Prijslijst orthomoleculaire consulten

Aangesloten bij MBOG voor vergoeding Orthomoleculaire therapie en ANBOS voor vergoeding acnetherapie. Onderaan deze pagina meer info.

Orthomoleculaire therapie MBOG beroepsvereniging

Orthomoleculaire therapie
1ste consult 90 min tot 120 min€ 150,- / € 200,-
Vervolgconsult 30 minuten€ 50,-
Vervolgconsult 45 minuten€ 75,-
Vervolgconsult 60 minuten€ 100-
Kort telefonisch overleg max 15 min.€ 25,-

Wat is orthomoleculaire geneeskunde?

In het onderstaande filmpje wordt dit helder uitgelegd.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our PRIVACYVERKLARING.
Ik Accepteer

Indirecte en directe tijd voor orthomoleculair consult

Direct tijd is de tijd waarbij je aanwezig bent voor het consult of afspraak voor telefonisch consult.

Indirecte tijd is de tijd die ik besteed aan doornemen van vragenlijst, anamnese, samenstellen van persoonlijk advies, advies mailen etc. Hierbij ben je als cliënt niet bij aanwezig.

Reken bij het 1ste consult op indirecte tijd van ongeveer 15 minuten. Indien er meer tijd nodig is i.v.m. de complexiteit van je klachten dan wordt de extra tijd die ik hiermee bezig ben in rekening gebracht. Uiteraard zal ik dit van te voren bespreken en toelichten.

Vergoeding vanuit aanvullende verzekering voor Orthomoleculaire therapie en Acne therapie

Bianca Buijs is aangesloten bij 2 beroepsverenigingen:

  1. Voor de Orthomoleculaire consulten aangesloten bij de beroepsvereniging van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde)
  2. Voor de Acnetherapie consulten aangesloten bij de ANBOS (Branchevereniging voor schoonheidsspecialisten).

Orthomoleculaire consulten worden door veel verzekeringsmaatschappijen gedeeltelijk vergoed. Deze vergoedingen gaan buiten het eigen risico om. Check van te voren of je in aanmerking komt voor vergoeding: Klik hier voor het overzicht.

Acnetherapie voor het gelaat, deze behandelingen worden ook door veel verzekeringsmaatschappijen vergoed. Deze vergoedingen gaan buiten het eigen risico om. Check van te voren of je in aanmerking komt voor vergoeding: Klik hier voor het overzicht.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het informeren naar vergoedingen via jouw zorgverzekeraar. Aan de informatie op de genoemde websites kunnen geen rechten worden ontleend.

Jouw eerste afspraak

Je kunt telefonisch of per mail jouw eerste afspraak inplannen. Na het boeken van de behandeling ontvang je via de mail, SMS of APP een betaallink. Na betaling is jouw afspraak definitief.

Kun je een afspraak niet nakomen?

Graag minimaal 24 uur van tevoren te bellen om jouw afspraak te annuleren of te verplaatsen. Met no shows of afzeggingen die in minder dan 24 uur plaatsvinden kan ik helaas niets meer voor iemand anders betekenen. De gemaakte kosten breng ik dan in rekening.