Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging 

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging zijn producten die niet op dieren worden getest, ze bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen, parfum en schadelijke stoffen!

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging voor ieder huidtype en huidprobleem een oplossing 

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging producten voor de droge en zeer droge huid, gezonde en normale huid, gevoelige en zeer gevoelige huid, vette en zeer vette huid, babyhuid, kinderhuid, gemengde huid, schilferige huid, huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën, de donkere en getinte  huid, de huid met kloven, rosacea, eczeem, dermatitis perioralis.

Verdraagt jouw huid geen crème of huidverzorging?

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging verdraagt jouw huid wel

Dan is er voor jouw huid ook een oplossing, namelijk SkinIdent, de lijn van Dr. Baumann voor allergische huid, extreem gevoelige huiden, voor de extra gevoelige huid, de huid na brandwonden en bij eczeem. Deze lijn bevat alleen maar huididentieke ingrediënten.

Review cliënt

Drie jaar ben ik onder behandeling bij Bianca. Ik heb een droge huid die snel rimpelt, sinds Bianca mij behandelt en mij de producten van dr. Baumann heeft aangeraden, heb ik een jongere uitstraling. Persoonlijke, professionele aandacht gecombineerd met heldere uitleg maken behandelingen prettig en doeltreffend. Een aanrader voor iedereen!
Ingeborg
Al mijn hele leven heb ik last van een droge huid. door Bianca ben ik de producten van Dr. Baumann en SkinIdent (is de duurdere lijn van Dr. Baumann gaan gebruiken, dit doe ik nu al jaren en mijn hele probleem is opgelost. Mijn huid is nu super mooi en rustig. Ik zweer echt bij Dr. Baumann! Sinds vorig jaar doe ik nu ook een aantal keer per jaar de micro needling behandeling met de Dermapen en ook hierover ben ik erg enthousiast. Je ziet de lijntjes vervagen, je huid wordt steviger en strakker. Oké, de dagen erna ben je niet de knapste, maar binnen drie dagen is dit ook weer over en zie je meteen verschil. Echt een super behandeling! Bianca is een fantastische schoonheidsspecialiste. Gedreven, serieus, professioneel, kundig en met heel veel liefde voor haar werk. Dit voel je meteen als je op haar stoel ligt. Dat je bij haar in goede handen bent en dat ze weet wat ze doet. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Bianca is 100% aan te raden!
Mirelle
Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging voor iedereen

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging; Cosmetics bionome cosmetica

Wanneer je natuurlijke huidverzorging belangrijk vindt, kom je uit bij de Dr. Bauman natuurlijke huidverzorging producten, dit is huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze natuurlijke huidverzorging wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort  omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van jouw huid.

Voor uitgebreidere informatie van de producten van Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging wil ik je verwijzen naar hun website, klik op de onderstaande foto voor website van Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging.

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging

Dr. Baumann Cosmetic garandeert je een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. Deze werking wordt doorgaans aangeduid als “anti-aging”. Oud worden we allemaal, maar het liefst wel met een gezonde mooie huid.  Jouw  verzorgingsproducten zijn de dagelijkse “voeding voor jouw huid”. Het is daarom erg belangrijke dat de samenstelling ervan gezond én doeltreffend is.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our PRIVACYVERKLARING.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our PRIVACYVERKLARING.
Ik Accepteer

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging waarom zou je hiervoor moeten kiezen?

  1. De natuurlijke producten bestaan uitsluitend uit huideigen en huidvriendelijke stoffen, zoals hoogwaardige plantaardige oliën en vitaminen.
  2. De natuurlijke producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen, parfums en kleurstoffen en minerale oliën.
  3. De natuurlijke producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.
Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging producten online bestellen?

De producten van Dr. Baumann mogen niet online worden verkocht. Mocht je advies willen of de producten willen bestellen en al bekend zijn met de producten, dan kun je jouw bestelling mailen aan: info@bb-huidverbetering.nl via het onderstaande contactformulier.

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging producten te koop omgeving Haarlem

Dr. Baumann, Beaucaire en SkinIdent producten zijn te koop bij Praktijk voor huidverbetering in Velserbroek, dit is vlakbij Haarlem, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Beverwijk, IJmuiden, Overveen, Zandvoort, Bloemendaal, Hoofddorp.

Ervaringen met Dr. Baumann producten, klik hier voor meerdere ervaringen van tevreden klanten:

Babette van der Veen

Tue, 18 February 2014 13:58:25 +0000

Sinds ongeveer een half jaar gebruik ik de producten van Image in combinatie met 1 product van Dr. Baumann. Ik gebruik vanaf mijn 15e (ben nu bijna 20) gezichtsproducten. Ik heb veel producten uitgeprobeerd van bekende merken (Clinique, Shiseido etc. ). Nooit hielp iets en was daarom ook erg sceptisch toen Bianca mij vertelde over haar producten. Dit klonk allemaal te ideaal. Uiteindelijk toch overgegaan op deze producten en na een aantal maanden verbeterde mijn huid in rap tempo in combinatie met de behandelingen van Bianca. Ik gebruik deze producten nu een half jaar en ben er echt verschrikkelijk blij mee. Eindelijk producten gevonden die mijn huid goed reinigen en de talgproductie erg verminderen. Geen last meer van puistjes en zit hierdoor ook een stuk beter in mijn vel.
Bedankt Bianca dat je mij toch steeds hebt aangespoord om deze producten te gaan gebruiken! Ik raad het iedereen aan :).

Gratis E-Book en nieuwsbrief ontvangen van natuurlijke huidverzorging?

Dr. Baumann producten en prijslijst ontvangen?

Vermeld wel even op het contactformulier of je de prijslijst van de producten van Dr. Baumann of het GRATIS E-Book en de nieuwsbrief wil ontvangen, beide kan natuurlijk ook!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.