplannen. Na het boeken van de behandeling ontvang je via de mail, SMS of APP een betaallink. Na de betaling is jouw afspraak definitief.

Waarom het 1ste consult vooraf betalen?

Helaas zijn er in het verleden regelmatig klanten geweest die de 1ste afspraak niet nakomen. Zonde van mijn ingeplande tijd en zo hoef ik oprecht geïnteresseerde klanten niet onnodig te laten wachten. Daarom dien je alleen het 1ste consult vooraf te betalen.

Bedankt voor je begrip.

Kun je een afspraak niet nakomen?

Graag minimaal 24 uur van tevoren te bellen om jouw afspraak te annuleren of te verplaatsen. Met no shows of afzeggingen die in minder dan 24 uur plaatsvinden kan ik helaas niets meer voor iemand anders betekenen. De gemaakte kosten breng ik dan in rekening.

Bianca Buijs, Praktijk voor huidverbetering