Jeugdpuistjes puberteit behandelen en woon je in de omgeving van Haarlem?

Maak dan een afspraak voor een KENNISMAKINGSBEHANDELING. Woon je niet in de buurt van Haarlem, dan kan ik je ook op afstand begeleiden. Lees hier de REVIEWS van cliënten die ik op afstand heb geholpen met hun huidproblemen.

Er is niks zo vervelend als het krijgen van jeugdpuistjes in de puberteit. Helaas krijgen de meeste jonge mannen en vrouwen tussen 12 – 18 jaar hiermee te maken. Beperk de schade aan je huid en start gelijk met de juiste producten en behandeling!
Jeugdpuistjes op een natuurlijke manier bestrijden; klik hier.

Jeugdpuistjes puberteit behandelen omgeving Haarlem of begeleiding op afstand

Jeugdpuistjes puberteit ontstaan en verergeren door:

 1. Hormonen
 2. Genetisch bepaald; andere familieleden hebben hier ook last van gehad
 3. Bepaalde voeding heeft ook invloed op talgproductie en hormonen
 4. Stress; school, ruzie met vrienden, onzekerheid etc.
 5. Gebruik van verkeerde huidverzorging
 6. Gebruik van verkeerde foundation, make-up die je poriën verstoppen
 7. Door druk van bv. mondkapje, helm, cap, muts, pet, (zonne)bril, te strakke kleding die tegen de huid aan schuurt/druk geeft.
 8. PCOS; Polycysteus Ovarium Syndroom

Jeugdpuistjes puberteit ontstaan meestal als eerst op de T-zone

De T-zone is het voorhoofd, neus (rondom de neus) en de kin. Daarna kan de acne zich uitbreiden naar de wangen en de hals, rug en decolleté.

Komt dit patroon je bekend voor?

Pak je jeugdpuistjes direct aan!

Wanneer je last krijgt van jeugdpuistjes in je puberteit start dan snel met het behandelen hiervan. Hoe eerder je het probleem aanpakt en onder controle krijgt des minder schade het aan je huid kan aanrichten.

Last van jeugdpuistjes?

Aangezien jeugdpuistjes ofwel ACNE een lastig huidprobleem is, heb je de hulp van een expert hierbij nodig.

Maak een afspraak bij dé Acne Specialist. Ik help je graag. 

Waarom kun je beter naar dé Acne Specialist (Bianca van praktijk voor huidverbetering) i.p.v. naar de dermatoloog of huisarts gaan?

1. Bij huisarts of dermatoloog krijg je bij matige jeugdpuistjes eerst een zalfje wat je huid irriteert, uit balans brengt en erg uitdroogt.
GEVOLG: Jeugdpuistjes en ook nog een droge rode geïrriteerde huid.
GEVOLG: je stopt met gebruik!

Bij dé Acne Specialist krijg je de juiste producten voor jouw type acne en jouw huidtype. Je kan een vochtarme, droge, normale of vette huid met puistjes hebben. Wees er bewust van dat een vette huid met puistjes andere producten nodig heeft, dan een normale tot droge huid met puistjes.

Bij mij krijg je advies op maat.

2.Huisarts en dermatoloog: Wanneer de jeugdpuistjes of je acne erger is/wordt krijg je meestal een antibiotica kuur (bv. Minocycline, Tetracycline of bij ernstige acne Ro-Accutane). Deze antibiotica moet je vervolgens weken of maanden slikken.

Wees je ervan bewust wat dit met je darmen doet. Het is een aanslag op de goeie darmbacteriën en deze heb je juist nodig voor een gezond immuunsysteem.
Je brengt je lichaam uit balans en tijdens de puberteit heeft je lichaam al genoeg te verduren, dus niet heel verstandig. Kies voor een gezonde oplossing.

Dé Acne Specialist: geeft je advies in de juiste huidverzorging en als het nodig is krijg je advies voor voedingssupplementen die je JEUGDPUISTJES OFWEL ACNE van binnenuit gaan aanpakken. Je kunt voedingssupplementen zien als een gezonde aanvulling op je gezonde voeding. Zo kun je op een verantwoorde manier je huid verbeteren i.p.v. je lichaam nog meer uit balans te brengen.

3.Huisarts en dermatoloog hebben hooguit 5 minuten de tijd voor je en dan sta je met je recept in je hand weer buiten en dan ben je weer op jezelf aangewezen. Terwijl je helemaal niet weet hoe je je huid moet behandelen om van je jeugdpuistjes af te komen.

Dé Acne Specialist is ook jouw huidcoach en neemt alle tijd voor je om je te helpen! Zie mij maar als je personal huidtrainer. We gaan samen werken aan het verbeteren van jouw huid. Aangezien ik hier veel ervaring in heb weet ik precies hoe ik jouw acne onder controle kan krijgen en kan houden. Ik red dit niet zonder jouw hulp, dus jij moet de discipline hebben om 2x per dag je huid op de juiste manier thuis te gaan verzorgen! Daarnaast is een aanpassing in je voeding ook van belang.

4.Huisarts en dermatoloog zeggen dat voeding geen invloed op je jeugdpuistjes heeft!

Dé Acne Specialist: Neem van mij aan dat bepaalde voedingsmiddelen (o.a. melkproducten, gluten granen, suikers) zeker je JEUGDPUISTJES kunnen verergeren! Ik geef je hierin advies wat je wel en vooral niet moet eten!

5.Huisarts en dermatoloog snappen niet hoe vervelend die jeugdpuistjes zijn en hoe onzeker je ervan wordt.

Dé Acne Specialist heeft zelf ook heel lang last gehad van JEUGDPUISTJES ACNE. Ik weet dus heel goed hoe vervelend het is,  wat voor een impact die rot pukkels op je dagelijks leven hebben en hoe onzeker je wordt van een hoofd vol ontsierende puistjes!

Praktijk voor huidverbetering is gevestigd aan Zadelmakerstraat 44 in Velserbroek, vlakbij Haarlem, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Heemskerk, Heemstede, Overveen, Zandvoort, Bloemendaal. Voor Jeugdpuistjes puberteit behandelen omgeving Haarlem of begeleiding op afstand

Mocht je een afspraak bij mij in de praktijk of een afspraak voor telefonisch consult willen maken?

Vul dan het formulier hieronder in dan neem ik contact met je op.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Bianca Buijs, Praktijk voor huidverbetering