Puistjes en pukkels op je rug en schouders

Wil jij zo snel mogelijk deze ontsierende puistjes en pukkels op je rug en schouders bestrijden?

In 3 tot 6 maanden kun jij een mooie rug zonder puistjes en pukkels hebben!

Het nadeel van puistjes en pukkeltjes op je rug en schouders is, dat het lastiger te behandelen is. Je gezicht kun je zelf reinigen, maar je rug en schouders wordt toch echt een uitdaging!

Waarom zijn de puistjes en pukkels op je rug en schouders moeilijker te behandelen?

 1. Lastig om je huid op je rug zelf 2x per dag te reinigen
 2. Huid is dikker, meer talgklieren, dus meer kans op ontstekingen
 3. Door wrijving van de kleding raken de puistjes eerder ontstoken
 4. Puistjes gaan moeilijker weg en breiden zich makkelijker uit op de rug en schouders

Review van cliënt met rug acne

Bianca heeft mij behandeld voor acne op mijn rug. Ze heeft mij informatie gegeven over de manier waarop je voedingspatroon invloed kan hebben op je huid en raadde mij verschillende producten aan, waaronder gel, scrub en pads. Al deze producten zijn heel zuinig in gebruik: ze zijn ca. €30 per stuk en ik doe er zeker 3 tot 4 maanden mee! Verder kreeg ik gedurende een aantal maanden peelbehandelingen en slikte ik Nutricosmetics (natuurlijke voedingssupplementen), die Bianca had geadviseerd, die helpen bij het voorkomen van ontstekingen. Al na een paar weken werd de acne minder en ook de littekens begonnen na verloop van tijd te vervagen. Uiteindelijk was mijn huid vrijwel acnevrij, maar waren er nog wel behoorlijk wat donkere verkleuringen zichtbaar. Aangezien de behandeling hiervoor mijn budget te boven ging, had Bianca nog een andere oplossing. Een product dat op de pigmentatie werkt. Hiermee stip ik nu de verkleuringen twee keer per dag aan en ook hiermee merkte ik al na een paar weken verschil! Hoewel mijn huid nog niet helemaal perfect is, ziet het er ontzettend mooi uit en durf ik eindelijk weer shirtjes te dragen waarbij mijn rug zichtbaar is. Ik voel me veel zekerder en ben heel tevreden met het resultaat!
Manon

Puistjes en pukkels op rug en schouders voor en na foto

Puistjes en pukkels op je rug en schouders
Puistjes en pukkels op je rug en schouders

Schaam jij je voor de puistjes en pukkels op je rug en schouders?

Je baalt natuurlijk enorm dat je geen mooie gladde huid hebt. Die rode pijnlijke ontstekingen of witte puskopjes maken jouw huid lelijk en doen ook nog eens pijn. Het mooie weer komt er straks weer aan en je schaamt je om in je bikini of zwembroek te lopen.

Puistjes komen het meest in het gezicht voor, maar naast puistjes en pukkels op je rug en schouders en gezicht, kunnen ze ook op andere lichaamsdelen voorkomen. Zo kun je ook last hebben van acne, pukkels en puistjes in je hals, nek, op je billen, bovenbenen, bovenarmen, decolleté en kuiten.

Tips om puistjes en pukkels op je rug en schouders te behandelen:

 • Goede hygiëne is zeer belangrijk! Douche 1x per dag en gebruik iedere dag een schone washand en handdoek.
 • Draag schone kleding.
 • Gebruik geurvrije wasmiddelen en wasverzachters vooral voor je kleding, dekbed en kussensloop! Wasverzachters laten een wasachtige laagje achter en dit kan jouw poriën weer verstoppen, dit resulteert weer in meer acne.
 • Gebruik een douchegel PH-neutraal en zorg dat er geen restjes douchegel op je huid achter blijven, dit geldt ook voor shampoo resten achter je oren.
 • Reinig je huid met een speciale reiniger of laat je vader, moeder, vriend of vriendin dit voor je doen als je er niet bij kan. Welke reinigingsproducten je het beste kunt gebruiken, vertel ik je graag. Bel mij voor advies: 06-18947255
 • Draag katoenen kleding, synthetische kleding ademt niet goed en dit is een heerlijke broedplaats voor de acne bacterie.
 • Vermijd wrijving, draag geen strakke kleding en doe je rugtas op je bagagedrager en niet op je rug.
 • Ga je zonnen? Gebruik dan de juiste zonnebrandcrème! Van verkeerde zonnebrandcrème kun je pukkels krijgen of je acne verergeren. Wil je advies welke zonnebrandcrème je het beste kunt gebruiken?
 • Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier.

Bianca van Praktijk voor huidverbetering is dé acne-specialist.

 • Wil jij die puistjes en pukkels op je rug en schouders verwijderen?

 • Ben je op zoek naar de juiste behandeling om van die puistjes en pukkels op je rug en schouders af te komen?

 • Wil je binnen 3 tot 6 maanden verlost zijn van je pukkels en puistjes op je rug en schouders?

Maak direct een afspraak voor de kennismakingsbehandeling en bel: 06-18947255.

Heb je nog vragen? Stel ze hier:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.