Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs

Al jaren last van een probleemhuid. Acne achtige pukkels rondom de mond. Geen enkele dermatoloog heeft mij blijvend kunnen helpen… ik heb van alles voorgeschreven gekregen, langdurige antibiotica kuren, roaccutane, zalven. Iedere keer kwam het huidprobleem terug.

Uiteindelijk bij Bianca terecht gekomen en ik heb al haar adviezen op gevolgd.

Mijn voedingspatroon heb ik drastisch aangepast en ik gebruik haar huidverzorging.
Nu 7 weken verder ben ik van mijn probleem af.

Bianca, ontzettend bedankt!

Corien - Acne, Clownseczeem

Via iemand met een soort zelfde klachten ben ik bij Bianca beland.
In mijn gezicht heb ik 3 jaar lang last gehad van enorme uitslag, mijn huid was ontstoken rood en opgezet, soms kon ik gewoon de deur niet uit .
Ik heb vanaf mijn geboorte eczeem gehad in ernstige mate.
Na een opstart van voeding aanpassen zijn we over gestapt op een traject van darmwand herstel en nu op dit moment de laatste fase van darmflora verbetering.
Voor Bianca heb ik 8 maanden via de dermatoloog antibiotica geslikt en hormoonzalf gebruikt, inmiddels was mijn haar een dun bosje geworden, mijn nagels zwak en mijn darmen van streek. De uitslag met vlagen verbeterd maar nog niet weg.
Op dit moment heb ik al 3 maanden helemaal geen uitslag meer en zelfs een enorm zachte huid, mijn darmen zijn rustig en mijn stoelgang veel beter, mijn haar word voller , je ziet allerlei nieuwe haartjes zitten en mijn nagels weer sterk! Als kers op de taart ben ik nu ruim 13 kilo afgevallen (en dat was hard nodig!)
Hierdoor heb ik mijn bloeddruk medicatie (was voorheen enorm hoog), allergie tabletten kunnen laten vallen.
Kortom, het is even aanpassen, er is geen dag geweest dat ik niet lekker heb gegeten als je maar creatief bent.

Ik ben om en dit was voor mij life changing , ik heb in alle opzichten enorm veel zin in het 2e deel van mijn leven.
Voeding als medicijn, het is onomstotelijk bewezen in mijn geval!
Ik ben enorm dankbaar 🙏🏼

Wendy Jonker - eczeem

Bianca heeft mij goed geholpen met advies geven voor o.a. voeding om mijn acne te verminderen. Tijdens dit consult hebben we het gehad over de (mogelijke) achterliggende problemen en welke voeding daar mogelijk de oorzaak van kan hebben en welke voeding dan juist wel goed werkt voor de huid.
Ik merkte door het aanpassen van mijn voeding dan ook vrijwel direct verschil.
Ik raad het iedereen dan ook erg aan als je huidproblemen constant terug komen en je er niet uit komt.

Jildou - Acne

Sinds ik bij de praktijk voor huidverbetering ben geweest en vanuit het gepaste advies van Bianca Buijs producten gebruik is mijn huid nooit meer hetzelfde geweest. Ik heb nu een stralende en gezonde huid! Voor elke vraag omtrent mijn huid en nu ook die van mijn baby kan ik bij haar terecht. Daarbij is zij ook nog eens persoonlijk en heeft zij een goede snelle service.

Ik blijf! Bedankt Bianca!

Phelicia - droge huid

Mijn huid gaat met ups en downs en dat bepaald vaak mijn eigen zelfbeeld, veelal negatief…..
Maar na een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling en goede verzorgingstips bij Bianca zie ik mijn huid verbeteren en dus ook mijn humeur.
Mijn huid straalt weer en dan straal ik ook!
Met dank aan Bianca, goede adviezen ontvangen en nog belangrijker een Peptalk! Bianca je bent uitmuntend in wat je doet én een fijn mens!
Jij hebt veel kennis in huis voor het verzorgen van de huid en wat voeding met je huid doet.
Je neemt alle tijd en deelt je kennis graag.
En dan de producten van Image skincare een weldaad voor mijn huid.

Anita

Anita

Clownseczeem. Iets waar ik (voordat ik er last van kreeg) nog nooit van gehoord had. Graag deel ik met jullie mijn verhaal en leg ik uit hoe Bianca mij heeft geholpen met het zetten van de eerste stappen. In 2018 zag ik mijn huid voor het eerst veranderen. Ik kreeg een branderig gevoel op mijn kin en rondom mijn neus (foto 1) Ik ben gaan googelen en ik kwam op clownseczeem uit, alles kwam overeen met er in mijn gezicht te zien was. Allereerst ging in naar de huisarts. Daar kreeg ik allerlei zalfjes voorgeschreven die het probleem even weghaalde maar zodra ik daarmee stopte weer net zo hard terug kwam. Na verder onderzoek kwam ik bij Bianca uit. Ik heb een bel consult met haar gehad (wij wonen niet bij elkaar om de hoek) en daarmee heeft zij mij erg goede adviezen gegeven. Stop met koemelk, pindakaas en nog wat andere voedingsadviezen, stop met vaseline en andere “rotzooi” wat je op je gezicht smeert en stop vooral met de zalfjes van de huisarts. Ik heb direct haar advies opgevolgd. Ze heeft me gewaarschuwd dat het erger en pijnlijker zou worden. Waar ik het eerst nog redelijk kon verbloemen kon dat nu echt niet meer. Los van wat er zichtbaar was aan de buitenkant is het bizar hoeveel impact dit op mij heeft gehad als mens. Ik schaamde me heel erg voor mijn gezicht en de clownseczeem was nog het enige wat ik zag als ik in de spiegel keek.

Ik ging snel langs bij Bianca in haar praktijk. Een ontzettend fijne vakvrouw dit mij garandeerde: ik ga je helpen! Ik kreeg zalfjes (dit keer de juiste) mee en ze legde me uit dat het in het begin waarschijnlijk heel erg gaat worden maar met de juiste producten van dr. Baumann zou ik het onder controle krijgen. Erger werd het zeker (foto 2) nu durfde ik de deur al helemaal niet meer uit! Maar met kleine stapjes ging ik vooruit. Ik volgde Bianca haar advies strikt op en ook mijn voedingspatroon had ik inmiddels aangepast. Ik zag echt dat het minder en minder werd (foto 4) Nu, 3 jaar later heb ik nog steeds clownseczeem maar ik kan ermee om gaan. Ik gebruik de juiste producten van dr. Baumann en ik ben vooral héél véél info gaan verzamelen om de voeding tot mij te nemen die goed voor mij is en dan vooral voor mijn huid. Clownseczeem komt vanuit je darmen, vertelde Bianca mij en als je daar actief mee aan de slag gaat, krijg je het onder controle. Tot op de dag van vandaag “vloeit” het clownseczeem nog wel eens op. Dit kan met de wisselde weersomstandigheden te maken hebben, stress of toch een keer verkeerde voeding. Ik weet nu hoe ik er mee om kan gaan en alles wat ik tot mij neem wat niet natuurlijk is, zie ik de dag erna direct terug in mijn huid. Ik ben ontzettend blij dat ik Bianca heb ontmoet en dat zij, samen met mij de eerste stappen heeft gezet om mijn clownseczeem aan te pakken. Inmiddels durf ik mijn huid weer te laten zien en zelfs zonder make-up de deur uit te gaan!!! (foto 4)

Clownseczeem voor en na foto behandeling BB-huidverbetering

Fabiënne - Clownseczeem

Bianca is echt een expert in haar vak met veel kennis over de gekleurde huid. De cosmelan behandeling is echt maatwerk en wordt elke keer bijgesteld op basis van de huid ontwikkelingen. Ik ben in 6 maanden van een huid met veel pigmentvlekken naar een egale huid gegaan. Heel bijzonder dat dit kan! Bianca is eerlijk, deskundig, vriendelijk en echt een expert!

Indra - Melasma, pigmentvlekken

In de afgelopen jaren kreeg ik regelmatig clownseczeem en problemen met acne. Maar dankzij Bianca heb ik veel voeding tips en skincare tips gekregen om mijn clownseczeem en acne te overkomen. Wat fijn is van Bianca is dat ze heel veel ervaring en tips heeft om een mooiere huid te krijgen, maar ook voor een algemene gezonde levensstijl.

Bedankt Bianca!

Sterre van Ede - Dermatitis perioralis, acne

Het heeft wel bijna 6 maanden geduurd, maar gelukkig is mijn clownseczeem bijna weer weg. Bianca geeft een fijne support en goede, gezonde, voedingstips. Nu niet alleen een verbeterde huid, maar ook een verbeterde lifestyle! Daar ben ik blij mee!

Tessie - Clownseczeem

Al wat jaartjes ben ik nu bij Bianca. Buiten dat ze haar vak verstaat, een Pietje precies is en jou kundig kan adviseren, is ze gewoon een lieve schat, die echt om haar cliënten geeft.

Thessa - Droge gevoelige huid
1 2 3 15

Deel hier jouw ervaring: