Je staat er niet bij stil, maar door alledaagse dingen zoals het gebruik van wasverzachter en geparfumeerd wasmiddel kan jouw acne verergeren!

Zo kan je favoriete trui je vijand worden!

Wasverzachter laat een waxachtig laagje achter op je kleding en beddengoed. Dit waxachtige laagje komt met je huid in aanraking en kan zo bij een acne gevoelige huid de poriën verstoppen en je acne verergeren.

Dit geldt voor alle wasverzachters dus ook de BIOLOGISCHE EN NATUURLIJKE WASVERZACHTERS ze zullen allemaal je gevoelige poriën verstoppen en je dus meer pukkels en puistjes bezorgen!

VOORKOM DAT JE ACNE ERGER WORDT DOOR GEPARFUMEERD WASMIDDEL  GEBRUIK ONGEPARFUMEERD WASMIDDEL OF ECOBALL WASBOLLEN!

Hetzelfde geldt voor de geparfumeerde wasmiddelen, parfum kan je huid en je poriën irriteren en zo je acne verergeren. Was daarom alles wat in contact komt met je huid in ongeparfumeerd wasmiddel of met wasbollen:

  1. Neutral
  2. Lilly’s Eco Clean Wasmiddel
  3. Ecoball Wasbollen, klik hier voor meer info.

ECOBALL wasbollen

Acne kan verergeren door wasverzachter, geparfumeerd wasmiddel en acne producten op je kussensloop

Je ligt iedere nacht ongeveer 8 uur op je kussen. Wanneer je acne producten gebruikt komen die automatisch door transpireren op je kussensloop terecht. De volgende nacht verspreid je dit weer op je gezicht en dit kan voor irritatie zorgen. Was je ook nog met geparfumeerd wasmiddel en wasverzachter…. Je snapt wat er dan gebeurt met je acne gevoelige huid!

En al die bacteriën op je kussensloop! Verschoon je kussensloop om de dag.

Daarom adviseer ik je om iedere dag een schoon kussensloop te nemen of keer je kussen om en slaap op de andere kant en verschoon je kussensloop na 2 dagen. Je kan het ook nog binnenste buiten keren ;-)!

Voorkom dat je acne erger wordt door wasverzachter en gebruik: wollen of plastic wasdrogerballen

I.p.v. wasverzachter kun je wasdrogerballen gebruiken voor in de droger. Zij zorgen ervoor dat je was in de wasdroger er niet statisch uitkomt, sneller droog is en heerlijk zacht aanvoelt. Voor een lekkere geur, druppel je een paar druppels geurolie / aromatische olie op de drogerballen.

  1. Plastic wasdrogerballen, klik hier voor meer info
  2. Wollen wasdroger ballen, klik hier voor meer info.

Deze ballen kunnen je een groot huidplezier doen ;-)!!!!

De wollen wasdrogerballen kun je ook zelf maken, dus wees creatief of kijk je oma lief aan en laat ze een paar wollen wasdrogerballen voor je maken ;-)!

Wil je een afspraak maken? Bel: 06-18947255

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Acne Specialist & Huidcoach

Schoonheidsspecialiste Haarlem