Ervaringen Acne, Clownseczeem, Rosacea, Pigmentvlekken, Donkere huid.

Heel fijn dat je jouw ervaring hier wilt delen. Dit geeft mijn cliënten van de toekomst het vertrouwen, dat ze bij mij in goede handen zijn.
Hartelijk bedankt!

Met huidverbeterende groet,
Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen &
Orthomoleculair KPNI-therapeut

In maart ben ik bij Bianca geweest voor mijn huidprobleem folliculitis. Dit omdat ik mij niet kon vinden in de adviezen en het behandelplan van de dermatoloog (die ik al gegevens had gegeven van een dermatoloog waar ik al 4 jr onder behandeling geweest was voor dit probleem). Deze dermatoloog wilde niets horen van voeding en dat lag er allemaal niet aan, en wilde mij naar huis sturen met in het al verleden geadviseerde en gebruikte hormoonzalf en een antibioticum kuur. Doordat het niet wetenschappelijk bewezen en onderbouwd is, kan het niet aan voeding liggen, ook al heb ik dit al diverse malen aangegeven bij de dermatoloog, ook was net niet mogelijk om doorverwezen te worden naar een allergoloog om een test af te nemen betreft voeding.

Tijdens mijn zoektocht naar iemand die mij kon helpen ben ik bij Bianca terecht gekomen, tijdens het eerste bezoek is er in overleg besloten om een bloedtest uit te laten voeren ‘hier was ik erg blij mee want er werd gekeken naar de voeding’, uit het bloedonderzoek kwam dat ik een intolerantie heb voor melk en caseïne, daarnaast zaten kip/ei en pinda’s ook in de gevarenzone en kon ik deze drie laatste het beste langzaam opbouwen.

Kip, ei eet ik gewoon , melk & caseïne vermijdt ik. Daarnaast ben ik bij een sportinstructeur die voeding ernaast gestudeerd heeft, langs gegaan die PHP (personal hormonal profile) aanhoudt met voedingsadviezen en gebruik ik nu ook visolie, enzymen en multi-vitamine.

Mijn huid is sinds 8 jaar niet zo rustig meer geweest en ik heb af en toe nog een enkel plekje! Door de bloedtest en de uitleg over voeding van Bianca en daarnaast het programma van die sportinstructeur ben ik dus nagenoeg van mijn huidprobleem af. Wel ben ik mij ervan bewust dat ik melkproducten beter kan vermijden en deze beter kan vervangen door andere producten.

In mei heb ik namelijk met een festival vers gemaakte pasta en een pannenkoek op en daarna was mijn huid extreem ontstoken,hier heb ik toen zeker anderhalve week laat van gehad,dit wil ik niet nogmaals ervaren.

Zonder Bianca was ik nu nog steeds van alles aan het proberen geweest om mijn huid rustig te krijgen en niet wetend waar het vandaan kwam. Ik had nooit verwacht dat ik zo heftig kom reageren op melk en caseïne.

Bianca raadt ik zeker aan en ben haar erg dankbaar, zonder haar hulp was het nooit gelukt!

Mariska Beekhuizen - folliculitis
31 juli 2019

Bianca helpt mij heel erg goed. Vorig jaar kreeg ik enorm last van acne. Dat probleem is nu vrijwel geheel opgelost. De producten van Bianca werken fantastisch en ook de levensstijladviezen die ze mee heeft meegegeven helpen. Bianca is fijn in omgang en ik raad het dus zeker aan een keer langs te gaan als je een huidprobleem hebt! De foto laat het verschil zien van een aantal maanden geleden. Inmiddels is het nog veel meer verbeterd!

Fleur Wieland - Acne
25 juni 2019

Mijn dochter, en ik dus ook! zijn heel tevreden met de behandelingen en producten van Bianca. Haar huid is een stuk verbeterd.

Caroline - Acne
25 juni 2019

Al heel mijn leven heb ik last van acne. Ik heb verschillende behandelingen geprobeerd maar niets met het gewenste resultaat, tot ik bij Bianca uit kwam. Zij begreep hoe ik me voelde en bekeek het hele plaatje door mij adviezen te geven op vlak van voeding en ontspanning. Samen gingen we aan de slag met de producten en na enkele keren trial en error heb ik nu de geschikte producten voor mezelf waardoor mijn acne onder controle is. Ik heb amper last van ontstekingen en ik krijg complimenten op mijn betere huid. Ook al woon ik in Belgie en verliep alles via mail met foto’s, was Bianca steeds heel betrokken en begaan. Zonder Bianca zou ik nu nog altijd worstelen met mijn acne.

Carmen Kleykens - Acne
25 juni 2019

In januari van dit jaar kreeg ik een heftige uitbraak van clownseczeem. Waarschijnlijk het gevolg van een behandeling met een hormooncrème die ik had gekregen van de huisarts omdat ik al een aantal jaren met een geïrriteerde huid rondliep. De hormooncrème deed aanvankelijk zijn werk tot half januari. Toen sloeg alles om en zat de huid rondom mijn mond vol met ontstoken schilferende plekken. De antibiotica van de huisarts en het advies “wachten tot het overgaat, de huid moet zichzelf herstellen” haalden weinig uit. Ik mocht niks op mijn gezicht smeren, behalve cetomacrogolcreme. Het was weken wachten zonder resultaat. Ten einde raad het internet afgespeurd en bij Bianca terecht gekomen. Het ‘de huid moet zichzelf herstellen’ was ook haar advies, maar zij kwam wel met een compleet arsenaal aan voedingsadviezen, supplementen en verzorgingsproducten. Zelfs een foundation die ik mocht gebruiken, zodat ik weer de deur uit durfde. Na twee weken dieet en producten was er al resultaat te zien. Uiteindelijk heeft het vanaf de uitbraak 3 maanden geduurd voordat mijn huid helemaal hersteld was en nu 4 maanden nadien beginnen ook de littekens weg te trekken. Los van die laatsten kan ik zeggen dat mijn huid er nog nooit zo goed heeft uitgezien. In ieder geval ben ik blij dat ik Bianca toen benaderd heb, want behalve dat haar aanpak het herstel van mijn huid heeft versneld, vond ik vooral de voedingsadviezen een openbaring en die zijn inmiddels, iets minder streng, vast onderdeel van mijn eetpatroon geworden.

Clownseczeem dermatitis perioralis voor en na foto

Winnie van West - Clownseczeem, dermatitis perioralis
16 mei 2019

Bianca heeft mij fantastisch geholpen!! Ze is heel deskundig, duidelijk en geeft goede adviezen.
Na jaren spijsverteringsklachten én een ‘spontane’ uitbraak van clownseczeem kwam ik bij haar binnen. Door Bianca voelde ik mij voor de eerste keer écht begrepen, dat was een bijzondere ervaring. Artsen genoeg gezien maar niemand had mij eerder dat fijne gevoel kunnen geven… Bianca luistert en begrijpt je!
Zij vertelde mij dat bepaalde voedingstoffen/crèmes, waarvan je denkt goed te zijn, in mijn situatie de boel alleen maar verergerde/in stand hield. Mijn ogen werden op alle vlakken geopend. Ik ben echt super blij dat ik, mede door foto’s en ervaringsverhalen op deze site, bij haar terecht ben gekomen. Iedereen (die zijn ervaring heeft gedeeld) en in het bijzonder Bianca ontzettend bedankt 🙂 Ik ben weer gelukkig 🙂

Heidy - Dermatitis perioralis
4 mei 2019

Na verschillende omwegen, zonder echt een goed en mooi resultaat, ben ik bij Bianca uitgekomen. Zij heeft op een professionele manier mij afgeholpen van mijn vetbultjes (of te wel talgklierhyperplasie of sebaceous hyperplasia) in het gezicht. Dit heeft zij op een dusdanige manier gedaan dat er niets meer van te zien is. En dat is de oplossing welke ik zocht. Ik ben blij met Bianca. Topper.

Marcel Klerk - Vetbultjes verwijderen
3 mei 2019

Omdat ik veel last had van acne ben ik met Mn moeder naar Bianca gegaan. We werden heel goed geïnformeerd en we kregen de juiste producten mee. Er is zoveel te koop op dat gebied dat je gewoon niet meer weet wat je moet gebruiken. Bianca heeft goed uitgelegd waar ik op moet letten qua producten, eten en drinken. Daarnaast hebben de behandelingen ervoor gezorgd dat mijn acne een heel stuk minder werd, mijn huid veel rustiger, geen roodheid meer en geen pijnljk gezicht meer. Ik ben er heel erg blij mee!

Floor Jacobs - Acne
30 april 2019

Bianca heeft mij heel goed geholpen toen ik opeens een uitbraak van clownsezceem kreeg. Met haar voedingsadviezen heb ik mijn huid weer rustig kunnen krijgen hier ben ik haar heel dankbaar voor. Bianca heeft een luisterend oor (empathisch)en zal je echt helpen. Dankzij haar ben ik begonnen met het gebruik van juiste huidverzorging en tot op heden nog steeds zeer tevreden mee.

Eczeem in gezicht voor en na foto

Hetty Kootstra - Eczeem
12 april 2019

Na het lezen van verschillende positieve verhalen over de praktijk van Bianca heb ik contact met haar opgenomen voor mijn rosacea. Zij heeft mij geholpen met zowel voedingsadviezen als geschikte huidverzorgingsproducten en mijn huid is een stuk rustiger geworden. Bianca is professioneel en staat altijd voor je klaar. Hartstikke blij met haar adviezen.

Syta - Rosacea
2 april 2019
1 2 3 10

Deel hier jouw ervaring met anderen.