Loek deelt hier zijn ervaring:

‘Ik kreeg na mijn vakantie erg veel last van gistpuistjes (pityrosporon folliculitis) op mijn voorhoofd en ze gingen maar niet weg. Ben naar de huisarts gegaan, maar door zijn middeltjes werd het alleen maar erger!

Na een telefonisch gesprek met Bianca ben ik bij haar langs geweest en nu al zijn bijna alle gistpuistjes verdwenen!! Bianca heeft mij erg goed advies gegeven over zowel mijn huid als voeding en ze neemt alle tijd om je te helpen. Ook erg fijn dat ze niet alleen naar de buitenkant kijkt en hier iets aan doet, maar ook mee helpt om jezelf vanuit binnen (je darmen) te herstellen.

Nogmaals heel erg bedankt Bianca! ? ‘

Gistpuistjes (pityrosporon folliculitis) in het gezicht heb jij hier ook last van?

Maak dan een afspraak en laat mij je helpen om je gistpuistjes (pityrosporon folliculitus) onder controle te krijgen.

Gistpuistjes (pityrosporon folliculitis) in het gezicht hierbij kan ik je helpen! Praktijk voor huidverbetering is gevestigd aan Zadelmakerstraat 44 in Velserbroek, vlakbij Haarlem, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Heemskerk, Heemstede, Overveen, Zandvoort, Bloemendaal.

Bianca Buijs, Praktijk voor huidverbetering

Denk jij dat je last hebt van gistpuistjes?

Ik help je graag je huid weer in balans te krijgen. Vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.