Puistjes bij donkere huid

Heb jij last van puistjes, pukkeltjes, acne en een donkere huid of getinte huid?

Wanneer je nationaliteit Negroïde, Aziatisch, Latijns-Amerikaan is dan vraagt jouw huid om een hele andere verzorging dan de Kaukasische (blanke) huid. Heb je ook nog eens last van puistjes, pukkeltjes, acne dan is je huid al uit balans, ga je dan ook nog eens verkeerde producten voor jouw huid gebruiken dan kun je jouw huid nog meer uit balans brengen en zo nog meer last krijgen van acne.

Review klant getinte huid met acne

Ik ben ongeveer 9 maanden bij Bianca. Daarvoor ben ik naar meerdere specialisten geweest maar helaas geen resultaat. Ik heb een getinte huid en ik had last van acne en pigmentvlekken. Na mijn eerste kennismakingsgesprek voelde ik wel vertrouwen aan Bianca. Momenteel zijn we 9 maanden verder op en ik ben zeer tevereden over haar kennis en vaardigheden. Ze is eerlijk en weet heel goed haar vak, ze luisterd goed naar je en naar je wensen en ze geeft advies en tips over voeding. Mijn huid wordt behandeld door uitstekende producten. Ik zie vooruitgang omdat ik geen acne meer heb en de pigmentvlekken zijn verminderd. Ik heb het gevoel en ik zie dat mijn gezicht tot rust is gekomen en stralend uitziet dat heb ik te bedanken aan Bianca.
Özgül

Puistjes bij donkere huid snel aanpakken om littekens en donkere vlekken te voorkomen.

Een donkere huid heeft sneller de neiging tot litteken vorming, bij acne kunnen er daardoor ontsierende donkere plekken achter blijven. Doe dus snel iets aan je acne om erger te voorkomen.

Wil je meer achtergrond informatie hoe een donkere huid verschilt van een blanke huid, klik dan hier.

puistjes bij donkere huid

Puistjes bij donkere huid en getinte huid? Pas op welke producten je gebruikt!

Heb je een donkere huid en last van puistjes, pukkeltjes, acne, dan kunnen producten voor acne die goed werken bij een blanke huid vervelende gevolgen hebben voor jouw huid. Let dus goed op welke producten je gebruikt. Bianca van Praktijk voor huidverbetering is gespecialiseerd in acne bij donkere huiden.

Puistjes bij donkere huid; hierbij tips en advies:

  1. Je hebt andere huidverzorgende producten nodig dan iemand met een blanke huid.
  2. Ga niet zelf aan de gang met middeltjes tegen acne waar Benzoylperoxide of Salicylzuur in zit. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jouw huid teveel uitdroogt. Door je huid teveel uit te drogen kun je eczeem ontwikkelen en hyperpigmentatie veroorzaken. Als je dit gebruikt moet je weten hoe je het gaat gebruiken. Voor info klik hier.
  3. Gebruik geen producten met sterk ontvettende ingrediënten zoals Alcohol, dit onttrekt juist het vocht aan je huid en je hebt al een vochtarme huid!
  4. Door het tekort aan vocht in je huid, kan het aanvoelen of jouw huid heel droog is. Maar vochtarm is iets anders dan vetarm, je hebt dan namelijk een tekort aan vocht en niet een tekort aan vet! Ga dus ook geen vette crèmes gebruiken, deze kunnen juist o.a. pukkels, puistjes en acne verergeren of veroorzaken! Jouw huid vraagt om hele andere ingrediënten dan vet!
  5. Gebruik dus NOOIT Vaseline, Paraffine of andere vette crèmes zoals uierzalf. Het legt een laagje op de huid en zo sluit je de huid helemaal af. Dat laagje houdt het verdampte vocht tegen en zo blijft het water op de huid staan waardoor jouw huid kurkdroog wordt.
  6. Gebruik de juiste hydraterende ingrediënten (zoals ureum en hyaluronic acid), zodat je huid kan blijven ademen en het vocht kan worden opgenomen in de huid.
  7. Verspil geen geld en tijd aan verkeerde producten en behandelingen!

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Huidspecialist &
Orthomoleculair therapeut

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.