Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Bedankt dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven en jouw ervaring hier wilt delen.

Ben je nog geen bestaande klant? Dan hoop ik dat de reviews jou het vertrouwen geven dat je met een huidprobleem bij mij terecht kan.
De huidproblemen die ik veel behandel zijn: clownseczeem, acne, pigmentvlekken, eczeem, rosacea, een gevoelige huid, extreem droge huid.
Blijf er niet mee rondlopen, er is meer mogelijk dan je nu wellicht denkt. Ik help je graag!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Op aanraden van een vriendin ging ik op mijn vijftiende voor het eerst langs Bianca. Wat een goede keuze was dit. Bianca heeft mij niet alleen heel veel geleerd over de huid en voeding, maar natuurlijk ook mijn huid verbetert. Ze weet precies welke producten bij jouw huid(type) past en neemt echt de tijd voor je!

Kaja - Acne
10 februari 2020

Sinds ik bij Bianca kom is m’n huid prachtig! Geen acne meer of andere onrustige plekjes.
Professioneel en begaan dat is Bianca!

Brenda - Acne
3 februari 2020

Ik kwam bij Bianca vanwege periorale dermatits (clownseczeem). Ik had al vanalles geprobeerd, ook met de dermatoloog. Niets leek te helpen, of het kwam terug.
Bianca maakte me duidelijk dat problemen met de huid vaak van binnenuit komen.
Samen met Bianca naar mijn voeding gekeken, en toen besefte ik me dat ik wel erg vaak buikklachten heb.
Ik dacht heel verantwoord en goed te eten, maar ik had toch echt een paar verkeerde ideeën over ‘gezond’. Bianca heeft me in laten zien wat betere voeding voor mij is. Mijn buikklachten zijn verdwenen, vrijwel meteen! En met de huidverzorgingsproducten van Bianca erbij, hoop ik ook snel van de uitslag in mijn gezicht af te zijn. Maar dat is helaas een wat langer proces.
Schriftelijk veel toelichtingen en recepten gekregen.
Erg fijn contact!

Ingrid - Periorale dermatitis
1 februari 2020

Na mijn bevalling, kreeg ik veel last van pigmentatie. Aan mijn rechter wang had ik een pigmentvlek. Dagelijks was ik bezig om het te camoufleren. Ik werd ook heel onzeker van vanwege het feit dat mensen zeiden van je mascara is uitgelopen. Gelukkig heb ik via Internet Bianca gevonden. Na een paar maanden kreeg ik te horen van wow je huid ziet er geweldig uit. Ik heb zelf Cosmelan behandeling gedaan en twee maal Dermapen behandeling. Ik gebruik geen foundation meer en ben Bianca zeer dankbaar.

Jamila - Pigmentatie
30 januari 2020

Al een paar jaar had ik last van hormonale acne. Via vrienden ben ik in contact gekomen met Bianca en haar praktijk. Zij gaf aan dat er verschillende oorzaken kunnen zijn, waardoor acne veroorzaakt kan worden. Dit was voor het eerst dat ik dit hoorde en sindsdien ben ik de aanbevolen producten gaan gebruiken en de tips en tricks van Bianca gaan volgen. Ik merk dat mijn huid is opgeknapt, het straalt weer!

Minthe - Hormonale acne
30 januari 2020

Sinds mijn tienerjaren heb ik enorm last van acne en hyperpigmentatie. Ik dacht altijd dat het vanzelf weg zou gaan maar dat was helaas niet het geval. Afgelopen zomer na weer een hevige acne uitbarsting besloot ik er wat aan te doen. Na wat onderzoek kwam ik terecht op de website van Bianca. Ik kreeg er direct een goed gevoel bij en besloot een afspraak te maken

Tijdens onze eerste gesprek adviseerde Bianca mij om aanpassingen te doen in mijn voeding en huidproducten te gebruiken. Nu 5 maanden later is mijn acne met 90% afgenomen en ik heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat mijn huidproblemen onder controle zijn. Daarnaast kan ik altijd wanneer ik vragen heb contact opnemen via de mail of Whatsapp, wat erg fijn is.

Iedereen die last heeft van huidproblemen raad ik zeer aan om afspraak te maken bij Bianca. Haar advies en tips hebben mij enorm geholpen en door haar begrijp ik mijn huid beter. Bovendien waren de resultaten snel zichtbaar.

Abdi - Acne en hyperpigmentatie
4 januari 2020

Jarenlang ben ik ontevreden geweest over mijn huid. Na verschillende behandelingen om mijn acne aan te pakken ben ik bij Bianca terecht gekomen. In plaats van alleen te kijken naar invloeden van buitenaf, hielp ze mij met mijn voeding en gaf ze mij uitleg over de werking van het lichaam. Bovendien adviseerde ze mij natuurlijke producten waardoor mijn acne al binnen 4 maanden bijna helemaal verdwenen was! Ik zit lekkerder in mijn vel en kan echt zeggen dat ze mij een stukje zelfvertrouwen heeft terug gegeven.

Bianca is deskundig en heeft oog voor haar klanten. Ik raad iedereen met huidproblemen haar praktijk aan!

Renske - Acne
28 december 2019

Door mn 4 zwangerschappen en hormoonschommelingen bijna 9 jaar een onrustige huid gehad en daarbij komend ook nog eens pigmentvlekken.
Bianca heeft enorm veel ervaring doordat ze zoveel kennis heeft en enorm zorgzaam voor je is.
Omdat ik ver weg woon, ben ik voor een paar behandelingen naar haar toe gegaan.
En de behandeling voor mn pigmentvlekken hebben enorm goed geholpen.
Toen Bianca graag wat foto’s van het resultaat wilde kreeg ik ook de foto’s weer te zien van voor de behandeling en schrok behoorlijk hoe erg het was geweest.
Nu kan ik haar appen en dan geeft ze advies en ben ik erg blij met de producten die ik nog steeds gebruik.
Dus iedereen met een huid probleem is bij Bianca aan het beste adres.

Sharon - Pigmentvlekken
13 december 2019

Bianca is een zeer kundige vakvrouw die met enthousiasme en compassie het gepresenteerde probleem aanpakt. Ik kwam bij haar met pittige uitslag en ze wist gelijk, over de telefoon, te benoemen wat het was (clownseczeem) en suggesties te geven over wat ik gelijk kon doen. Realistisch en binnen mijn mogelijkheden. Een afspraak volgde snel en we hebben het probleem via de weg van behandelingen en via de weg van voedingspatroon aanpassen, snel kunnen aanpakken. Nu ziet de huid er stukken beter uit, het herstel is zo goed als rond, en nu kunnen we aan verbetering werken! Een verademing en altijd fijn om een behandeling van haar te ervaren

Babeth de Vries - Dermatitis perioralis
27 november 2019

Jaren heb ik rondgelopen met huidproblemen. Na heftige behandelingen met hormoonzalven leek op een gegeven moment niets meer te helpen en m’n huid van mijn gezicht werd steeds roder en pijnlijker. (Wat later bleek dat het bijwerkingen waren vd hormoonzalven!!)Uiteindelijk via een vriendin bij Bianca terecht gekomen. Eindelijk iemand die meer tijd voor je heeft en goed naar je luistert. Sindsdien haar adviezen opgevolgd qua voeding alswel het gebruik van bepaalde make-up/crèmes en wat een verschil!!!!! Mijn huid is veel rustiger geworden en ik hoef geen medicijnen meer te gebruiken! Ik woon niet dichtbij haar, maar kan altijd even contact opnemen en via de app weer spulletjes bestellen, heel fijn!!!!

Madeleine Niermans - Dermatitis perioralis
26 november 2019
1 2 3 12

Deel hier jouw ervaring: