De juiste huidverzorgingsproducten bij clownseczeem zijn belangrijk, want jouw huid is uit balans en wil weer terug in balans komen.  Wanneer je dagelijks de verkeerde huidverzorging of foundation gebruikt dan ervaart je huid continu stress en houd je het huidprobleem in stand. Wanneer je last hebt van clownseczeem kan je huid droog, soms schilferig en geïrriteerd aanvoelen. Bij droogte is een logisch gevolg, dat je er een vette crème op wil smeren. Helaas werkt dit averechts waardoor dermatitis perioralis zelfs kan verergeren.

Clownseczeem is een gestresste huid en vraagt om de juiste huidverzorgingsproducten

Jouw huid ziet er momenteel gestresst uit. Bij stress is rust nodig, zo heeft jouw gestresste huid behoefte aan huidverzorging met een kalmerende en voedende werking. Mijn advies is om alle triggers in de huidverzorging uit te sluiten. Triggers zijn bij dit huidprobleem: vette olierijke ingrediënten zijn, ook de natuurlijke oliën, uiteraard parfum, natuurlijke geurstoffen, etherische oliën, conserveermiddelen (zoals parabenen), SLS, retinol en alle overbodige ingrediënten die niks voor je huid doen en alleen maar belastend zijn…en helaas zijn dit er te veel om op te noemen. Overigens is het echt onzin, dat je bij clownseczeem geen huidverzorgingsproducten of foundation mag gebruiken. Maar weet wel wat je smeert en besef: ‘Beter niks smeren, dan verkeerd smeren’, maar wanneer je wel graag ‘iets wilt smeren’ maak dan de juiste keuze.

In de afgelopen 15 jaar heb ik met mijn resultaat gerichte aanpak al veel dames van dit huidprobleem verlost.
Wil jij graag weer een mooie stralende huid?  Verspil dan geen tijd meer door het internet af te struinen… Besteed geen geld meer aan de verkeerde huidverzorging, maar ga voor natuurlijke zuivere huidverzorging en krijg jouw huidprobleem weer onder controle.

Heb je interesse in de juiste huidverzorgingsproducten? Of twijfel je nog of je clownseczeem hebt?

Beantwoord dan de volgende vragen en stuur de antwoorden aan: info@bb-huidverbetering.nl
Je mag ook duidelijke foto’s van je huidprobleem mailen, zodat ik het goed kan beoordelen. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je foto’s.
  1. Heb je een droge, normale of vette huid? Twijfel je hierover? Geef dit dan aan.
  2. Hoe lang heb je er al last van?
  3. Is er stress aan vooraf gegaan?
  4. Heb je naast je huidprobleem regelmatig last van je maag en/of darmen?
De juiste huidverzorgingsproducten bij dermatitis perioralis