Juiste huidverzorging bij pigmentvlekken 

Juiste huidverzorging bij pigmentvlekken zijn crèmes die de tyrosinase en α-MSH (Melanine Stimulerend Hormoon) in de huid remmen; beiden verantwoordelijk voor het syntheseproces van melanine. W+ Ultimate van Mesoestetic werken remmend op de tyrosinase en α-MSH. Bovendien vernieuwen ze het celvernieuwingsproces waardoor de ophoping van melanine wordt voorkomen, het egaliseert en verheldert de teint van je huid en vermindert de verschijning van bruinen vlekken.

beste crème tegen pigmentvlekken in je gezicht

Beste producten bij milde pigmentvlekken in gezicht

Wil jij meer informatie over de juiste behandeling tegen pigmentvlekken in je gezicht, klik hier en stel je vraag.

De cosmelanbehandeling is de beste behandeling bij pigmentvlekken 

Wanneer je ernstige pigmentatie, veel pigmentvlekken, melasma hebt, krijg je beter resultaat met de COSMELAN 2 CREME en voor het beste & snel resultaat de COSMELAN BEHANDELING (klik hier voor meer info).

beste creme tegen pigmentvlekken in je gezicht

Beste behandeling en crème bij matige en ernstige pigmentvlekken

Na de gehele COSMELAN kuur is het aan te bevelen de W+ Ultimate lijn te gaan gebruiken! Ondersteun je jouw huid niet met deze producten dan heb je helaas zo je pigmentvlekken weer terug! Ben je gevoelig voor sterke pigmentatie dan is het zelfs aan te bevelen de COSMELAN 2 CREME nog voor 2x per week erbij te gebruiken.

Bij pigment door hormonen veroorzaakt (Melasma) duurt de kuur doorgaans iets langer dan bij pigment veroorzaakt door zonneschade.

Ben jij gevoelig voor pigmentvlekken in je gezicht?

De zon hoeft maar een klein beetje te schijnen en je pigment wordt direct getriggerd en daar heb je die vervelende pigmentvlekken weer!

Pigmentvlekken wat zijn dat?

Pigmentvlekken of hyperpigmentatie is een donkere, bruine verkleuring van de huid die veroorzaakt wordt door een verhoging van de melanine in de huid. Deze vlekken en plekken zijn je beter bekend als sproeten, ouderdomsvlekken, levervlekken of een zwangerschapsmasker (melasma).

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken

In de huid zitten cellen ie melanocyten worden genoemd. Deze cellen produceren melanine, die de huid kleur geeft. Als er teveel pigment in de huid wordt geproduceerd, is er een afzetting van melanine. hierdoor krijg je hyperpigmentatie en dus ontsierende bruine vlekken. De vlekken die te wijten zijn aan een buitengewone pigmentatie worden meestal veroorzaakt door de systematische blootstelling aan de zon en gebreken van melanische oorsprong. Ze kunnen ook het gevolg zijn van hormonale wijzigingen, door bv. zwangerschap en de anticonceptie pil. Het kan ook ontstaan als gevolg van littekenvorming.

Hoe meer melanocyten de huid bevat, hoe gevoelige de huid is voor hyperpigmentatie en hoe donkerder de vlekken kunnen worden.

Praktijk voor huidverbetering is gevestigd aan Zadelmakerstraat 44 in Velserbroek, vlakbij Haarlem, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Heemskerk, Heemstede, Overveen, Zandvoort, Bloemendaal.

Schoonheidsspecialiste Haarlem gespecialiseerd in behandeling van acne

Liefs Bianca
Huidspecialist
Orthomoleculair therapeut

Heb jij mijn hulp nodig of wil je een afspraak maken? Stuur mij dan een bericht via onderstaand formulier.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.