Opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialiste

Ik vind het interessant om zoveel mogelijk van een huid en huidprobleem te weten. Om mijn kennis te verbreden en mijn klanten zo goed mogelijk van advies te voorzien volg ik jaarlijks diverse trainingen, opleidingen en seminars. Zo heb ik pas de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialiste bij U-Consultancy gevolgd, erg interessant en leerzaam. Hier kwamen huidproblemen als; rosacea, huidkanker, psoriasis, eczeem, acne en nog vele andere huidaandoeningen aanbod. Ik zie een huid eerder dan een huisarts of dermatoloog, ik voel mij verantwoordelijk voor mijn cliënten en zie het ook als mijn taak om huidaandoeningen te herkennen. Zo kan ik mijn cliënten van het beste advies voorzien en indien nodig doorverwijzen naar een dermatoloog of huisarts.

Opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste

Huidspecialist, Acne Specialist en Huidcoach; professionele aanpak die verder gaat dan de ‘normale schoonheidsspecialiste’.

Een gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsbranche. Uiteraard mag je van mij verwachten dat ook ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de huid door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met huidaandoeningen. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden! www.uconsultancy.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze? Maak dan een afspraak voor de kennismakingsbehandeling, ik vertel je graag wat ik voor jouw huid kan betekenen!

Met huidverbeterende groet,
Bianca Buijs
Huidspecialist & Huidcoach
T: 06 – 18 94 72 55
Schoonheidsspecialiste Haarlem