Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica waarom is dit naast een mooie foundation ook nog gezond voor je huid?

Minerale make-up van Mineralogie is gemaakt van de beste farmaceutische ingrediënten met 100% pure mineralen, het bindt met olie en niet met water. De mineralen komen overeen met de natuurlijke oliën van de huid en zal je de gehele dag van een mooie egale teint voorzien zonder dat je huid gaat glimmen. Bovendien dringt deze minerale make-up van Mineralogie niet in de poriën, dit in tegenstelling tot “normale foundations”. De huid kan gewoon blijven ademen en de poriën worden niet verstopt. Een ander groot voordeel is dat door de pure mineralen de foundation veel langer blijft zitten.

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica is vrij van:

 • Talk
 • Zetmeel
 • Parfum
 • Kleurstoffen

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica is geschikt voor huidproblemen als acne, rosacea, clownseczeem/periorale dermatitis en de meest gevoelige huidtypen.

Uniek aan de minerale make-up van MINERALOGIE is het hoge zink gehalte in de Loose Foundations. Zink werkt ontstekingsremmend, daarom is deze minerale foundation de ideale make-up bij huidproblemen als acne, rosacea, clownseczeem/dermatitis perioralis. Zo is je huid mooi gecamoufleerd en worden tegelijkertijd de ontstekingen tegen gegaan. De kans op allergische reacties is door de puurheid van deze producten minimaal.

Klik hier of bekijk de video hoe je de minerale make-up het mooiste aanbrengt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our PRIVACYVERKLARING.
Ik Accepteer

De Loose Mineral Foundation van MINERALOGIE beschermt je huid tegen de schadelijke UVA en UVB straling met een factor 26 tot 30

Dit is werkelijk uniek in een minerale make-up, een SPF26 en zelfs bij 2 Loose Mineral Foundations zit een SPF30! Natuurlijk met de “gezonde UV-filters”, namelijk titaniumdioxide en zinkoxide. Je huid wordt dus beschermt tegen vrije radicalen en dit is erg belangrijk bij de bescherming van je huid tegen huidveroudering.

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica waarom? Er zijn nog zoveel andere merken en deze zijn ook nog goedkopen.

Dat klopt, maar alle waar naar zijn geld! Het probleem is, dat veel merken pretenderen minerale make-up te hebben, maar dit niet (volledig) juist is. Er worden geen 100% zuivere mineralen gebruikt of er worden niet-natuurlijke ingrediënten aan de make-up toegevoegd. Bij Mineralogie is dat niet het geval. Hierdoor is de kans op allergische reacties minimaal, verstoppen poriën niet en zal de huid ook niet beschadigen. In tegendeel, door onder andere Vitamine A en Vitamine E in diverse producten word je huid ook nog verzorgt.

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica met een lange houdbaarheid

Het voordeel van pure minerale make-up is dat het heel lang houdbaar is. Bacteriën kunnen er niet in overleven, dus je make-up zal niet bederven.

Minerale make-up van MINERALOGIE natuurlijke cosmetica vriendelijk voor dier, milieu en jouw huid! 

Mineralogie staat voor dier- en milieuvriendelijke producten en het ondersteunen van goede doelen. De producten worden mede door deze filosofie nooit op dieren getest. Dat glamour en duurzaamheid perfect samen gaan bewijst het merk door een zeer eco-friendly beleid. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met soja-inkt. Daarnaast zijn de meeste product containers gemaakt van twintig procent recyclebare materialen waarvan een aantal ook nog eens honderd procent biologisch afbreekbaar.

Lees hier een review op het beautyjournaal over de Loose Foundation van MINERALOGIE, klik hier.

Wil jij deze Minerale Make-up uitproberen? Maak dan een afspraak bij Praktijk voor huidverbetering.

Voor de juiste kleur kun je het beste even een afspraak maken, dan kun je direct ervaren hoe mooi deze Minerale make-up van MINERALOGIE is.

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Huidspecialist & Huidcoach
T: 06 – 18 94 72 55

schoonheidsspecialiste Bianca

Heb je nog vragen? Stel ze hier:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  MINERALOGIE waar te koop? Bij Praktijk voor huidverbetering gevestigd in Velserbroek, vlakbij Haarlem, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Heemskerk, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Zandvoort, Bloemendaal, Amsterdam.
  Mineralogie online kopen? Dat kan vul het contactformulier hierboven in welk product je wenst te bestellen. Eerst uitproberen dat kan met een kleine proefverpakking.