Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Ik had blijkbaar last van dermatitis perioralis en kwam hier achter door Bianca! Ik wist door haar goed hoe ik hieraan kon werken en het is gelukkig weggegaan 🙂 Ze kijkt niet alleen naar de buitenkant van je huid, maar werkt echt van binnenuit, wat ik een erg goede aanpak vindt!

Super fijn natuurlijk, dus heel erg bedankt!

Jil - Dermatitis perioralis
5 januari 2021

Ik loop al jaren met huidklachten waaronder ook acne. Eindelijk heb ik de stap gezet om naar Bianca te gaan want ik had een goed gevoel bij haar. Dit gevoel bleek meer dan kloppend te zijn! Zij heeft mij super goed, professioneel en vriendelijk geholpen middels een orthomoleculair consult, reinigingsbehandelingen, producten en supplementen, en nazorg. Ik ben nu bijna 2.5 maand verder en mijn acne is bijna geheel weg. Ik zag heel snel resultaat (balen dat ik zo lang heb gewacht met hulp). Ook zijn er door het veranderen van mijn leefstijl (voornamelijk voeding) allerlei klachten die ook verdwijnen en heb ik nu oneindige energie! Ik raad Bianca aan iedereen aan!

Fleur - Acne
4 januari 2021

Mijn huid is al jaren een strijd. Eczeem op mijn wangen en sporadische heftige periodes van acne op mijn kin. Roodheid en trekkerig. Een gecombineerde huid waar ik zelf radeloos mee was. Elke keer als ik bij een schoonheidsspecialist of dermatoloog langs ging werden de klachten erger. De producten zorgen voor meer ontstekingen in mijn huid. Na een zoektocht op het web kwam ik bij Bianca terecht. Na een consult en behandelingsmoment, veel voedingsadviezen, stress verminderen en drie maanden de juiste producten gebruiken is mijn huid gekalmeerd en bijna volledig hersteld! Ik raad Bianca aan iedereen aan die de balans in zijn huid wil weer vinden.

Eveline - Eczeem & Acne
17 december 2020

Ik heb al jarenlang last van acne en na de zoveelste poging om het onder controle te krijgen kwam ik bij toeval op de site van Bianca. Na het zien van de website wist ik; Hier moet ik zijn! Na ongeveer een jaar onder behandeling te staan van Bianca herken ik mezelf weer in de spiegel en heeft Bianca een stukje van mezelf weer terug gegeven.

Ze is lief, betrokken en zeer behulpzaam. Echt een aanrader !!

Liefs Iris

Iris Witteman - Acne
22 november 2020

Jaren had ik al last van rode plekjes op mijn gezicht die steeds komen en gaan. Meestal niet zo heftig en weg te werken met make-up. Na een stressvolle periode en slechte zorg voor mijn lichaam werd het steeds erger en erger. Het ging maar niet weg. Huisarts wist niet goed wat eraan te doen en ik kreeg ook verschillende diagnoses wat het alleen maar moeilijker maakte. Nadat mijn moeder me in contact had gebracht met Bianca had ze al snel door wat er aan de hand was. Ze heeft mijn huid voorzichtig verzorgt omdat het “net een lek geprikte ballon” was. Ook heeft ze me een gezondere leefstijl geadviseerd en meditatie. Dit heeft mij enorm geholpen. Nadat ik meer water, groente en minder vlees ben gaan eten, ging niet alleen mijn gezicht erop vooruit maar ook mijn energie. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en mijn rode vlekken op mijn gezicht zijn zo goed als verdwenen! Ik ben Bianca heel dankbaar anders zag ik er nu nog steeds uit als een clown. (Ik had een clownsmond, dermatitis perioralis)

Dermatitis perioralis, clownseczeem natuurlijke behandeling voor en na foto

Lana ter Haak - Dermatitis Perioralis
20 november 2020

Na 2 weken bezig te zijn met mijn voeding is mijn huid al bijna de oude. Daarnaast voel ik me ook echt heel erg goed, ben minder opgeblazen en heb niet meer voortdurend trek, en al helemaal niet in slechte dingen. Dit nieuwe patroon gaat voorbij de voorgeschreven 6 weken, en wordt sowieso onderdeel van mijn nieuwe leefstijl. Ik ben erg blij dat ik dit probleem bij de kern heb kunnen aanpakken met Bianca.

Lotte van de Hoef - Dermatitis Perioralis
11 november 2020

‘k was desperate: ‘k heb altijd een hele gave huid gehad en werd ‘opeens’ geconfronteerd met Dermatitis Perioralis. Gelukkig kwam ik Bianca tegen in mijn zoektocht op het internet. Door haar voorstel voor aangepaste voeding en haar fijne huidverzorging ben ik van mijn probleem af en voel ik me fitter! ‘k ben Bianca zeer dankbaar, ze is zeer betrokken, professioneel én betrouwbaar.

Erna - Dermatitis perioralis
19 oktober 2020

Al jaren vaste klant bij Bianca. Zodra mijn huid onrustig is, meestal door de vele wisseldiensten, neem ik gelijk contact op. Met behulp van Bianca, is het zo weer onder controle. Ze is zeer flexibel en neemt je hulpvraag ook echt serieus. Ook kijkt ze verder dan alleen de huid, om het in de toekomst te voorkomen. Super blij mee, kan het iedereen aanraden!

Sharon - Acne
2 oktober 2020

Ik heb Bianca via internet gevonden nadat ik zocht op oplossingen voor mijn huidprobleem (Clownseczeem). Bianca heeft mij hier heel goed bij geholpen! De aanpassingen in de voeding hebben zoveel resultaat. Bianca is betrokken en verdiept zich in haar klant. De producten die je via haar kunt kopen zijn ook heel fijn. Ik ben heel erg blij dat ik met haar in contact ben gekomen!

Denise Dusoswa - Dermatitis Perioralis
29 september 2020

Mij werd jaren verteld door meerde dermatologen dat voeding TOTAAL geen effect heeft op je huid en dat je acne gewoon zomaar zonder enige reden kan krijgen. (zomaar uit lucht ontstaat acne!)
Na vele dermatologen te hebben gezien en meerdere kuren antibiotica, zalfjes en 2 kuren Ro-accutane te hebben gebruikt (waarvan niks echt goed werkte) eindelijk bij Bianca terecht gekomen.

Na een paar kleine aanpassingen aan mijn voeding en de juiste verzorgings producten is mijn huid na ongeveer 6 jaar binnen een 2-3 weekjes bijna volledig hersteld.
Mijn huid voelt eindelijk weer normaal geen acne jeuk, pijn, droge huid of trekkerigheid meer.

Bij deze nogmaals enorm bedankt Bianca! Ik raad iedereen aan bij jou langs te gaan!

Remco

Remco - Acne
9 juli 2020
1 2 3 14

Deel hier jouw ervaring: