Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Onze dochter van 17 jaar is sinds 2 jaar onder behandeling bij Bianca. De maandelijkse behandelingen in het begin hebben we nu kunnen afbouwen naar 1 keer in de 6 wkn. met een prachtig resultaat. Haar huid ziet er zoveel beter en rustiger uit. Dat heeft haar erg goed gedaan. De producten die ze gebruikt voor thuis van Image Skincare en Dr.Baumann zijn erg fijn en zuinig in gebruik. Bianca is heel vakkundig en een lieve vrouw. We zijn erg blij met haar. Toppertje!

Maria Koopman - Acne
12 februari 2016

Prettige telefonische ondersteuning ‘op afstand’, vanwege het gebruik van specifiek huidproduct. Vraagt goed door en voorziet van deskundig advies op maat. Ik ben er heel blij mee en mijn huid is daardoor ook weer wat meer in balans.

Anja - Acne
2 februari 2016

Gister weer een heerlijke behandeling gehad bij Bianca. Net als de vorige keer heb ik een behandeling met de Dermapen genomen en het voelt als nieuw! Ze heeft ook mijn handen gedaan en die voelen extreem zacht aan nu. Ik kom al een aantal jaren bij Bianca, mijn huid was erg moeilijk, veel pukkels. Bianca geeft goed advies over wat wel en niet te gebruiken en ik ben nu heel blij met het resultaat. Daarnaast vind ik de producten die ze gebruikt erg fijn! Bianca, bedankt weer en tot gauw!

Lizet Muis - Acne
15 januari 2016

Ik ben vanaf april 2015 onder behandeling bij Bianca voor acne. Na eerst alle zalfjes en antibiotica’s via de dermatoloog te hebben gebruikt ben ik daarmee gestopt omdat de antibiotica leverstoornissen gaf.Via via bij Bianca terecht gekomen. Langzaam de behandeling opgebouwd met behandeling en producten. Het duurde wel een paar maanden maar heeft bij mij zoveel verbetering gegeven. Bianca geeft veel vertrouwen en tips. Heeft kennis van zaken door eigen acne verleden.

Sophie - Acne
28 oktober 2015

De combinatie hormonale acne en een chronische darmaandoening is niet ideaal. Enkele jaren geleden ben ik gestopt met anticonceptie. Het gevolg was dat mijn huid veranderde in een pijnlijke, bulterige, puisterige tijdbom waarbij het ontstaan van grote ontstekingen (soms groot en bont en blauw) een maandelijkse kwestie was. Veelal “eindigden” deze ontstekingen in mega pusbulten. Het was niet bij te houden: Twee weken per maand was er tijd voor mijn huid om te “genezen” gevolgd door twee weken van uitbraak. En in zo een uitbraak voelde ik mij onzeker. Ik ben niet ijdel aangelegd, maar constant de druk van de bulten tegen mijn schedel voelen, de grote puisten zien groeien (voelen jeuken), de pijn en druk van ontstekingen en dat constant en altijd onder het toeziende oog van een samenleving waarin iedereen een mening heeft over een ander. Zeker als die ander er afwijkend uitziet. Confronterend en irritant, maar ik wist ook dat dit om een integrale aanpak schreeuwde. Ik besefte dat dit zowel een interne als een externe aanpak vereiste. Intern: stress management (stress is een hormonale verstoring), zelfbeeld opkrikken, een gezond eet-, drink en bewegingspatroon en extern, het behandelen van de huid. Wanneer er eenmaal acne actief is op het huidoppervlakte heb je in feite een huid die ten prooi is gevallen aan bacteriën. Dat houdt het in stand. Bianca heeft vooral zorggedragen voor het externe gedeelte. Zij was niet mijn eerste huidtherapeute, maar ze onderscheidt zich mijns inziens wel duidelijk van anderen door een goede productkennis, inzicht in geest/lichaamdynamiek, inzicht in de invloed van voedingsbestanddelen op de acnehuid en het vermogen om de toepassing van producten uit te leggen. Inmiddels is de balans weer hervonden. Ik ben Bianca dankbaar voor de uitleg, de mentale steun tijdens de uitbraken en voor de handvaten om er op een positieve wijze mee om te gaan. Hormonale acne is net als mijn chronische darmaandoening een gegeven. Een gegeven dat ik ben gaan beschouwen als een stukje zelf-dialoog. Eigenlijk is het een hele irritante boodschapper: Zodra ik te veel stress heb, mijn weerstand te laag is of ik mijn huid onvoldoende heb verzorgd roept de acne mij tot orde. En als het echt weer de pan uit rijst, dan weet ik in elk geval een adres in Velserbroek waar ik welkom ben.

An Wouters - Acne
13 september 2015

Ik heb nooit last van huidproblemen, jeugdpuistjes of oneffenheden gehad. Tot ik drie jaar geleden in een hele stressvolle periode terecht kwam en mijn hormonen over de kop vlogen. Kleine beginnende plekjes haalde ik in mijn slaap open en voor ik het wist zat mijn gezicht vol littekentjes. Twee jaar later begon alles opnieuw. Van pukkeltjes, naar lichte couperose tot flinke pigmentvlekken. Mijn huid deed pijn zo droog was het en producten voor mijn gezicht gebruikte ik niet omdat ik heel simpel, nooit naar mijn huid om heb hoeven kijken. Ik ben via de sportschool bij Bianca terecht gekomen. Er ging een wereld voor me open! De pukkeltjes waren mijn minst grote probleem, die waren na 1 of 2 behandelingen volledig verdwenen maar de littekens, couperose en vooral de pigment vlekken die bleven en daar had ik eigenlijk een hard hoofd in. Eenmaal daar gaat het nooit meer weg toch? Bianca heeft mij een aantal heerlijke producten geadviseerd. Ik vind het vooral fijn dat de producten waar Bianca mee werkt geen vervelende stoffen bevatten, en ze na +/- 9 maanden, nog steeds niet op zijn! Mijn huid doet geen pijn meer, is egaal en de couperose verdwenen. Evenals de meeste littekentjes en ja, ook de pigmentvlekken zijn al de helft minder! Daar ben ik trouwens nog maar een maandje mee aan het werk…… Ik heb er alle vertrouwen in dat dit in een korte periode ook zal verdwijnen en mijn huid er weer helemaal als de oude uit ziet. En ja, ook dan blijf ik elke maand nog bij Bianca langs komen want ook voor ontspanning en mooie wenkbrauwen kan je bij haar terecht!

Fleur - Acne & Pigmentvlekken
6 september 2015

Drie jaar ben ik onder behandeling bij Bianca. Ik heb een droge huid die snel rimpelt, sinds Bianca mij behandelt en mij de producten van dr. Baumann heeft aangeraden, heb ik een jongere uitstraling. Persoonlijke, professionele aandacht gecombineerd met heldere uitleg maken behandelingen prettig en doeltreffend. Een aanrader voor iedereen!

Ingeborg van Nood - Droge huid
3 augustus 2015

Bianca heeft mij behandeld voor acne op mijn rug. Ze heeft mij informatie gegeven over de manier waarop je voedingspatroon invloed kan hebben op je huid en raadde mij verschillende producten aan, waaronder gel, scrub en pads. Al deze producten zijn heel zuinig in gebruik: ze zijn ca. €30 per stuk en ik doe er zeker 3 tot 4 maanden mee! Verder kreeg ik gedurende een aantal maanden peelbehandelingen en slikte ik Nutricosmetics (natuurlijke voedingssupplementen), die Bianca had geadviseerd, die helpen bij het voorkomen van ontstekingen. Al na een paar weken werd de acne minder en ook de littekens begonnen na verloop van tijd te vervagen. Uiteindelijk was mijn huid vrijwel acnevrij, maar waren er nog wel behoorlijk wat donkere verkleuringen zichtbaar. Aangezien de behandeling hiervoor mijn budget te boven ging, had Bianca nog een andere oplossing. Een product dat op de pigmentatie werkt. Hiermee stip ik nu de verkleuringen twee keer per dag aan en ook hiermee merkte ik al na een paar weken verschil! Hoewel mijn huid nog niet helemaal perfect is, ziet het er ontzettend mooi uit en durf ik eindelijk weer shirtjes te dragen waarbij mijn rug zichtbaar is. Ik voel me veel zekerder en ben heel tevreden met het resultaat!

Manon - Acne & Pigmentvlekken rug
19 april 2015

Anderhalf jaar geleden had ik last van onzuiverheden (acne) en acne littekens. Na mijn eerste behandeling bij Bianca had zij mijn vertrouwen gewonnen. Nu ben ik voor 99% van de onzuiverheden af en wil ik straks beginnen met de behandeling aan mijn acne littekens. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om niet overhaastig aan mijn acne problemen te werken. Je geneest immers ook niet binnen een dag en je gezicht is een belangrijk visitekaartje. Bianca heeft hier begrip voor getoond en samen zijn wij in stappen aan mijn acne problemen gaan werken. Bianca heeft veel kennis over het oplossen van de onzuiverheden, maar ook de oorzaak ervan. Zij heeft mij veel tips gegeven hoe wij de onzuiverheden kunnen oplossen, maar ook hoe wij de oorzaken kunnen aanpakken. Bianca, heel veel dank voor je behandelingen en de gezellige gesprekken.

Mr.C - Acne
19 april 2015

Al mijn hele leven heb ik last van een droge huid. door Bianca ben ik de producten van Dr. Baumann en SkinIdent (is de duurdere lijn van Dr. Baumann gaan gebruiken, dit doe ik nu al jaren en mijn hele probleem is opgelost. Mijn huid is nu super mooi en rustig. Ik zweer echt bij Dr. Baumann! Sinds vorig jaar doe ik nu ook een aantal keer per jaar de micro needling behandeling met de Dermapen en ook hierover ben ik erg enthousiast. Je ziet de lijntjes vervagen, je huid wordt steviger en strakker. Oké, de dagen erna ben je niet de knapste, maar binnen drie dagen is dit ook weer over en zie je meteen verschil. Echt een super behandeling! Bianca is een fantastische schoonheidsspecialiste. Gedreven, serieus, professioneel, kundig en met heel veel liefde voor haar werk. Dit voel je meteen als je op haar stoel ligt. Dat je bij haar in goede handen bent en dat ze weet wat ze doet. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Bianca is 100% aan te raden!

Mirelle Baak - Droge huid
12 april 2015
1 8 9 10 11 12 13

Deel hier jouw ervaring: