Mango venkelsalade

Heerlijke frisse venkelsalade met mango, komkommer, noten, pitten, zaden, vezels en een eenvoudige lekkere dressing.

Zo makkelijk om te maken en super gezond. Ik eet dit soort salades 5 keer per week als ontbijt. Zo geef je je goede darmbacteriën te eten en houd je je darmen gezond en in beweging. Ik geef de voorkeur aan biologische ingrediënten. Ze bevatten zon- en aarde energie, door deze voeding te eten voed je je lichaam met deze krachtige energie. Ze zijn vrij van landbouwgif en hebben de tijd gehad om te groeien en te rijpen. Investeer in jezelf door biologisch te eten.

Je hebt maar 1 lichaam waar je het de rest van je leven mee moet doen. Geef je lichaam wat het nodig heeft en waardeer het wanneer het klachten vertoont…het wil je dan iets duidelijk maken….luister hier dus naar en negeer deze signalen niet.

Ingrediënten, alles is biologisch:

  • mango
  • venkel
  • komkommer
  • kokosrasp
  • appelvezel (merk Le Poole)
  • noten: walnoten, macadamia, paranoten, hazelnoten
  • pompoenpitten
  • hennepzaad
  • gedroogde kruiden: dille, bieslook, kaneelpoeder
  • dressing: walnotenolie en Bragg ACV
  • Peper en zeezout

Neem naar behoefte de bovenstaande ingrediënten. Het is belangrijk dat je voldoende eet, zodat je niet meer dan 3 maaltijden per dag hoeft te eten. Houdt de 16/8 regel aan, d.w.z. 16 uur na je laatste avondmaaltijd niet eten. Heb je om 18 uur gister je diner gegeten, dan stel je ontbijt vandaag uit tot 10 uur. Van 10 tot 18 uur eet je dan 2 of 3 maaltijden. Dit noem je intermittent fasting, heel gezond voor je lichaam.

Geniet en wees dankbaar voor het heerlijke eten wat de natuur je te bieden heeft! En vermijdt zoveel als mogelijk de voeding die in de fabriek is gemaakt.

Geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!

Bianca Buijs

Heb je mijn hulp nodig? Maak dan een afspraak.
Vul het contactformulier in of bel: 06-18947255

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.