Grauwe rokershuid heb jij hier last van en wil jij weer een mooie stralende huid?

Een rokershuid oogt als een grauwe huid. Roken, zon en stress  zijn de 3 belangrijkste oorzaken die een negatieve invloed hebben op conditie van jouw huid. Deze 3 factoren beschadigen jouw collageen en elastine en werken vroegtijdige huidveroudering in de hand. Sigarettenrook bevat meer dan vierduizend giftige stoffen, waarvan merendeel direct door het bloed wordt opgenomen en naar de bovenste huidlaag wordt getransporteerd. De aders in deze bovenste huidlaag slippen dicht waardoor er dan minder of geen zuurstoftoevoer kan plaatsvinden, dit zorgt voor verminderde collageen opname.

Grauwe rokershuid

Grauwe rokershuid

Rokershuid heeft altijd een tekort aan Vitamine C; neem dus extra Vitamine C!

Een sigaret (nicotine) breekt 100mg vitamine C af. Vitamine C heb je nodig bij de aanmaak van collageen, dus door te roken heb je een verminderde collageen aanmaak, dus verminderde stevigheid en flexibiliteit van jouw huid. Met een normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheid Vit C kun je dit tekort niet aanvullen. Ook niet door wat extra fruit te eten. Mijn advies is dus ook om extra Vitamine C van Laviesage te nemen. Het beste is stoppen met roken, maar ja dat weet je zelf ook. Deze geconcentreerde antioxidant helpt je huid te beschermen tegen de giftige stoffen, de oxidanten, van het roken.

Grauwe rokershuid is vaak een dunne huid en verergert couperose

Roken maakt de huid ook dunner. De huid houdt de schadelijke roetdeeltjes vast waardoor de vitamines geen kans krijgen door de huid te dringen. De verstopte poriën en verkleinde aders kunnen de huid niet voorzien van belangrijke stoffen en van zuurstof waardoor een vale rokershuid ontstaat.

Roken en alcohol veroorzaakt couperose

Drink je daarnaast ook nog graag een borreltje? Dan droog je jouw huid ook nog extra uit en kunnen er fijne droogtelijntjes ontstaan en haarvaatjes kunnen uitzetten wat couperose tot gevolg heeft.

De beste gezichtsbehandeling voor jouw grauwe rokershuid

Jouw huid smeekt om extra Vitamine C, stamcellen en peptide, dit gaan we met behandelingen jouw huid geven. Hierdoor zal jouw grauwe rokershuid minder vaal worden, een betere doorbloeding krijgen en er weer frisser en stralender uit gaan zien.

Grauwe rokershuid verzorgen en verbeteren, dat kan!

Daarnaast is het belangrijk om jouw huid thuis 2x per dag te gaan verzorgen.  Inwendig met de Nutricosmetics van Laviesage en uitwendig met de Cosmeceutical producten met hoge dosering Vitamine C, stamcellen en peptides. Deze combinatie van werkstoffen biedt bescherming aan lichaamseigen cellen, verlengt de levensduur van deze cellen, vertraagt het verouderingsproces en heeft een zeer hoog herstellend vermogen. Zelfs de grauwe rokershuid kan rekenen op een optimaal resultaat: een frisse jeugdige uitstraling!

Producten ter verbetering rokershuid

The Max producten verbeteren grauwe rokershuid

Conclusie grauwe rokershuid 

 • Vale, grauwe, doffe huidskleur
 • Diepere rimpels vooral rondom mond
 • Slechte doorbloeding
 • Mee-eters
 • Gele verkleuringen door de nicotine
 • Vroegtijdige huidveroudering
 • Minder snel herstel van wondje
 • Behandelingen en producten hebben minder resultaat
 • KORTOM: Stop met roken en investeer in je huid met de juiste behandelingen en producten.

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Huidspecialist & Huidcoach
T: 06 – 18 94 72 55

Schoonheidsspecialiste Haarlem

Wil jij je grauwe rokershuid verbeteren?

Maak dan een afspraak voor de kennismakingsbehandeling en laat hier je gegevens achter.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.