Pigmentvlekken bij een donkere huid verwijderen is mogelijk, maar wees wel voorzichtig!

Een donkere huid is erg gevoelig voor littekenvorming en pigmentvlekken/melasma. Een donkere huid heeft dan ook een andere behandeling nodig dan een blanke huid. Na huidproblemen zoals bv. acne (donkere vlekken = rest acne), erg droge huid, insectenbeten en/of eczeem kunnen er bij een donkere huid donkere verkleuringen in de huid achter blijven. Dit noem je PIH= Post Inflammatoire Hyperpigmentatie. Tevens kunnen er pigmentvlekken, melasma en/of een zwangerschapsmasker ontstaan door hormonale veranderingen, door zonlicht of door problemen met de schildklier.

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Aanpak gevoelige huid

Deze dame heeft een hele gevoelige huid, dan is het heel belangrijk om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden. Wanneer de huid niet goed voorbereid wordt dan kan de huid de Cosmelan behandeling niet aan. Zie deze behandeling als topsport voor de huid, ongetraind kun je ook geen marathon lopen….dit geldt ook voor deze behandeling.

Na 6 maanden voorbereiding reageerde haar huid al veel minder gevoelig en was haar huid klaar voor de behandeling.
De eerste 2 weken waren erg pittig voor haar, de huid was erg gevoelig, rood en schilferig (nog op de NA foto te zien). Het resultaat mag er na 4 weken al zijn. Super trots op het mooie resultaat, mede dankzij haar motivatie om het zo goed mogelijk thuis te doen. Maar we zijn nog niet klaar, haar huid zal de komende maanden nog meer verbeteren.

Cosmelan behandeling getinte huid voor en na foto

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden………………..

 • Word je onzeker van je huid?
 • Schaam jij je voor je huid?
 • Al van alles geprobeerd?
 • Zoek niet verder. Ga voor COSMELAN!

Maak een afspraak of bel: 06-18947255, ik leg je graag uit hoe ik te werk ga.

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Start behandeling: Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Resultaat na 7 maanden: Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Lees hier de review van Roos:

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen.

Ik ging sinds mijn 14e gebukt onder een laag foundation nadat ik in mijn gezicht last kreeg van hyperpigmentatie/pigmentvlekken. Dus ik naar de doktor in de hoop er vanaf te komen maar nee volgens de doktor moest ik dan heel veel geld hebben en dan kon ik het weg laten tatoeëren…Dag hoop. Toen jaren later weer gemeld bij de huisarts en doorverwezen naar een dermatologe. Nieuwe diagnose was: pigment verplaatsing. Toen kreeg ik hydroquinone crème voorgeschreven, dit hielp totdat ik stopte en kwam er nog slechter uit te zien.
Toen bij een huid clinic een second opinion consult gehad en kreeg daar te horen dat wat de dermatologe mij voorschreef alles behalve goed was met name het rebound effect van de crème en na langdurig gebruik was het zelfs ook nog kankerverwekkend.
Ze boden een behandeling aan waar je een auto voor kon kopen…dit geld had ik niet.
Toen ben ik verder gaan zoeken online youtube etc en zo kwam ik er zelf achter dat het nog weleens om hyperpigmentatie kon gaan. En zo belandde ik bij Bianca op de site. Wat ik daar las kwam zo overeen met wat ik had dat ik een mail stuurde met foto’s en zodoende zat ik bij haar afgelopen zomer in de behandelstoel. Ik heb radicaal mijn voeding en levens stijl aangepast en gestart met de behandeling en supplementen en ben nu 7 maanden verder en het resultaat waar ik 16 jaar van heb gedroomd is nu werkelijkheid…dag foundations, dag schaamte zonder make-up …Ik kijk in de spiegel en zie sinds lange tijd mijzelf.

Dankjewel Bianca. Jij gaf mij mijn gezicht weer terug en daarmee weer hoop op een leuk leven!

Roos C.

Dé beste behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken, melasma is de COSMELAN pigmentbehandeling. 

De Cosmelan behandeling is inmiddels al ruim 25 jaar een erkende behandeling voor het oplossen van hyperpigmentaties en wordt toegepast door huidtherapeuten en dermatologen en gekwalificeerde hiervoor opgeleide schoonheidsspecialisten. Cosmelan heeft zich door de jaren heen, wereldwijd bewezen als dé behandeling voor hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt.

Cosmelan pigmentbehandeling is een effectieve behandeling om pigmentvlekken bij een donkere huid en getinte huid te verminderen.

Cosmelan is een masker dat je in 1 laag op de huid wordt aangebracht. De behandeling en het gebruik van de aanvullende producten kunnen snel resultaat geven. Het is wel afhankelijk van hoelang het pigment al aanwezig is. Pigmentvlekken die al vele jaren of tientallen jaren aanwezig zijn, daar zal de behandeling aanzienlijk langer duren dan van pigmentvlekken of rest-acne dat nog maar kort aanwezig is. Deze pigmentatie storingen kunnen in korte tijd aanzienlijk verminderen. ( melasma, pigmentvlekken, rest-acne  ). De pigmentvlekken verdwijnen voor 75% tot 95%, afhankelijk van de ernst en diepte van het pigment. Voor uitgebreide uitleg over de COSMELAN BEHANDELING KLIK HIER.

Voordelen van Cosmelan behandeling

 • Geeft snel resultaat bij oppervlakkige pigmentvlekken en rest-acne.
 • Bij pigment dat er al jaren of tientallen jaren zit krijg je ook resultaat maar dit duurt aanzienlijk langer.
 • Geschikt voor allerlei soorten van pigmentvlekken.
 • Kan elk seizoen worden toegepast, altijd in combinatie met een Sunblock.
 • Wordt goed verdragen door de huid.
 • Gegarandeerd resultaat.
 • De verbetering van de pigmentvlekken is afhankelijk van de verstoring in je pigment.
 • Kan toegepast worden op alle huidtypen en alle huidskleuren.

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Wil je weten wat de COSMELAN BEHANDELING inhoudt, klik hier.

De kennismakingsbehandeling

Iedere huid is anders,  daarom start ik de behandeling van pigmentvlekken altijd met een kennismakingsbehandeling. Vooraf dien je het intakeformulier in te vullen, dit bespreken we tijdens je eerste afspraak (de kennismakingsbehandeling). Na de intake pas ik een behandeling op je huid toe. Voor jou en ook voor mij is het belangrijk om te bepalen in welke conditie jouw huid verkeerd. De Cosmelan behandeling is topsport voor je huid. Wanneer jouw huid in een minder goede of slechte conditie is dan moeten we jouw huid eerst voorbereiden. Vergelijk het met het lopen van de marathon, daar moet je je ook op voorbereiden. Zo werkt het ook met je huid. Goede voorbereiding is heel belangrijk! Zonder zorgvuldige voorbereiding start ik niet met de behandeling.

Spreekt jou dit aan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Heb jij een donkere of getinte huid en last van pigmentvlekken?

Droom je van een mooie egale teint?

Bel vandaag nog voor een afspraak, 06-18947255

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen bij Praktijk voor huidverbetering, Zadelmakerstraat 44 Velserbroek. Vlakbij Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Hoofddorp.

Bianca Buijs

Wil je een afspraak maken? Mail mij via dit contactformulier:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.