Acnetherapie in 3 tot 6 maanden van je acne af

Bij acnetherapie ga je bij Praktijk voor huidverbetering een behandeltraject in. Hierbij is onze samenwerking heel belangrijk om een verbetering van 70 tot 95% in 3 tot 6 maanden te behalen en jouw acne onder controle te krijgen.

Waarom duurt het 3 tot 6 maanden om acne onder controle te krijgen?

Het duurt 30 tot 90 dagen voordat een ontsteking aan het huidoppervlak zichtbaar wordt. Vandaar dat het ook minimaal 3 maanden duurt voordat jouw huid zichtbaar “schoner” en vrij van acne gaat worden. Met mijn doeltreffende behandelingen en adviezen kunnen we voorkomen dat je huid nieuwe puistjes gaat vormen.  Bij een hardnekkige acne kan het langer duren (6 maanden) om de huid “schoon” te krijgen.

ACNETHERAPIE VOOR EN NA FOTO
Voor en na foto acne behandeling
Voor en na foto acne

Acnetherapie wat is dat precies?

Wanneer je last hebt van puistjes, pukkels, acne in lichte tot ernstige mate is acnetherapie iets voor jou! Bovendien krijg je de acnetherapie behandelingen vergoed van de zorgverzekeraar, indien je aanvullend verzekerd bent. Klik hier of je daarvoor in aanmerking komt.

Acnetherapie

Voor en na foto behandeling acne met Dermapen

Acnetherapie vergoeding door zorgverzekeraar 

De behandelingen van acne en acne littekens worden bij Praktijk voor huidverbetering door de zorgverzekeraars vergoed. De kosten van de behandeling betaal je zelf aan Praktijk voor huidverbetering. Bij recht op vergoeding kun je dan de factuur indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie over de vergoeding van acnetherapie klik hier.

Check hier of jouw verzekeringsmaatschappij de acnetherapie bij Praktijk voor huidverbetering vergoed.

acnetherapie

Zorgverzekeraars vergoeden acne behandelingen

Hoe vaak moet je je acne laten behandelen tijdens de acnetherapie?

  • De behandelingen zullen in de eerste 1 tot 3 maanden wekelijks of om de week zijn.

Dit is helemaal afhankelijk van de mate waarin jij acne hebt en hoe we de behandeling gaan invullen. De behandeling kan bij een lichte acne bestaan uit alleen diepte reinigende behandelingen. Heb jij een matige tot ernstige acne en last van rode vlekjes, rest acne en acne littekens dan ga ik naast de diepte reinigende behandelingen jouw huid ook behandelen met een chemische peeling en/of met de  Dermapen.

Tijdens het intakegesprek zal ik je precies uitleggen hoe we het behandeltraject gaan invullen. Het behandeltraject kan overigens nog wijzigen tijdens de behandeling, dit is afhankelijk van hoe jouw huid reageert op de acnetherapie en de behandelingen.

Acnetherapie Haarlem, Velserbroek, IJmuiden, Santpoort, Heemskerk, Driehuis, Amsterdam, Zandvoort.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.