Grove poriën in je gezicht? Wat kun je doen aan grove poriën en hoe zorg je ervoor dat grove poriën optisch kleiner lijken?

Grove poriën ontstaan doordat de poriën kunnen verstoppen, dit is het gevolg van hormoonschommelingen of door een opstapeling van dode huidcellen. Poriën worden daardoor meer zichtbaar. Bij een vettere huid heb je hier meer kans op omdat een vette huid meer talg produceert en hierdoor ook eerder verstopte poriën kan krijgen.  Blijven je poriën langdurig verstopt dan rekt de porie wand uit en worden je poriën duidelijker zichtbaar, dus grove poriën.

Nu wil jij natuurlijk weten of je iets kunt doen aan die grove poriën?????

Lees verder en ontdek hoe jij jouw grove poriën, grove huidstructuur kan verbeteren!

Grove poriën

Grove poriën er is iets aan te doen!

Grove poriën in je gezicht verkleinen, kan dat? 

Nee, helaas kun je grove poriën niet verkleinen, maar je kunt ze wel optisch kleiner laten lijken. Door jouw huid te verzorgen met de juiste producten en door je huidstructuur te verfijnen en te verbeteren met de juiste behandeling gaat jouw huid er mooier en fijner uitzien. Waardoor die grove poriën veel minder zichtbaar worden!

Grove poriën welke huidverzorging kun je het beste gebruiken? 

Bij grove poriën moet je producten gebruiken die de huid exfoliëren (= verwijderen dode huidcellen), dit doe je met ingrediënten zoals: salicylzuur, glycolzuur en Vitamine A. Door het verwijderen van de dode huidcellen en het verminderen van de talgproductie zullen grote poriën minder opvallen.

Verbeter je grove poriën optimaal door in je thuisverzorging de Dermaroller toe te passen! 

Voor een nog betere werking van je thuisverzorging raad ik je aan om de Dermaroller, de MTS – roller (Microneedling Therapie System) te gaan gebruiken.

Door thuis de MTS – roller, dermaroller te gebruiken worden de werkstoffen uit de cosmeceutical producten nog beter door de huid opgenomen. Zo kan jouw huid optimaal gebruik maken van de juiste huidverzorging die je geeft.

Voor meer informatie over de Dermaroller voor thuisgebruik, klik op de onderstaande foto:

Microneedling voor thuisgebruik

MTS-roller, Microneedling voor thuisgebruik

Grove poriën verbeteren welke behandeling kun je hierbij toepassen?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our PRIVACYVERKLARING.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our PRIVACYVERKLARING.
I Accept

Door het toepassen van behandelingen die jouw huidstructuur verfijnen en verbeteren, kun je jouw grove poriën ook minder zichtbaar laten worden. Praktijk voor huidverbetering is gespecialiseerd in het verbeteren van de huid, door behandelingen met de Dermapen ofwel Micro Needling of professionele peelbehandelingen toe te passen kun je jouw huid zichtbaar verbeteren en zal jouw huidstructuur er mooier en gladder uit gaan zien. Hierdoor zullen jouw grove poriën ook veel minder groot lijken.

Wil je meer informatie over de Dermapen ofwel Micro Needling behandeling of over de professionele peelbehandelingen? Klik dan op de onderstaande foto’s.

Dermapen Micro Needling specialist

Gespecialiseerd in de behandeling met de Dermapen.

Chemische peeling

Verbeter je huidstructuur met de juiste peeling.

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsbehandeling. En ervaar wat de producten voor jouw huid kunnen betekenen!
Bel direct voor deze mooie aanbieding: 06-18947255.

Praktijk voor huidverbetering, dé Specialist voor huidproblemen en huidverbetering in de Velserbroek, tussen Haarlem en IJmuiden. Hier ervaar je de ultieme passie voor de huid.

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Huidspecialist & Huidcoach

schoonheidsspecialiste Bianca

Mocht je nog vragen hebben, stel ze hier:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.