Ervaringen Acne, Clownseczeem, Rosacea, Pigmentvlekken, Donkere huid.

Heel fijn dat je jouw ervaring hier wilt delen. Dit geeft mijn cliënten van de toekomst het vertrouwen, dat ze bij mij in goede handen zijn.
Hartelijk bedankt!

Met huidverbeterende groet,
Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen &
Orthomoleculair KPNI-therapeut

Twijfel niet als je huidproblemen hebt, Bianca kan je ook op afstand goed adviseren. Wij zijn bij haar gekomen om een oplossing te zoeken voor acne en alles telefonisch met haar besproken hoe de acne te behandelen. Ze weet waar ze over praat en als je een vraag hebt heb je altijd snel antwoord. Dus ook als je niet in de buurt woont is het geen probleem.

Suzan - Acne
6 februari 2019

Ik ben ontzettend tevreden met Bianca! Al jaren last van Folliculitis op mijn benen. Bianca neemt echt de tijd voor je om je te leren kennen en om de aard van je problemen door te nemen. In mijn geval heeft dit er toe geleid dat ik mijn eten en drinken heb aangepast voor mijn huidproblemen. Dit is het waard geweest omdat ik hierdoor veel meer energie heb terug gekregen. Mijn huidproblemen zijn nog niet volledig hersteld maar de laatste loodjes zijn in zicht.

Gerben - folliculitis
5 februari 2019

Hele goede ervaring met Bianca. Na een telefoongesprek kon ze al aangeven waar waarschijnlijk het probleem lag en na een consult en de juiste verzorgingsproducten is mijn huid een stuk rustiger. Daarnaast heeft ze niet alleen adviezen voor mijn huid gegeven maar ook andere gezondheidsadviezen waar ik veel baat bij heb.

Dana - Dermatitis Perioralis & spijsverteringsklachten
5 december 2018

Dit heb ik bij mijn intake formulier ingevuld:
Kapotte mondhoeken, geïrriteerd rechter oog waarvan buitenste ooghoek altijd traant en rood is, clowns eczeem blijft in lichte vorm terug komen met name rond mondhoeken en met uitbreiding naar kin, puistjes in alle vormen en maten met name op wangen/kin/ clowns eczeem gebied, rode vlekken en adertjes op wangen en decolleté, niet weg te krijgen bultjes en vocht bulten op voorhoofd/haargrens/slapen/ wangen/ decolleté en rug.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik zelden nog een ietwat rode mondhoek heb, maar deze gaat niet meer kapot en verder heb ik nergens meer last van! Bianca geeft duidelijk en gericht advies en werkt met erg fijne producten. Ik ben nog steeds erg blij dat ik deze stap heb gezet en haar om hulp heb gevraagd!

Bonnie Bisselink - huidproblemen
26 november 2018

Kreeg in begin van de zwangerschap van onze jongste allemaal pukkeltjes op mijn kin, eigenlijk aan beide kanten van mijn mondhoeken , het jeukte heel erg en zag er rood uit en jeukte vreselijk ,eerst na de huisarts geweest en kreeg er toen zalf voor met hormonen in ,het werd alleen maar meer erger ! Toen ben ik gaan zoeken op internet en kwam Bianca tegen ,Heb haar gelijk gebeld en ze wou me direct helpen! omdat het te ver weg was om er even heen te gaan heb ik altijd contact gehad via mail en app en heb via haar de juiste producten gevonden om van dit vreselijke vanaf te komen ! Als je geduld heb en ook vooral op je voeding let ,waar Bianca ook goede adviezen in geeft kan je er dus echt vanaf komen !! Ik gebruik nog steeds haar producten en mijn huid is nog nooit zo heerlijk zacht geweest! bij mij heeft het een half jaar wel geduurd voordat het helemaal weg was !

Mattanja van Damme
4 november 2018

Tijdens mijn puberteit had ik veel last van acne. In de loop van de jaren werd het wel minder maar toch was mijn gezicht niet acnevrij. Ik ben ontzettend tevreden met de behandelingen, producten en service van Bianca. Sinds ik er gebruik van maak is mijn huid aanzienlijk beter. Ze is vriendelijk, deskundig en betrokken. Zeker een aanrader!!

Melissa - Acne
7 november 2018

5 maanden geleden zijn wij in contact gekomen met Bianca in verband met de acne van mijn dochter. Wij wonen nogal ver van haar praktijk af maar door middel van een telefonisch consult heeft zij ons erg goed geholpen. Ze heeft samen met ons een behandelplan opgesteld en heeft daarbij ook voedingstips gegeven om de acne van binnenuit ook aan te pakken. We zijn een keer naar Bianca toegegaan voor een behandeling om de restacne aan te pakken. We zijn nu 5 maanden verder en het is echt een hele grote verbetering. De huid is nu best rustig dus zijn super blij geweest dat Bianca ons op weg heeft geholpen, en dat het dus ook telefonisch goed heeft gewerkt.

Suzan - Acne
30 juli 2018

Bianca luistert geduldig naar je klachten en behandeld de klachten zeer uitgebreid. Voor mij was het niet mogelijk om naar de praktijk te gaan, Bianca heeft mij erg goed geholpen op afstand.
Met mijn huid gaat het stukken beter.

dank hiervoor Bianca

Sin - Droge huid & PIH
18 juli 2018

Vanaf mijn 16e heb ik last van . Dit kwam en ging elk jaar. Inmiddels ben ik 43 en kwam het vorig jaar maar dit keer bleef de ziekte en het werd alleen maar erger. Ongeacht wat ik ook deed. Gelukkig kwam ik Bianca online tegen en heb ik een afspraak met haar gemaakt. Ik ben zo blij dat ze ervoor kiest om je van binnenuit te genezen. Daar geloof ik namelijk zelf ook 100% in. Mijn huid is nu weer mooi en ik ben enorm geholpen met de adviezen en niet te vergeten de bodylotion van Bianca.

Ik heb inmiddels al meerdere mensen naar Bianca verwezen omdat ik haar aanpak super vind. Nogmaals bedankt Bianca.

Gracielle Owen - Pytiriasis versicolor
26 juni 2018

Goed advies en veel kennis over acne.

Delal Ayaz
4 juni 2018
1 2 3 9

Deel hier jouw ervaring met anderen.