Huidverjonging begint met de juiste zonbescherming

Wist je dat de zon voor 90% de veroorzaker is van vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekken, melasma en huid beschadiging is.

Zit er in jouw dagcrème een SPF, Sun Protection Factor?

Dit is een van de geheimen voor huidverjonging en om jouw huid zo lang mogelijk mooi te houden! Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen!

IMAGE Skincare ontwikkelde Prevention+, een dagelijkse hydraterende dagverzorging met hoge zonnebescherming (SPF). Prevention+ is wereldwijd de best verkochte dagcrème van IMAGE Skincare.

IMAGE Skincare combineert in de producten het zonbeschermingsingrediënt zinkoxide met breed spectrum UVA/UVB-bescherming en antioxidanten voor een ultieme bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon en vrije radicalen. De producten zijn allemaal parfum- en parabenenvrij.

IMAGE Skincare producten hebben een zeer fijne structuur, smeren gemakkelijk uit, laten geen witte waas achter en verstoppen de poriën niet. Dit in tegenstelling tot veel andere producten met een hoge beschermingsfactor.

Tips voor verantwoord zonnen:

  • Ga niet uitgebreid zonnen tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Zo’n 15-30 minuten volstaat al om voldoende vitamine D aan te maken (dit kan ook alleen op bijv. benen of voeten!)
  • Laat je huid voorzichtig aan de zon wennen om zo het natuurlijke beschermingslaagje aan te maken. Pas op dat je huid niet te snel verbrandt wanneer je nog niet veel in de zon bent geweest.
  • Bescherm je huid met UV-werende kleding, een hoed, pet en zonnebril
  • Smeer je onbedekte huid een half uur van tevoren in met een zonbescherming met een SPF (Sun Protection Factor) die zowel UVA als UVB-bescherming biedt. Prevention+ van IMAGE Skincare is hiervoor zeer geschikt en erg prettig in gebruik. Herhaal dit op zonnige dagen iedere 2 uur.
Huidverjonging, bescherm je huid iedere dag met SPF.

Voorkom schade aan je huid en gebruik dagelijks een SPF