Ervaringen Acne, Clownseczeem, Rosacea, Pigmentvlekken, Donkere huid.

Wil je zelf je ervaring delen? Maak dan gebruik van het formulier onderaan deze pagina.
Hartelijk bedankt!

Met huidverbeterende groet,
Bianca Buijs

Ik ben super tevreden met de behandelingen en producten van Bianca. Ik heb een erg lastige huid met zowel acne als verschillende kleinere bultjes op de wangen en kaaklijn en heb hier al jaren last van. Ik ben bij verschillende dermatologen, huisartsen en schoonheidsspecialisten geweest en vaak zonder resultaat. Bij Bianca zag ik het resultaat na ongeveer 2 maanden al heel duidelijk. Bianca weet goed wat bij je huidtype past en geeft ook goed advies op het gebied van voeding/ verzorging. We zijn de behandelingen nu aan het afbouwen en ik gebruik diverse producten, en zelfs nu blijft mijn huid nog mooi egaal. Ik raad Bianca echt aan omdat het voor mijn huid na jaren van acne echt wonderen heeft verricht!

voor en na foto acnebehandeling Bianca Buijs praktijk voor huidverbetering

Beatrijs - ACNE
13 mei 2018

Ik heb eind februari contact gezocht met Bianca via e-mail omdat ik vrij plotseling een slechte huid had met rode jeukende pukkeltjes, droge rode plekken en een rood verkleurende kin. Mijn huid brandde en jeukte. Ik was teneinde raad!
Had wel regelmatig hydrocortison 1% crème gebruikt op mijn gezicht wat een trigger kan zijn vlgs Bianca. N.a.v. mijn geschreven verhaal en toegestuurde foto’s dacht Bianca aan rosacea en adviseerde mij een aantal producten 2x daags te gebruiken. Na 1 week zag ik al duidelijk verbetering, mijn huid werd minder droog en de plekken met de pukkeltjes begonnen in te drogen. Nu na 2 maanden ziet mijn huid er heel duidelijk veel beter uit. Natuurlijk heb ik nog wel regelmatig een pukkeltje, maar deze zijn nu binnen 3 dgn weer weg. Ik ben super blij dat Bianca ook via de mail mijn klachten serieus genomen heeft en mij geholpen heeft door de producten te adviseren.
Nogmaals heel erg bedankt, Bianca!!!

Jorine - Rosacea
5 mei 2018

Ik ben bij Bianca gekomen om vetbultjes te laten verwijderen en ben heel blij met het resultaat! Een andere huidtherapeut had eerder een poging gedaan, maar daardoor veranderde er weinig… Deze behandeling was doeltreffend en nagenoeg pijnloos. Ik heb Bianca ervaren als kundig en professioneel – en daarnaast ook gewoon een leuke vrouw bij wie je je op je gemak voelt. Van de gezichtsproducten die ze mij aan heeft geraden, is mijn huid al aardig opgeknapt. Deze vijf sterren zijn terecht en welverdiend!

Monique - Vetbultjes verwijderd
15 april 2018

Sinds ik onder behandeling ben bij Bianca is mijn huid erg verbeterd! Na jaren onzuiverheden en ontstekingen is het eindelijk stabiel. Haar producten zijn erg prettig en zijn bovendien duurzaam. Ik zou het iedereen aanraden om Bianca haar hulp in te schakelen!

Marit - Acne
26 februari 2018

Zeker een aanrader! Bianca weet precies wat jou huid nodig heeft! Het resultaat mag er wezen.

Lea - Acne
22 februari 2018

Sinds mijn pubertijd heb ik altijd al een gevoelige huid gehad. 1,5 geleden besloot ik om een spiraal te laten zetten. Het resultaat was een huid die vol zat met onzuiverheden en ontstekingen. Toen ben ik naar Bianca gegaan. Ik was mij toen nog niet bewust dat het door mijn spiraal zou kunnen komen. Naast dat Bianca mijn huid heeft behandeld heeft zij mij, onder andere, ook het advies gegeven om de spiraal eruit te laten halen. Dit heb ik toen ook gedaan. Na het verwijderen van het spiraal en met de behandelingen van Bianca werd mijn huid steeds rustiger. Ik ben onwijs blij dat ik naar Bianca ben gegaan. Naast de behandelingen heeft ze ook advies gegeven over mijn eetpatroon, wat ook van invloed is op mijn huid. Wat ook onwijs prettig is dat je altijd met vragen bij Bianca terecht kan via de mail of app. Nu ben ik op een punt dat mijn huid weer rustig is. Bedankt Bianca!

voor en na foto acnebehandeling

Laura - Acne
21 februari 2018

Toen ik 13 jaar was kreeg ik last van onzuiverheden. Ik ben inmiddels 16 en in de tussentijd heeft mijn huid heel wat ups en downs gehad. 4 maanden geleden was het erger dan ooit en ik wist niet meer wat ik er mee aan moest. Mijn moeder stelde toen voor om naar Bianca te gaan en daar keek ik erg naar uit. Nu, 3 maanden na mijn eerste behandeling, is mijn huid vrijwel helemaal zuiver. Ik had niet verwacht dat ik zo snel zo’n goed resultaat zou hebben en ben heel erg blij dat ik naar Bianca ben gegaan!

Zoë van Steenderen - Acne
2 februari 2018

Bianca heeft mij geholpen om van mijn clownseczeem af te komen. Ik had hier al een paar maanden last van en vond het tijd om er vanaf te komen. Ik heb Bianca’s site gevonden en las goede ervaringen over de behandelingen. Doordat ik niet in de buurt woon, heeft Bianca mij geholpen met een telefonisch consult en via de mail. Dit beviel prima, ze nam alle tijd om alles goed uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Ik heb door goede producten te gebruiken en mijn eet- en levensstijl om te gooien een veel betere huid. Bedankt!!

Amber - Dermatitis Perioralis
20 februari 2018

Wat een vakvrouw is Bianca!! Doordat ik last kreeg van het vreselijke huidprobleem, Dermatitis Perioralis ben ik bij Bianca terecht gekomen. maanden lang heb ik er van alles aan gedaan maar echt niets hielp!! totdat ik bij Bianca kwam, zij heeft mij binnen enkele weken er van af geholpen doormiddel van de juiste producten, voeding en supplementen. En ik maar denken dat de duurste producten het beste zijn, NIET DUS!!! Bianca is echt begaan met haar klanten en je bent geen nummertje. Ze neemt alle tijd voor je en ze denkt echt met alles mee. Wil jij ook weer een egale huid en de juiste producten voor je huid? dan ben je bij Bianca bij het juiste adres!!! En daarbij krijg je de juiste adviezen over een gezond leven!! Ik ben FAN!!

Michelle - Dermatitis Perioralis
20 november 2017

Na jaren een onrustige huid (acne) te hebben gehad en van alles geprobeerd te hebben kan ik nu eindelijk zeggen dat het stabiel is, met dank aan Bianca!

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijkt Bianca niet alleen het huidprobleem, maar gaat ze ook met je in gesprek over je levensstijl en voeding en geeft hierover tips die bijdragen aan het herstel van de huid.

Na 2 behandelingen en het gebruik van de verzorgingsproducten merkte ik na 4 weken al heel veel verschil. Het maakt je een stuk zekerder en daarnaast is het erg fijn dat je niet alles meer hoeft te camoufleren.

Na 3 maanden was mijn huid helemaal rustig. Kortom, erg tevreden!

Linda - ACNE
9 november 2017
1238

Deel hier jouw ervaring met anderen.