Puistjes bij donkere huid

Heb jij last van puistjes, pukkeltjes, acne en een donkere huid of getinte huid?

Wanneer je nationaliteit Negroïde, Aziatisch, Latijns-Amerikaan is dan vraagt jouw huid om een hele andere verzorging dan de Kaukasische (blanke) huid. Heb je ook nog eens last van puistjes, pukkeltjes, acne dan is je huid al uit balans, ga je dan ook nog eens verkeerde producten voor jouw huid gebruiken dan kun je jouw huid nog meer uit balans brengen en zo nog meer last krijgen van acne.

succesvolle acne behandeling donkere huid voor en na foto

VOOR EN NA FOTO ACNE DONKERE HUID

Review klant getinte huid met acne

Özgül: “Ik ben ongeveer 9 maanden bij Bianca. Daarvoor ben ik naar meerdere specialisten geweest maar helaas geen resultaat. Ik heb een getinte huid en ik had last van acne en pigmentvlekken. Na mijn eerste kennismakingsgesprek voelde ik wel vertrouwen aan Bianca. Momenteel zijn we 9 maanden verder op en ik ben zeer tevereden over haar kennis en vaardigheden. Ze is eerlijk en weet heel goed haar vak, ze luisterd goed naar je en naar je wensen en ze geeft advies en tips over voeding. Mijn huid wordt behandeld door uitstekende producten. Ik zie vooruitgang omdat ik geen acne meer heb en de pigmentvlekken zijn verminderd. Ik heb het gevoel en ik zie dat mijn gezicht tot rust is gekomen en stralend uitziet dat heb ik te bedanken aan Bianca.”

Abdi: “Sinds mijn tienerjaren heb ik enorm last van acne en hyperpigmentatie. Ik dacht altijd dat het vanzelf weg zou gaan maar dat was helaas niet het geval. Afgelopen zomer na weer een hevige acne uitbarsting besloot ik er wat aan te doen. Na wat onderzoek kwam ik terecht op de website van Bianca. Ik kreeg er direct een goed gevoel bij en besloot een afspraak te maken

Tijdens onze eerste gesprek adviseerde Bianca mij om aanpassingen te doen in mijn voeding en huidproducten te gebruiken. Nu 5 maanden later is mijn acne met 90% afgenomen en ik heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat mijn huidproblemen onder controle zijn. Daarnaast kan ik altijd wanneer ik vragen heb contact opnemen via de mail of Whatsapp, wat erg fijn is.

Iedereen die last heeft van huidproblemen raad ik zeer aan om afspraak te maken bij Bianca. Haar advies en tips hebben mij enorm geholpen en door haar begrijp ik mijn huid beter. Bovendien waren de resultaten snel zichtbaar.”

Roos: “Graag zou ik mijn ervaringen willen delen. Ik ging sinds mijn 14e gebukt onder een laag foundation nadat ik in mijn gezicht last kreeg van hyperpigmentatie/pigmentvlekken. Dus ik naar de doktor in de hoop er vanaf te komen maar nee volgens de doktor moest ik dan heel veel geld hebben en dan kon ik het weg laten tatoeëren…Dag hoop. Toen jaren later weer gemeld bij de huisarts en doorverwezen naar een dermatologe. Nieuwe diagnose was: pigment verplaatsing. Toen kreeg ik hydroquinone crème voorgeschreven, dit hielp totdat ik stopte en kwam er nog slechter uit te zien.
Toen bij een huid clinic een second opinion consult gehad en kreeg daar te horen dat wat de dermatologe mij voorschreef alles behalve goed was met name het rebound effect van de crème en na langdurig gebruik was het zelfs ook nog kankerverwekkend.
Ze boden een behandeling aan waar je een auto voor kon kopen…dit geld had ik niet.
Toen ben ik verder gaan zoeken online youtube etc en zo kwam ik er zelf achter dat het nog weleens om hyperpigmentatie kon gaan. En zo belandde ik bij Bianca op de site. Wat ik daar las kwam zo overeen met wat ik had dat ik een mail stuurde met foto’s en zodoende zat ik bij haar afgelopen zomer in de behandelstoel. Ik heb radicaal mijn voeding en levens stijl aangepast en gestart met de behandeling en supplementen en ben nu 7 maanden verder en het resultaat waar ik 16 jaar van heb gedroomd is nu werkelijkheid…dag foundations, dag schaamte zonder make-up …Ik kijk in de spiegel en zie sinds lange tijd mijzelf.

Dankjewel Bianca. Jij gaf mij mijn gezicht weer terug en daarmee weer hoop op een leuk leven!”

Puistjes bij donkere huid snel aanpakken om littekens en donkere vlekken te voorkomen.

Een donkere huid heeft sneller de neiging tot litteken vorming, bij acne kunnen er daardoor ontsierende donkere plekken achter blijven. Doe dus snel iets aan je acne om erger te voorkomen.

Wil je meer achtergrond informatie hoe een donkere huid verschilt van een blanke huid, klik dan hier.

Puistjes bij donkere huid en getinte huid? Pas op welke producten je gebruikt.

Heb je een donkere huid en last van puistjes, pukkeltjes, acne, dan kunnen producten voor acne die goed werken bij een blanke huid vervelende gevolgen hebben voor jouw huid. Let dus goed op welke producten je gebruikt. Bianca van Praktijk voor huidverbetering is gespecialiseerd in acne bij donkere huiden.

Puistjes bij donkere huid; hierbij tips en advies:

 1. Je hebt andere huidverzorgende producten nodig dan iemand met een blanke huid.
 2. Ga niet zelf aan de gang met middeltjes tegen acne waar Benzoylperoxide of Salicylzuur in zit. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jouw huid teveel uitdroogt. Door je huid teveel uit te drogen kun je eczeem ontwikkelen en hyperpigmentatie veroorzaken. Als je dit gebruikt moet je weten hoe je het gaat gebruiken. Maak een afspraak bij mij dan kan ik je voorzien van het juiste advies. Tijdens het gehele proces krijg je mijn persoonlijke begeleiding.
 3. Gebruik geen producten met sterk ontvettende ingrediënten zoals Alcohol, dit onttrekt juist het vocht aan je huid en je hebt al een vochtarme huid.
 4. Door het tekort aan vocht in je huid, kan het aanvoelen of jouw huid heel droog is. Maar vochtarm is iets anders dan vetarm, je hebt dan namelijk een tekort aan vocht en niet een tekort aan vet! Ga dus ook geen vette crèmes gebruiken, deze kunnen juist o.a. pukkels, puistjes en acne verergeren of veroorzaken! Jouw huid vraagt om hele andere ingrediënten dan vet.
 5. Gebruik dus NOOIT Vaseline, Paraffine of andere vette crèmes zoals uierzalf. Het legt een laagje op de huid en zo sluit je de huid helemaal af. Dat laagje houdt het verdampte vocht tegen en zo blijft het water op de huid staan waardoor jouw huid kurkdroog wordt.
 6. Gebruik de juiste hydraterende ingrediënten (zoals ureum en hyaluronic acid), zodat je huid kan blijven ademen en het vocht kan worden opgenomen in de huid.
 7. Verspil geen geld en tijd aan verkeerde producten en behandelingen die niet werken. Stop met zoeken ik kan je helpen!

Gezonde groet,

Bianca Buijs
Huidspecialist
Orthomoleculair therapeut

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.