Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Pigmentvlekken bij een donkere huid verwijderen is mogelijk, maar wees wel voorzichtig! Een donkere huid is erg gevoelig voor littekenvorming en pigmentvlekken/melasma. Een donkere huid heeft dan ook een andere behandeling nodig dan een blanke huid. Na huidproblemen zoals bv. acne (rest – acne), erg droge huid, insectenbeten, eczeem kunnen er bij een donkere huid donkere verkleuringen in de huid achter blijven, dit is PIH= postinflammatoire hyperpigmentatie. Je kan ook last hebben van pigmentvlekken, melasma, zwangerschapsmasker door hormonale veranderingen of door zonlicht.

Na 2 behandelingen en bij dagelijks gebruik van de juiste huidverzorging.
Resultaat na 7 maanden voor en na foto

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden………………..

Foto’s zeggen meer dan woorden, hierbij voor en na foto’s van resultaten bij een donkere huid met pigmentvlekken. Ik kan dit ook voor jou betekenen. Word je onzeker van je huid? Schaam jij je voor je huid? Ik help je graag om jouw huid weer te laten stralen, zodat jij je niet meer onzeker hoeft te voelen!

Maak een afspraak of bel: 06-18947255, ik leg je graag uit hoe ik te werk ga.

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Start behandeling: Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Resultaat na 7 maanden: Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

RESULTAAT NA 8 MAANDEN

RESULTAAT NA 8 MAANDEN

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen ervaringen

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen.

Ik ging sinds mijn 14e gebukt onder een laag foundation nadat ik in mijn gezicht last kreeg van hyperpigmentatie/pigmentvlekken. Dus ik naar de doktor in de hoop er vanaf te komen maar nee volgens de doktor moest ik dan heel veel geld hebben en dan kon ik het weg laten tatoeëren…Dag hoop. Toen jaren later weer gemeld bij de huisarts en doorverwezen naar een dermatologe. Nieuwe diagnose was: pigment verplaatsing. Toen kreeg ik hydroquinone crème voorgeschreven, dit hielp totdat ik stopte en kwam er nog slechter uit te zien.
Toen bij een huid clinic een second opinion consult gehad en kreeg daar te horen dat wat de dermatologe mij voorschreef alles behalve goed was met name het rebound effect van de crème en na langdurig gebruik was het zelfs ook nog kankerverwekkend.
Ze boden een behandeling aan waar je een auto voor kon kopen…dit geld had ik niet.
Toen ben ik verder gaan zoeken online youtube etc en zo kwam ik er zelf achter dat het nog weleens om hyperpigmentatie kon gaan. En zo belandde ik bij Bianca op de site. Wat ik daar las kwam zo overeen met wat ik had dat ik een mail stuurde met foto’s en zodoende zat ik bij haar afgelopen zomer in de behandelstoel. Ik heb radicaal mijn voeding en levens stijl aangepast en gestart met de behandeling en supplementen en ben nu 7 maanden verder en het resultaat waar ik 16 jaar van heb gedroomd is nu werkelijkheid…dag foundations, dag schaamte zonder make-up …Ik kijk in de spiegel en zie sinds lange tijd mijzelf.

Dankjewel Bianca. Jij gaf mij mijn gezicht weer terug en daarmee weer hoop op een leuk leven!

Roos C.

Pigmentvlekken verwijderen met Cosmelan behandeling

Dé beste behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken, melasma is de COSMELAN behandeling. 

De Cosmelan behandeling is inmiddels al ruim 25 jaar een erkende behandeling voor het oplossen van hyperpigmentaties en wordt toegepast door huidtherapeuten en dermatologen en gekwalificeerde hiervoor opgeleide schoonheidsspecialisten. Cosmelan heeft zich door de jaren heen, wereldwijd bewezen als dé behandeling voor hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt.

Cosmelan is een effectieve behandeling om pigmentvlekken bij een donkere huid en getinte huid te verminderen.

Cosmelan is een masker dat je in 1 laag op de huid wordt aangebracht. De behandeling en het gebruik van de aanvullende producten kunnen snel resultaat geven. Het is wel afhankelijk van hoelang het pigment al aanwezig is. Pigmentvlekken die al vele jaren of tientallen jaren aanwezig zijn, daar zal de behandeling aanzienlijk langer duren dan van pigmentvlekken of rest-acne dat nog maar kort aanwezig is. Deze pigmentatie storingen kunnen in korte tijd aanzienlijk verminderen. ( melasma, pigmentvlekken, rest-acne  ). De pigmentvlekken verdwijnen voor 75% tot 95%, afhankelijk van de ernst en diepte van het pigment. Voor uitgebreide uitleg over de COSMELAN BEHANDELING KLIK HIER.

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen; Voordelen van Cosmelan behandeling

  • Geeft snel resultaat bij oppervlakkige pigmentvlekken en rest-acne.
  • Bij pigment dat er al jaren of tientallen jaren zit krijg je ook resultaat maar dit duurt aanzienlijk langer.
  • Geschikt voor allerlei soorten van pigmentvlekken.
  • Kan elk seizoen worden toegepast, altijd in combinatie met een Sunblock.
  • Wordt goed verdragen door de huid.
  • Gegarandeerd resultaat.
  • 75% tot 95% vermindering van pigmentvlekken, melasma; afhankelijk van het pigment.
  • Kan toegepast worden op alle huidtypen en alle huidskleuren.
Pigmentvlekken bij donkere huid en getinte huid verwijderen met Cosmelan

Pigmentvlekken bij donkere huid en getinte huid verwijderen met Cosmelan

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Voor Cosmelan behandeling

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen

Na Cosmelan behandeling

Wil je weten waaruit de COSMELAN behandelproducten bestaan, klik hier.

Cosmelan tegen pigmentvlekken

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen met Cosmelan behandeling 

In dit filmpje kun je zien wat de Cosmelan behandeling inhoud. De behandeling wordt hier uitgevoerd op een blanke huid, maar een getinte of donkere huid met pigmentvlekken kan deze behandeling dus ook goed ondergaan!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our PRIVACYVERKLARING.
Ik Accepteer

De kennismakingsbehandeling

Iedere huid is anders,  daarom start ik de behandeling van pigmentvlekken altijd met een kennismakingsbehandeling waarin ik jouw huid eerst goed bekijk en adviseer welke behandeling voor jou het meest is geschikt.

Heb jij een donkere of getinte huid en last van pigmentvlekken? Droom je van een mooie egale teint? Bel vandaag nog voor een afspraak, 06-18947255

Pigmentvlekken donkere huid verwijderen bij Praktijk voor huidverbetering, Zadelmakerstraat 44 Velserbroek. Vlakbij Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Hoofddorp.

Bianca Buijs

Heb je nog vragen? Stel ze hier:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.