Prijslijst huidverbetering

Ik ben aangesloten bij 2 beroepsverenigingen: MBOG voor vergoeding Orthomoleculaire therapie en ANBOS voor vergoeding Acnetherapie. Klik op de onderstaande logo’s om direct te bekijken of jouw verzekeraar mijn behandelingen vergoed. Onderaan deze pagina meer info.

LOGO KAB MBOG

Consult
Intakegesprek + huidanalyse €35,-
Kennismakingsbehandeling €90,-
Orthomoleculair consult *
90 min / 120 min
€150,- / €200,-
Acnetherapie gelaat Onzuiverheden verwijderen
+ Masker €5,- extra
€44,- / 30 min
€57,- / 45 min
€70- / 60 min
Image skincare facialReiniging, scrub,
onzuiverheden verwijderen,
masker, epileren
60min / 75min / 90min€80,- / €90,- /€100,-
+ Collageen mask€25,-
Facial O2/zuurstof€100,-
Dr. Baumann behandelingReiniging, scrub,
onzuiverheden verwijderen,
masker, epileren, harsen, massage.
60min / 75min / 90min€80,- / €90,- / €100,-
Enzyme peel

Incl. epileren

60 min/75 min/
90min


€92,-/€105,-/
€118,-
Casmara masker

€25,-
3D masker

€30,-
Chemische peeling

+ Onzuiverheden verwijderen.
Excl. epileren
60 min/75 min/90min
Peeling mild, medium
+ decolleté
€87,- /€100,-/€115,-
€107,-/€120,-/€135,-
4-Layer peel
+ decolleté
€92,-/€105,-/€120,-
€122,-/€135,-/€150,-
Peeling intensief€125,-
Extra Retinol + €10,-
Cosmelan behandeling 
Behandeling + na behandeling melasma en pigmentvlekken. €675,-
dit is inclusief Cosmelan 2, Melan Recovery,
Melan 130+ Pigment Control t.w.v. €319,50
Dermapen microneedlingIncl. herstellend collageen masker.
Kuur 3x binnen 9 mnd: €30,- korting verrekend op de laatste behandeling.
Gelaat€185,-
Acne littekens intensief wangen€185,-
Gelaat en hals€200,-
Gelaat, hals en decolleté€225,-
Oogcontour of bovenlip/ beiden €95,- / € 120,-
TelewaySteelwratjes, vetbultjes, spider naevi, bloedvaatjes/blaartjes verwijderen
Klein gebied t/m 5 kleine vetbultjes€75,- / 5-10 min
Groot gebied curretage vanaf €100,- /15 min
Couperose verwijderen€60,- / 5 min
€75,- / 10 min
€100,- / 15 min
Harsen gelaat
Bovenlip + neus€15,-
Bovenlip, neus en kin€20,-
Bovenlip, neus, kin en wangen€30,-
Epileren€20,-
Verven
Wenkbrauwen€14,-
Wimpers€20,-
Wenkbrauwen + wimpers€29,-

Wat houdt een Orthomoleculair huidconsult in?

Een huidprobleem kan door verschillende dingen veroorzaakt worden. Het kan in stand worden gehouden of zelf erger worden als de triggers er niet worden uitgehaald. De triggers kunnen o.a. te maken hebben met: voeding, stress (uit het heden maar ook uit het verleden), burn-out, darmklachten, andere lichamelijke klachten, medicatie, huidverzorgingsproducten, make-up, invloeden van buitenaf zoals wasmiddel, stoffen waar je dagelijks mee te maken hebt op je werk etc. Zoals je ziet kan het heel complex zijn om zelf te achterhalen wat de oorzaak van jouw huidprobleem en lichamelijke klachten kan zijn.

Fijn dat je nu bij mij terecht bent gekomen. Ik heb al vele mensen met verschillende huidproblemen goed kunnen helpen.
Huidproblemen waarbij ik je kan helpen: dermatitis perioralis, acne, rosacea, eczeem, pigment, huidproblemen bij een donkere of een getinte huid, gistpuistjes en een huid die uit balans is en mogelijk andere problemen en (onverklaarbare) gevoeligheden, irritatie vertoon

Wat verwacht ik van jou?

Dat jij serieus aan de slag gaat met mijn adviezen. Het grootste gedeelte ligt namelijk in je eigen handen om jouw huid en lichaam weer in de juiste balans en gezond te krijgen. Als jij niet bereid bent om offers te maken in je voedingspatroon en niet 2x per dag jouw huid op de juiste manier wil verzorgen, dan ben ik helaas (misschien nu nog) niet de juiste therapeut voor jou. Ik behaal goede resultaten omdat mijn klanten serieus met mijn advies aan de slag gaan.

Het juiste voedingspatroon is de basis om jouw huid en lichaam te herstellen. Zonder de juiste bouwstoffen geen goed fundament en op een slecht fundament kan je lichaam en ook je huid niet herstellen. Je krijgt een goede uitleg hoe het lichaam in de basis werkt, dan ga je ook begrijpen waarom je bepaalde aanpassingen moet doen. Ik laat bij jou ‘het kwartje vallen….je krijgt het aha-moment’. Hoe je lichaam en jouw huid werken heeft niemand jou nog vertelt en je krijgt helaas geen gebruiksaanwijzing bij je geboorte. Door de uitleg die ik je ga geven, ga je jouw lichaam en huid beter begrijpen. Dan snap je ook waarom het belangrijk is de adviezen op te volgen voor een goed resultaat. Lees hier ervaringen van klanten die je al voor zijn gegaan, klik hier.

Je krijgt absoluut geen dieet, maar ik verwacht wel van je dat je bereid bent je voeding hier en daar aan te passen. Alle triggers die invloed hebben op jouw lichaam en huid haal ik er namelijk uit. Logisch toch?! Je lichaam heeft een heel groot zelfherstellend vermogen hier moet het wel gebruik van kunnen maken. Je kunt niet van je lichaam en je huid verwachten dat het kan herstellen als jij dagelijks onvoldoende juiste voedingsstoffen eet en wellicht ook nog eens verkeerde voeding die je lichaam en je huid continu aan het “pesten’ zijn. Is er dan ook nog een onderliggend probleem in bijvoorbeeld de darmen of is er de nodige stress. Dan wordt het dweilen met de kraan open…… en daar ben ik niet zo van ;-).  Jij wil resultaat, maar ik wil dit ook!

Naast deze uitleg krijg je een advies op maat gebaseerd op de onderliggende klachten die er eventueel ook spelen, een huidanalyse en advies welke producten en voedingssupplementen het beste zijn om jouw huid en lichaam weer in goede conditie te krijgen.

E-Book bij jouw Orthomoleculaire huidconsult

Tevens ontvang je bij jouw 1ste Orthomoleculaire huidconsult mijn E-Book. Ik heb dit E-Book gemaakt met de kennis die ik de afgelopen 15 jaar heb opgebouwd in het behandelen van mensen met huidproblemen en de invloed die voeding heeft op ons lichaam en op onze huid. Je kan dit E-Book zien als een soort gebruiksaanwijzing voor jouw lichaam en huid. Je krijgt inzicht en uitleg hoe je lichaam werkt, zodat je bepaalde signalen in je lichaam beter begrijpen. Tevens leg ik je uit waarom je bepaalde (alledaagse) voedingsmiddelen beter kunt vermijden en welke voeding je juist voldoende moet eten om je lichaam en huid weer in de juiste balans te brengen en ook te houden. In het E-Book vind je ook handige alternatieven, want wat voor mij allemaal heel vanzelfsprekend is weet ik dat aanpassing in voeding voor jou in het begin heel lastig zijn. Ik kreeg continu de vragen: Wat kan ik dan eten als ontbijt? Welke alternatieven zijn er voor bepaalde voedingsmiddelen die ik beter niet meer kan eten? Etc…  Alternatieven, handige tips en links waar je het kan aanschaffen dit kun je allemaal terug vinden in dit E-book.

Indien je aanvullend bent verzekerd kun je een gedeelte van dit consult wellicht vergoed krijgen. Is het een huidconsult voor Acnetherapie, dan kun je het vergoed krijgen vanuit de aanvullende verzekering voor acnetherapie. Hieronder kun je bekijken of je wellicht voor vergoeding in aanmerking komt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het informeren naar vergoedingen via jouw zorgverzekeraar. Aan de informatie op de genoemde websites kunnen geen rechten worden ontleend.

De aanpak van het huidprobleem: de klacht en de oorzaak.

Huidproblemen en de onderliggende lichamelijke klachten vind ik interessant. Waardoor is het huidprobleem getriggerd? De oorzaak achter de klacht vinden, dat fascineert mij en zie ik als een uitdaging. En voor de klant ligt hier de oplossing.

Momenteel ben ik nog bezig met mijn HBO-opleiding voor orthomoleculair therapeut…in dit mooie vak raak ik nooit uitgeleerd.
Klik hier voor meer info over mij.

Vergoeding vanuit aanvullende verzekering voor Orthomoleculaire therapie en Acne therapie

Bianca Buijs is aangesloten bij 2 beroepsverenigingen:

  1. Voor de Orthomoleculaire consulten aangesloten bij de beroepsvereniging van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde)
  2. Voor de Acnetherapie consulten aangesloten bij de ANBOS (Branchevereniging voor schoonheidsspecialisten).

Orthomoleculaire consulten worden door veel verzekeringsmaatschappijen gedeeltelijk vergoed. Deze vergoedingen gaan buiten het eigen risico om. Check van te voren of je in aanmerking komt voor vergoeding: Klik hier voor het overzicht.

Acnetherapie voor het gelaat, deze behandelingen worden ook door veelverzekeringsmaatschappijen vergoed. Deze vergoedingen gaan buiten het eigen risico om. Check van te voren of je in aanmerking komt voor vergoeding: Klik hier voor het overzicht.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het informeren naar vergoedingen via jouw zorgverzekeraar. Aan de informatie op de genoemde websites kunnen geen rechten worden ontleend.

Jouw eerste afspraak

Je kunt telefonisch of per mail jouw eerste afspraak inplannen. Na het boeken van de behandeling ontvang je via de mail, SMS of APP een betaallink. Na de betaling is jouw afspraak definitief.

Waarom het 1ste consult vooraf betalen?

Helaas zijn er in het verleden regelmatig klanten geweest die de 1ste afspraak niet nakomen. Zonde van mijn ingeplande tijd en zo hoef ik oprecht geïnteresseerde klanten niet onnodig te laten wachten. Daarom dien je alleen het 1ste consult vooraf te betalen.

Bedankt voor je begrip.

Kun je een afspraak niet nakomen?

Graag minimaal 24 uur van tevoren te bellen om jouw afspraak te annuleren of te verplaatsen. Met no shows of afzeggingen die in minder dan 24 uur plaatsvinden kan ik helaas niets meer voor iemand anders betekenen. De gemaakte kosten breng ik dan in rekening.

Liefs Bianca

Specialist in huidproblemen