Venkel witlofsalade met ei en griekse feta

Venkel witlofsalade met ei en Griekse feta. Deze heerlijke voedzame salade boordevol met gezonde ingrediënten is perfect om als lunch of als diner te eten. De triggers (Griekse feta en honing dille mosterd) kun je vervangen of weglaten tijdens de herstelfase. Wanneer je Griekse feta kaas na de herstelfase gaat eten, kijk dan altijd hoe je lichaam en huid hierop reageren. Test altijd 1 trigger per keer.

Ingrediënten, alle biologisch:

  1. 1 stronkje witlof
  2. stuk venkel
  3. stuk komkommer
  4. 1 nori vel
  5. 1 avocado
  6. 1 gekookt ei
  7. Na de herstelfase kun je af en toe fetakaas eten. Wanneer je nog in de herstelfase zit, neem je een extra gekookt ei: Griekse feta
  8. noten, pitten en zaden naar eigen keuze. Ik heb in deze salade: pompoenpitten, hennepzaad, sesamzaad en pistachenoten gedaan. Wissel ook met noten pitten en zaden af in je gerechten. Alle voedingsmiddelen bevatten verschillende bouwstoffen, daarom is de afwisseling/variatie zo belangrijk.
  9. Kruiden: kervel, bieslook, dille.
  10. Peper en zeezout
  11. Dressing van: Olijfolie, Bragg ACV en honing dille mosterd van Ton. In de herstelfase laat je de honing dille mosterd nog even achterwege.

Geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!

Bianca Buijs

Heb je mijn hulp nodig? Maak dan een afspraak.
Vul het contactformulier in of bel: 06-18947255

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.