gezichtsbehandeling Haarlem

Gezichtsbehandeling Haarlem en omgeving bij Praktijk voor Huidverbetering, dé schoonheidssalon in de Velserbroek.

Je gezicht is je visitekaartje en je wilt er natuurlijk op je best uitzien. In je leven maak je van alles mee, dit kan van invloed zijn op je huid. Bijna iedereen krijgt te maken met jeugdpuistjes en als die zijn verdwenen komen de fijne lijntjes en daarop volgen de rimpeltjes en rimpels. Ook kun je te maken krijgen met een huidprobleem.

Wil jij een gezichtsbehandeling omgeving Haarlem die direct een huidverbeterend resultaat geeft? Dan ben je bij de schoonheidssalon Haarlem en omgeving Praktijk voor Huidverbetering aan het juiste adres. De schoonheidssalon is gevestigd in de Velserbroek op de 1ste verdieping van de spotschool Ben Rietdijk Sport Health & Beauty. Bianca Buijs is hier de vakkundige schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en huidcoach.

Gezichtsbehandelingen Haarlem en omgeving bij schoonheidssalon Praktijk voor huidverbetering:

Gezichtsbehandeling Haarlem acne; vergoed door zorgverzekeraar

Bij deze behandeling word je gezicht zorgvuldig gereinigd, alle ontstekingen, talgpropjes, mee-eters, comedonen, microcomedonen worden verwijderd. Voor meer informatie klik hier.

Gezichtsbehandeling IJmuiden couperose met Tele’way

Wil jij af van die rode adertjes, couperose in je gezicht, dan is dat met de Tele’way te verwijderen. Voor meer informatie klik hier.

Gezichtsbehandeling Velserbroek huidverbetering

Ben jij niet tevreden met je huid, stoor je je aan pigmentvlekjes, fijne lijntjes, rimpeltjes, steelwratjes of andere huidproblemen. Dan bied ik je diverse mogelijkheden om je huid te verbeteren en mooier te maken. Voor meer informatie klik hier.

Gezichtsbehandeling Haarlem rosacea

Heb jij last van rode wangen en gaat dit (soms) gepaard met ontstekingen, dan heb je waarschijnlijk last van rosacea. Ook hier bied ik behandelingen voor die jouw rosacea huid weer mooi en rustig maken. Voor meer informatie klik hier.

Gezichtsbehandeling Velserbroek huidverjonging

Ben jij niet tevreden met je huid, omdat je ouder wordt en fijne lijntjes en rimpels hebt/krijgt. Dan bied ik je diverse mogelijkheden om je huid te verjongen en er weer 10 jaar uit te zien. Voor meer informatie klik hier.

Gezichtsbehandeling Haarlem of lichaamsbehandeling Haarlem steelwratjes

Heb je last van steelwratjes in je gezicht of op je lichaam dan kan ik dit voor je verwijderen met de Tele’way. Voor meer informatie klik hier.

Steelwratjes verwijderen met Teleway

Steelwratjes

Tele'way

Tele’way voor het verwijderen van steelwratjes

Gezichtsbehandeling Haarlem donkere en getinte huid

Heb jij een donkere of getinte huid en wil jij hier de juiste behandeling voor dan bied Praktijk voor Huidverbetering de oplossing. Heb je een donkere of getinte huid en heb je een huidprobleem, pigmentvlekken of last van acne ook dan kun je hier terecht, ik ben gespecialiseerd in de behandeling van de donkere en getinte huid. Voor meer informatie klik hier.

Gezichtsbehandeling Haarlem littekens van acne of anders

Heb jij last van littekens van acne of een litteken van een operatie of ongeluk. Stoor jij je hieraan en wil je dit verbetert hebben. Dat kan met behandeling met Micro Needling met de Dermapen. Voor meer informatie klik hier.

Dermapen, Micro Needling voor huidverjonging, schoonheidsspecialiste Haarlem, natuurlijke huidvejonging

Dermapen, Micro Needling voor huidverjonging en behandeling van littekens

dermapen micro needling behandeling acne littekens voor en na foto

dermapen micro needling behandeling acne littekens voor en na foto

Gezichtsbehandeling Haarlem pigmentvlekken

Vooral in de zomer spelen de pigmentvlekken weer extra op. Wil je van je pigmentvlekken af? Dan biedt Praktijk voor Huidverbetering hier diverse gezichtsbehandelingen voor. Voor meer informatie klik hier.

Gezichtsbehandeling Haarlem met natuurlijke producten

Er wordt bij Praktijk voor huidverbetering alleen met natuurlijk producten gewerkt. Deze producten zijn uiteraard niet op dieren getest en bevatten geen kleurstoffen, parfum, minerale oliën, parabenen en andere ongewenste stoffen voor de huid en het lichaam.

Wil jij een afspraak voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling in Haarlem en omgeving met direct resultaat?

Bel dan voor een afspraak bij Praktijk voor Huidverbetering of laat je gegevens achter op het contactformulier en ik bel jou.

Met huidverbeterende groet,
Bianca
Huidspecialist & Huidcoach

schoonheidsspecialiste Bianca

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.