Vale rokershuid herstellen en verbeteren doe je met de juiste behandeling en de juiste producten voor je dagelijkse verzorging.

Vale rokershuid herstellen en verbeteren, maar kun je het niet opbrengen om te stoppen, dan is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen.

Dat roken slecht voor je gezondheid en je huid is, weet je natuurlijk wel. Misschien ben je bezig om te stoppen of net gestopt of is het nu nog niet het juiste moment voor je om te stoppen met roken. Stoppen met roken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan!

Vale rokershuid en versnelde huidveroudering door het roken van sigaretten:

 • In sigarettenrook zitten meer dan 4000 giftige stoffen.
 • De nicotine in tabak zorgt voor vernauwing van de bloedvaten. Daardoor verslechtert de doorbloeding van de huid. Ook de aanwezigheid van koolmonoxide en stikstofoxide zorgen voor minder toevoer van zuurstof. Dit geeft die grauwe vale teint aan je huid.
 • Verergert couperose of werkt het in de hand.
 • Tast je collageen aan en dit zorgt voor versnelde veroudering van je huid!

Verschil Collageenverlies van roker en niet-roker:

 • Roker verliest 5 tot 10 % collageen per jaar!
 • Niet-roker verliest 1% collageen per jaar.

Dit doet roken met je huid; vergelijk deze tweeling!

Vale rokershuid herstellen en verbeteren

Dit doet roken met je huid!

Maak direct een afspraak voor de kennismakingsbehandeling
en ervaar direct hoe je jouw vale rokershuid kunt verbeteren. Van € 115,-

NU VOOR SLECHTS € 59,-

Grauwe vale huid door roken

Van roken krijgen je een grauwe doffe vale huid

Deze giftige stoffen veroorzaken de volgende kenmerken bij een vale rokershuid:

 • Grauwere vale rokershuid: bloedvaten in de huid worden door invloed van roken vernauwd. Hierdoor kunnen zuurstof en andere voedingsstoffen slechter naar de huid getransporteerd worden. Dit veroorzaakt een grauwere huid maar ook een
 • Dunner wordende huid: Door de mindere toevoer van bloed wordt collageen sneller afgebroken. Dit veroorzaakt weer meer rimpels en couperose.
 • Meer rimpels in het gelaat. Iemand die 15-20 sigaretten per dag rookt heeft meestal net zoveel rimpels als een niet roker die 20 jaar ouder is. Ook wordt de kaaklijn sneller zichtbaar en ontstaan er de bekende verticale rimpels rond de mond en op de wangen.
 • Couperose: Uiteinden van de vaatwanden, ook wel haarvaten genoemd worden dunner waardoor ze sneller “knappen”. Gevolg hiervan is couperose, dat zich uit door zichtbare rode bloedvinnetjes op vooral wangen en decolleté.
 • Gele teint: Nicotine geeft een gele teint aan de vale rokershuid.
 • Mee-eters: Door de roetdeeltjes die terecht komen op de huid raken de poriën verstopt. Zo kun je mee-eters sneller op onverwachte plekken krijgen zoals op de jukbeenderen. De rest van de huid kan juist erg droog zijn doordat het evenwicht in de huid verstoord is.
 • Kaalheid: Door de verslechterde toevoer van bloed in het lichaam worden ook de haarzakjes minder doorbloed. Dit kan vervroegde kaalheid veroorzaken.
Vale rokershuid herstellen en verbeteren

Vale rokershuid kun je herstellen en verbeteren

Beste behandeling voor het herstellen en verbeteren van jouw vale rokershuid

 1. Collageen inductie therapie met de Dermapen. Gebruik voor, tijdens en na de kuur ondersteunende nutricosmetics voor nog beter resultaat. Deze behandeling in combinatie met NUTRICOSMETICS van Laviesage verjongen je huid van binnenuit, rimpeltjes verminderen en vervagen. Je huid krijgt een mooiere fijnere structuur, dus jonger, frisser en gladder.
 2. Bindweefsel massage: door de doorbloeding van de huid te stimuleren krijgt de grauwe vale rokershuid weer een betere doorbloeding, dus meer zuurstof en voedingsstoffen, in de huid. Je huid krijgt weer een mooie frisse teint en de collageen aanmaak en het verbeteren van het bindweefsel wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een mooiere frissere uitstraling en een vollere stevigere huid.
 3. Vitamine en anti-oxidanten tekort aanvullen: elke sigaret breekt 100mg vitamine C af. Met je dagelijkse voeding kun je dit tekort niet aanvullen, neem voor aanvulling VitaSKin-C van Laviesage.
 4. Laat jouw huid professioneel peelen: Om die grauwe vale rokershuid te stimuleren, raad ik je aan om 2x per jaar een Professionele peelkuur te nemen van 6 behandelingen iedere 2 weken. Door deze behandeling gaat jouw huid vervellen en zorg je ervoor dat je vale rokershuid wordt vernieuwd. Zo krijg je een mooiere stralende teint en grove poriën en fijne lijntjes worden ook direct minder.
 5. De juiste verzorging voor jouw rokershuid thuis: door jouw huid thuis 2x per dag op de juiste manier en met de juiste producten te verzorgen, kun je ook de doorbloeding in jouw huid verbeteren en zullen de mee-eters afnemen of geheel verdwijnen. Je huid zal er mooier en stralender gaan uitzien. Voor uitgebreide uitleg over the MAX-lijn van Image Skincare, klik op de foto hieronder:The Max lijn bij grauwe rokershuid, huidveroudering
 6. Boost jouw huid met BOOST & LIFT van Laviesage. Je collageen gaat door het roken veel harder achteruit. Verminder dit proces en vul jouw collageen van binnenuit aan met Boost en Lift van Laviesage. Voor uitgebreide uitleg, klik op de foto hieronder:
Skin Boost en Lift van Laviesage

Skin Boost en Lift van Laviesage

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Huidspecialist & Huidcoach

Schoonheidsspecialiste Haarlem gespecialiseerd in behandeling van acne

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.