Zeropasta met courgette, wortel en quorn gehakt

Zeropasta met courgette, wortel, ui, knoflook, kruiden en quorn gehakt. Deze heerlijke groenten pasta is koolhydraatarm voedzaam en gezond.

Wist je dat Zeropasta gemaakt is van de konjac wortel. Vandaar dat 1 zakje maar 9 kcal bevat. Tevens is de konjac wortel een prebiotisch voedingsmiddel. Prebiotica is voeding voor je goede darmbacteriën. Heb jij gevoelige darmen, IBS, PDS? Dan kun je last krijgen van diarree en/of winderigheid. Wanneer je dit ervaart moet je de prebiotische voeding wat rustiger opbouwen, dus neem wat minder zeropasta en bouw dit rustig op. Zo krijg je wel de lusten maar niet de lasten.

Ingrediënten 2 à 3 personen:

Benodigdheden:

Zo maak je het klaar:

  • Was de courgette, schil de winterwortels en maak hier spaghetti van met de Gefu spirelli snijder. De stukken van de courgette en wortel die je overhoudt snij je in plakjes en voeg je er uiteraard ook bij.
  • Snij de uien en bak deze in beetje kokosolie. Voeg de Quorn gehakt erbij en bak het 5 minuten samen met de uien.
  • Voeg hier de courgette en winterwortel spaghetti bij. Roerbak alles tot het mooi gaar is. Voeg als laatste het fijn gesneden teentje knoflook erbij + 3 tl Garam Masala.
  • Doe zeropasta spaghetti in vergiet en spoel deze goed af met warm water. Voeg het bij de groenten en quorn gehakt en warm het geheel nog even paar minuten op.
  • Schep het op en garneer nog met cashewnoten en sesamzaad.
  • Je kan er augurk of komkommersalade bij serveren.

Geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!

Bianca Buijs

Heb je mijn hulp nodig? Maak dan een afspraak.
Vul het contactformulier in of bel: 06-18947255

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.