Rucola omelet

Een groenten omelet is zo eenvoudig om te maken en goed voedzaam. Je kan uiteraard zelf variëren met groenten. Gebruik als basis het liefst altijd ui en knoflook. Deze groenten bevatten zwavelhoudende stoffen (ook in ei aanwezig), dit is een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Probeer het ook eens met courgette, pompoen, wortel, broccoli, venkel, andijvie, bietjes,  spinazie, prei, koolsoorten. De ‘harde groenten’ eerst even koken of restje van de avond ervoor gebruiken…zo maak je het makkelijker voor jezelf.

Rucola omelet met ui, bieslook en knoflook.

Ingrediënten, alles biologisch:

  • 3 eieren
  • 40 gram rucola
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • bieslook
  • roomboter

Zo maak je het klaar:

Fruit de ui en knoflook in de roomboter in de koekenpan. Doe de rucola en de 3 eieren in kom en mix het met staafmixer tot glad geheel. Doe dit mengsel van ei en rucola bij de ui en knoflook in de koekenpan, strooi er nog wat gedroogde bieslook op. Bak de omelet met deksel op de pan.

Geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!

Bianca Buijs

Heb je mijn hulp nodig? Maak dan een afspraak.
Vul het contactformulier in of bel: 06-18947255

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.