Acne in je gezicht?

BB-Huidverbetering werkt op het verbeteren van jouw huid vanuit de binnen- en buitenzijde

Door mijn 2 beroepen; orthomoleculair therapeut en acne specialist te combineren, werk ik op zowel de binnen als de buitenzijde van het lichaam.Afhankelijk van de vorm en ernst waarin je acne in je gezicht hebt, duurt het gemiddeld zo’n 3 tot 6 maanden om jouw acne onder controle te krijgen. Des te beter jij mijn adviezen opvolgt des te sneller jouw acne onder controle kan komen en jij weer blij met je huid bent.

Mijn voedingsadviezen brengen rust in je lichaam ofwel je organen (darmen, alvleesklier, lever). Zo komt je lichaam weer in balans en blijft er energie en bouwstoffen over voor herstel van je huid. Bouwstoffen voor je lichaam en huid haal je uit de juiste voeding. Zonder goede voeding geen goed fundament, daarnaast moet je lichaam de voeding ook nog op de juiste manier verteren. Belangrijk dat je organen (darmen, alvleesklier, lever), dus goed werken. Vaak zie ik dat deze organen overbelast zijn, dit wordt veroorzaakt door te vaak, te veel en verkeerde voeding te eten. Komt daar ook nog de nodige stress bij….dan zie je dit terug in de huid of in andere lichamelijke klachten.

Wanneer je lichaam uit balans is en jij eet niet de juiste bouwstoffen (lees juiste eiwitten, juiste vetten en juiste koolhydraten) dan is het logisch dat je lichaam geen voedingsstoffen overhoudt voor jouw huid. Wanneer jouw lichaam onvoldoende bouwstoffen binnen krijgt via voeding, dan maakt je lichaam keuzes waar de bouwstoffen belangrijk zijn om naar toe te brengen. Huid, haren en nagels ontvangen dan niet de bouwstoffen die ze nodig hebben, want een huidprobleem, haaruitval of slechte nagels is heel vervelend voor jou, maar geen enorm probleem voor je lichaam. Klachten/problemen aan je organen (dus binnenzijde van je lichaam) is veel erger, dus een logische keuze van je lijf toch?!

Voed je lichaam dus met de juiste voeding (ei, vis, groente, kip etc) en niet met vulling (chips, koek, snoep, brood, melk, varkensvlees etc).

Ons lichaam heeft een fantastisch zelf herstellend  vermogen. Volg mijn voedingsadviezen en lifestyle tips op, dan kan jouw lichaam weer gebruik maken van dit mooie zelf herstellende vermogen en zo zal je acne ook van binnenuit worden aangepakt.

Acne in je gezicht? Belangrijke adviezen:

 • Jouw huid 2x per dag met de geadviseerde producten gaan verzorgen
 • Mijn adviezen voor voeding opvolgen
 • Eventueel extra aanvullende voedingssupplementen gebruiken
 • In het begin wekelijks of om de week reinigende behandelingen bij mij in de praktijk
 • Peeling kuur, dit bespreek ik met je tijdens de kennismakingsbehandeling. Peeling kuur zal sneller resultaat geven.
 • Wanneer de acne weg is en er zijn nog littekens, dan kunnen we deze gaan behandelen met de Dermapen (micro needling)

De behandelingen worden bij Praktijk voor huidverbetering door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Vergoeding komt uit de aanvullende verzekering, dus heeft dit geen invloed op je eigen risico.

Acnetherapie wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar bekijk hier het overzicht.

Wat verwacht ik van jou?

 • Je bent super gemotiveerd om je acne onder controle te krijgen.
 • Je volgt mijn adviezen in je dagelijkse verzorging goed op.
 • Je bent bereid aanpassingen in je voedingspatroon te doen.
 • Ga jij voor mij…..dan ga ik voor jou!  Ik ga mijn uiterste best doen om jouw huid asap vrij van acne te krijgen!!
LEES HIER KLANTERVARINGEN ACNE BEHANDELING

Acne in gezicht voor en na foto’s van tevreden klanten:

Voor en na foto acne behandeling
Acne in je gezicht voor en na foto
Acne in je gezicht voor en na foto
Acne in je gezicht voor en na foto
voor en na foto acnebehandeling
voor en na foto acnebehandeling gezicht
Voor en na foto acne behandeling peeling kuur
Acne in je gezicht voor en na foto
Acne in je gezicht

Acne in je gezicht? 

Alles al geprobeerd? Geen goed blijvend resultaat?

De meeste mensen met acne gebruiken de verkeerde producten en hebben geen idee dat de producten die je in de winkel koopt niet zorgen voor een verbetering. Ze kunnen zelfs jouw acne erger maken.

Wist jij dat verkeerde voedingsmiddelen jouw acne veel erger kan maken! En dat aanpassingen in je voeding en lifestyle je lichaam van binnenuit in de juiste balans kunnen brengen.  Samen met de juiste huidverzorging kun jij weer een acne vrije huid krijgen!

Maak jij deze fout? En verspil jij je geld aan: verkeerde adviezen, behandelingen en producten die niet werken? 

Stop met zoeken en maak een afspraak bij BB-huidverbetering. Ik help je graag jouw lichaam en huid weer in balans te krijgen, zodat je acne verleden tijd is. 

pindakaas kan acne verergeren

Pindakaas kan je acne verergeren.

Ben jij die jeugdpuistjes meer dan zat?

Je baalt natuurlijk enorm dat acne in je gezicht hebt en geen mooie gladde huid. Die grote rode ontstekingen of witte pus kopjes ontsieren jouw huid en kunnen ook nog eens erg pijnlijk zijn. Ben je een pulker en knijp je graag je pukkels zelf uit? Niet doen! Je maakt het alleen maar erger. Na het uitdrukken is het 9 van de 10x de volgende dag een nog grotere ontsteking geworden….dan denk je: “Had ik er nu maar afgebleven 🙁 !”
Laat mij je helpen, dan kan ik op de juiste manier je acne in je gezicht verwijderen, zodat je niet nog meer ellende veroorzaakt aan jouw kostbare huid.

Waarom niet voor iedere huid dezelfde producten?

Tijdens je eerste bezoek maak ik een huidanalyse en krijg je productadvies. Zo krijg jij de best werkzame producten voor jouw type acne en jouw huidtype. Iedereen heeft een andere huid en een acne huid is vrijwel altijd uit balans.

Acne producten kunnen een droge geïrriteerde huid in je gezicht veroorzaken

Acne is een hardnekkig huidprobleem, dit moet je aanpakken met de “harde hand”. Hier bedoel ik mee te zeggen, dat je jouw pukkels en puistjes alleen maar kan bestrijden met sterk werkzame ingrediënten. Bij verkeerd gebruik kunnen deze producten jouw huid irriteren en uitdrogen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal je leren hoe jij deze producten moet gaan toepassen, zodat jouw huid wel een goed resultaat krijgt zonder dat ze je huid irriteren en uitdrogen.

Onze samenwerking is belangrijk. Als resultaat krijg jij je acne onder controle!

Tijdens het gehele behandeltraject zal ik jouw begeleiden. Door de complete aanpak in juiste verzorging en advies in voeding behaal ik goede resultaten bij mijn klanten.  Jij redt het niet zonder mijn begeleiding, maar ik kan jouw huid niet acne vrij krijgen als je mijn adviezen niet opvolgt. Onze samenwerking is dus heel belangrijk.

Conclusie & Advies

 • Verspil geen geld aan producten en behandelingen die niet werken
 • Pak de acne in je gezicht bij de oorzaak aan met juiste voeding
 • Laat je huid regelmatig reinigingen + Peel behandelingen
 • Volg mijn adviezen goed op
 • Stel de juiste behandeling niet uit

Voorkom schade en acne littekens , laat je huid zo snel mogelijk behandelen!

Wil je een afspraak maken? Vul het vragenformulier in, dan neem ik contact met je op.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Liefs Bianca
  Acnespecialist
  Orthomoleculair therapeut

  Bianca Buijs orthomoleculair therapeut