Acnetherapie in 3 tot 6 maanden je acne onder controle

Regelmatig je huid laten reinigen is bij acne is erg belangrijk. Daarnaast is de juiste huidverzorging cruciaal. Gebruik je niet de geadviseerde producten 2x daags dan krijg je je acne niet onder controle. Om een goed resultaat te krijgen is onze samenwerking heel belangrijk. Wanneer jij mijn adviezen goed opvolgt kun je in 3 tot 6 maanden een verbetering van 70 tot 95% behalen. Alleen samen krijgen we jouw acne onder controle.

Acne behandeling Haarlem BB-huidverbetering

Waarom duurt het 3 tot 6 maanden om acne onder controle te krijgen?

Het duurt 30 tot 90 dagen voordat een ontsteking aan het huidoppervlak zichtbaar wordt. Vandaar dat het ook minimaal 3 maanden duurt voordat jouw huid zichtbaar “schoner” en vrij van acne gaat worden. Met mijn doeltreffende behandelingen en adviezen kunnen we voorkomen dat je huid nieuwe puistjes gaat vormen.  Bij een hardnekkige acne kan het langer duren (6 maanden) om de huid “schoon” te krijgen.

Acnebehandeling voor en na foto BB-huidverbetering
Acnebehandeling voor en na foto BB-huidverbetering

Acnetherapie vergoed door zorgverzekeraar

Wanneer je last hebt van puistjes, pukkels, acne in lichte tot ernstige mate is acnetherapie iets voor jou. De behandelingen van acne en acne littekens worden bij Praktijk voor huidverbetering door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits je aanvullend bent verzekerd.

De behandeling betaal je zelf aan Praktijk voor huidverbetering. Bij recht op vergoeding kun je de factuur indienen bij jouw zorgverzekeraar. Klik hier  in aanmerking komt voor vergoeding.

De behandeling van acnelittekens komt ook voor deze vergoeding in aanmerking.

Op de onderstaande foto zijn de acnelittekens zichtbaar verminderd door een aantal behandelingen met de Dermapen 4, microneedling.
Voor meer info over deze behandeling, klik hier.

Hoeveel acnebehandelingen heb je nodig? 

Dat is lastig te zeggen. Iedere huid is anders en er zijn verschillende vormen van acne. Bij een milde vorm heb je uiteraard minder behandelingen nodig dan bijvoorbeeld bij een comedonen acne (deze vorm is hardnekkig).

De behandelingen zullen in de eerst 4 – 6 weken wekelijks of om de week zijn. Afhankelijk van jouw type acne en hoe jouw huid verbetert zal er meer tijd tussen de behandelingen zitten. Het is een op maat advies. De behandeling kan bij een lichte vorm van acne bestaan uit alleen de onzuiverheden (= diepte reiniging) verwijderen. Heb jij een matige tot ernstige acne en last van rode vlekjes, rest acne en acne littekens dan is mijn advies om naast de diepte reiniging jouw huid ook te behandelen met een chemische peeling en/of met de  Dermapen.

Tijdens de kennismakingsbehandeling zal ik je precies uitleggen hoe we het behandeltraject gaan invullen. 

Bianca Buijs

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Acnetherapie Haarlem, Velserbroek, IJmuiden, Santpoort, Heemskerk, Driehuis, Amsterdam, Zandvoort.