Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Bedankt dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven en jouw ervaring hier wilt delen.

Ben je nog geen bestaande klant? Dan hoop ik dat de reviews jou het vertrouwen geven dat je met een huidprobleem bij mij terecht kan.
De huidproblemen die ik veel behandel zijn: clownseczeem, acne, pigmentvlekken, eczeem, rosacea, een gevoelige huid, extreem droge huid.
Blijf er niet mee rondlopen, er is meer mogelijk dan je nu wellicht denkt. Ik help je graag!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Anderhalf jaar geleden had ik last van onzuiverheden (acne) en acne littekens. Na mijn eerste behandeling bij Bianca had zij mijn vertrouwen gewonnen. Nu ben ik voor 99% van de onzuiverheden af en wil ik straks beginnen met de behandeling aan mijn acne littekens. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om niet overhaastig aan mijn acne problemen te werken. Je geneest immers ook niet binnen een dag en je gezicht is een belangrijk visitekaartje. Bianca heeft hier begrip voor getoond en samen zijn wij in stappen aan mijn acne problemen gaan werken. Bianca heeft veel kennis over het oplossen van de onzuiverheden, maar ook de oorzaak ervan. Zij heeft mij veel tips gegeven hoe wij de onzuiverheden kunnen oplossen, maar ook hoe wij de oorzaken kunnen aanpakken. Bianca, heel veel dank voor je behandelingen en de gezellige gesprekken.

Mr.C - Acne
19 april 2015

Al mijn hele leven heb ik last van een droge huid. door Bianca ben ik de producten van Dr. Baumann en SkinIdent (is de duurdere lijn van Dr. Baumann gaan gebruiken, dit doe ik nu al jaren en mijn hele probleem is opgelost. Mijn huid is nu super mooi en rustig. Ik zweer echt bij Dr. Baumann! Sinds vorig jaar doe ik nu ook een aantal keer per jaar de micro needling behandeling met de Dermapen en ook hierover ben ik erg enthousiast. Je ziet de lijntjes vervagen, je huid wordt steviger en strakker. Oké, de dagen erna ben je niet de knapste, maar binnen drie dagen is dit ook weer over en zie je meteen verschil. Echt een super behandeling! Bianca is een fantastische schoonheidsspecialiste. Gedreven, serieus, professioneel, kundig en met heel veel liefde voor haar werk. Dit voel je meteen als je op haar stoel ligt. Dat je bij haar in goede handen bent en dat ze weet wat ze doet. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Bianca is 100% aan te raden!

Mirelle Baak - Droge huid
12 april 2015

Dermapen Vorig jaar heb ik 2 behandelingen met de Dermapen laten doen door Bianca. In het begin vond ik het best eng (de foto’s op de site zien er pittig uit). Met de verdovende EMLA-crème is het prima te doen. Na de behandeling voelt het alsof je (te) lang in de zon hebt gezeten en je gezicht is rood. De volgende dag is dat al beter en kun je het prima camoufleren met make-up. Achteraf ben ik blij dat ik het gedaan heb. De structuur van mijn huid is verbeterd, een pigmentvlek is zo goed als verdwenen en een litteken die ik van kinds af aan heb is bijna niet meer zichtbaar. Of te wel een aanrader!

Petra - Pigmentvlekken Micro Needling
8 maart 2015

Ik ben heel erg tevreden over het resultaat van mijn huid. Ik ben nu sinds de zomer (ongeveer 4 maanden) bezig bij Bianca. Voordat ik begon had ik veel ontstekingen in mn huid waar ik maar niet af kwam. Ik had verschillende producten al geprobeerd. nu ik bij Bianca zit ben ik vrijwel van alle ontstekingen af. Bianca kijkt echt naar wat voor jouw huid het beste is en geeft je heel goed advies. Ik raad Bianca zeker aan!!

Millicent - Acne
4 december 2014

Ik schrijf deze recensie omdat ik heel erg tevreden ben over het resultaat dat BB-huidverbetering mij gegeven heeft. Ongeveer 2 jaar heb ik verschillende producten geprobeerd, van garnier huidverzorging tot de duurde klasse zoals Kiehl’s. Niks hielp en op een gegeven moment werd het alleen maar erger. De onzuiverheden in mijn gezicht namen in grote maten toe. Op een gegeven moment maakt het je niet meer uit, je hebt maar 1 doel, het verbeteren van je huid. En dus had ik besloten om een antibiotica kuur te volgen. Dat was een hele slechte beslissing. Het remt de acne af voor een aantal weken maar zodra je stopt met de kuur wordt het erger dan het al was. Ook beschadig je hiermee de goede bacteriën in je lichaam. Dat was mij van te voren niet verteld en Bianca heeft mij dit allemaal uitgelegd.( Bianca is de eigenaressen van bb-huidverbetering.) Zij gaf mij een hele goede probiotica kuur, gelijk merkte ik dat mijn weerstand verbeterde en mijn lichaam weer nieuwe energie kreeg. Vervolgens heb ik bij Bianca een pakket gekocht met reinigingsmiddelen voor het gezicht. Iedere ochtend en avond ben ik daar 10 minuutjes mee bezig. Ik merkte al snel resultaat, deze producten werken echt heel erg goed! en ik heb veel producten getest in mijn leven. Maar met de producten alleen ben je er nog niet. Eerst heb ik ongeveer 3 keer een ‘normale’ behandeling gekregen. Bij deze behandeling wordt het gezicht diep gereinigd. Ongeveer een maandje later nadat mijn gezicht gewend was aan de producten starten we met de Peeling behandelingen. Dit zijn een aantal achtereen volgende behandelingen die de huid verdunt. En zorgt voor een grote vermindering van de talg productie. Bianca begeleid je echt in het proces van het verbeteren van je huid, ze geeft tips over voeding aangezien dat erg belangrijk is. En legt uit hoe je de houd schoon moet maken, hoe vaak en in welke stappen. Deze service zou je nooit krijgen bij een drogisterij, zelfs niet bij een winkel die dure huidverzorgingsproducten verkoopt. Zij houden het proces niet bij, Bianca doet dit wel. Bianca houd oprecht van haar vak en gaat samen met jou voor de mooiste huid zonder oneven heden. Mijn acne is zo goed als weg!! ik raad de behandelingen van Bianca aan iedereen aan, uiteindelijk wil iedereen een mooie huid toch? Het probleem is echter vaak dat mensen niet weten waar ze de oplossing kunnen vinden. Ik hoop dat mensen met het zelfde probleem als mij iets hebben gehad aan mijn recensie. Voor gedetailleerde informatie kunt u gerust een afspraak maken bij Bianca!

Steffanie - Acne
14 november 2014

Ik ben nu een jaar bij Bianca onder behandeling. Ik had jaren last van acne en allerlei behandelingen geprobeerd ( medicamenteuze behandeling van de huisarts en ook bij een andere schoonheidsspecialiste geweest) dit allemaal echter zonder resultaat. Sinds dat ik bij Bianca kom is mijn huid veel rustiger geworden en heb ik geen last meer van acne. Dank Bianca voor de juiste aanpak!

Halima - Acne
31 oktober 2014

Sinds een jaar kom ik bij Bianca. In het begin met een vooral rode gevoelige huid met de nodige ontstekingen. Lang leven de make-up was mijn motto. Maar nu een jaar later is mijn huid rustig en is het af en toe nog een oneffenheid. Trouw ga ik iedere maand heen voor een korte behandeling die mijn huid gewoon nodig heeft. En ook mijn wenkbrauwen worden zeer kundig voorzien van de juiste vorm en kleur. Dank je wel Bianca, door jou straalt niet alleen mijn huid maar ik ook weer!

Ilonka - Acne
6 mei 2014

Ik ben nu een aantal jaar bij Bianca onder behandeling en mijn huid is zeer verbeterd; waar ik hiervoor vaak uitslag op mijn kin had en een vette T-zone heb ik dankzij Bianca en Image van beiden geen last meer! Tevens is het altijd heerlijk ontspannen zeker als zij een massage geeft; mijn stijve spieren in mijn nek zijn altijd meteen soepel! en ze geeft me altijd hele mooie wenkbrauwen 🙂 Groetjes, Paulien

Paulien - Huidverbetering
5 mei 2014

Bijna twee jaar ben ik onder behandeling bij Bianca. De combinatie van de producten van Image en de behandelingen werken voor mij goed. Ik heb een lastige huid en was al jaren op zoek naar een geschikt product. Zelfs bij de dermatoloog kwam ik niet veel verder dan de constatering van een overgevoelige huid. Maar wat het beste was en hoe hiermee om te gaan is een ander verhaal. Gelukkig heeft Bianca wel oplossingen. Persoonlijke aandacht gecombineerd met heldere uitleg maken behandelingen prettig en doeltreffend. Een professionele houding en omgeving maken het compleet. Een aanrader voor iedereen! Ook mensen met een ‘gewone’ huid.

Bernadette Hes - Acne gevoelige huid
24 maart 2014

Sinds vorig jaar augustus ben ik onder behandeling bij Bianca voor mijn acne. Na eerst via de huisarts te hebben geprobeerd, zoals crèmes en medicijnen, die op de lange termijn geen blijvend effect hadden, ben ik naar Bianca gegaan voor een natuurlijke behandeling. Het resultaat is dat ik nu bijna geen puistjes meer heb, alleen nog wat littekens, maar daarvoor onderga ik nu een aantal peeling behandelingen. Het duurt misschien wat langer voor er resultaat is, maar het is wel blijvend. Ook de persoonlijke betrokkenheid van Bianca is heel fijn.

Sabine Boon - Acne
21 maart 2014
1 8 9 10 11 12

Deel hier jouw ervaring: