Ervaringen Acne, Clownseczeem, Rosacea, Pigmentvlekken, Donkere huid.

Heel fijn dat je jouw ervaring hier wilt delen. Dit geeft mijn cliënten van de toekomst het vertrouwen, dat ze bij mij in goede handen zijn.
Hartelijk bedankt!

Liefs Bianca
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Bianca is een zeer kundige vakvrouw die met enthousiasme en compassie het gepresenteerde probleem aanpakt. Ik kwam bij haar met pittige uitslag en ze wist gelijk, over de telefoon, te benoemen wat het was (clownseczeem) en suggesties te geven over wat ik gelijk kon doen. Realistisch en binnen mijn mogelijkheden. Een afspraak volgde snel en we hebben het probleem via de weg van behandelingen en via de weg van voedingspatroon aanpassen, snel kunnen aanpakken. Nu ziet de huid er stukken beter uit, het herstel is zo goed als rond, en nu kunnen we aan verbetering werken! Een verademing en altijd fijn om een behandeling van haar te ervaren

Babeth de Vries - Dermatitis perioralis
27 november 2019

Jaren heb ik rondgelopen met huidproblemen. Na heftige behandelingen met hormoonzalven leek op een gegeven moment niets meer te helpen en m’n huid van mijn gezicht werd steeds roder en pijnlijker. (Wat later bleek dat het bijwerkingen waren vd hormoonzalven!!)Uiteindelijk via een vriendin bij Bianca terecht gekomen. Eindelijk iemand die meer tijd voor je heeft en goed naar je luistert. Sindsdien haar adviezen opgevolgd qua voeding alswel het gebruik van bepaalde make-up/crèmes en wat een verschil!!!!! Mijn huid is veel rustiger geworden en ik hoef geen medicijnen meer te gebruiken! Ik woon niet dichtbij haar, maar kan altijd even contact opnemen en via de app weer spulletjes bestellen, heel fijn!!!!

Madeleine Niermans - Dermatitis perioralis
26 november 2019

Hele lange tijd voelde ik mij onzeker en zat ik daardoor slecht in m’n vel alles omdat mijn huid erg slecht was. Extreme acne en grove ontstekingen! Het deed pijn en het zat me behoorlijk in de weg.
Ik ben bij de dermatoloog geweest en bij verschillende schoonheidsspecialistes maar echt tevreden heb ik mij nooit gevoeld. Er was zelf ergens het gevoel dat ik dacht dat dit bij me bleef en ik maar moest accepteren dat het zo was.
Geheel onverwachts kwam ik door te google bij Bianca uit doordat ze foundation verkocht die ik nodig had.
Eenmaal daar aangekomen nam ze meteen de tijd voor me ze bekeek mijn huid en vertelde mij gelijk wat hierin mogelijk zou zijn ook haar ervaringen hiermee kwamen tot spraak en ik had er meteen een vertrouwd gevoel bij.
Ergens voelde het alsof ik na al die jaren op de juiste plek was en dat bleek!
Mijn huid is nu al maanden zoals ik het altijd heb gewild maar waarvan ik dacht dat dat totaal niet mogelijk was voor mij!
Nog steeds ben ik blij als ik weer naar haar toe mag wetend dat mijn huid daarna weer heerlijk stralend en glad is!

Wat ik van haar vind: een onwijs lieve vrouw met een groot hart voor haar werk.
Iemand die de tijd voor je neemt en ontzettend professioneel is.
Ik raad het iedereen aan !

Voor en na foto acne behandeling

Voor en na foto acne behandeling bij BB-Huidverbetering

 

Anne - Acne
7 november 2019

Bianca helpt mij enorm met mijn acne. Haar behandelingen en advies over voeding en stress zorgen ervoor dat mijn huid erg is opgeknapt. Bianca heeft veel kennis over het lichaam en ze zoekt de oplossing van het probleem in plaats van enkel de gevolgen te behandelen. Ik ben blij dat ik bij Bianca terecht ben gekomen.

Saskia van Leeuwen - Acne
14 oktober 2019

Na heel wat jaren diverse dingen te hebben geprobeerd i.v.m. rosacea kwam ik enigszins sceptisch bij Bianca; waarom zou dit wel werken? Bianca stelde me direct op mijn gemak met haar kennis en ervaring. Ze deelde verschillende adviezen met betrekking tot voeding. Anders dan alle anderen waar ik was geweest zei Bianca dat ik me meer op de binnenkant moest richten, dan zou mijn huid vanzelf volgen. Ondanks dat het me niet snel genoeg ging, zag ik wel langzaam resultaat. Omdat ik niet in de buurt van de praktijk woon, deden we veel telefonisch of per mail. Bianca wist me steeds te motiveren om toch door te zetten en wat ben ik blij dat ik naar haar heb geluisterd! Mijn huid is nog nooit zo goed geweest! Met de juiste huidverzorging kan ik het nu goed houden en daar ben ik Bianca ontzettend dankbaar voor! Ik raad iedereen Bianca van harte aan!

Mandy - Rosacea
9 oktober 2019

Als een van de weinigen, zo niet de enige in NL, heeft Bianca zich gespecialiseerd in de behandeling van de donkere huid.

Op haar site vind je een schat aan informatie, adviezen en tips, specifiek voor de donkere & getinte huid. Heel verfrissend en het is altijd prettig om meer te leren over je eigen huid.

Bianca heb ik als vriendelijk & professioneel ervaren; met ‘n buffer aan kennis die ze graag met je deelt.
Ik heb ‘n gerichte huidanalyse gekregen waarbij ze gekeken heeft welke producten voor m’n huid(problemen) aan te bevelen zijn.

Met ‘n tas producten (ook afgestemd op m’n budget) voedings-en gezondheidsadviezen en ‘n opgewekte huid ben ik naar huis gegaan. De producten gebruik ik nog steeds tot volle tevredenheid van m’n huid;)

Iv - Donkere huid
17 september 2019

In maart ben ik bij Bianca geweest voor mijn huidprobleem folliculitis. Dit omdat ik mij niet kon vinden in de adviezen en het behandelplan van de dermatoloog (die ik al gegevens had gegeven van een dermatoloog waar ik al 4 jr onder behandeling geweest was voor dit probleem). Deze dermatoloog wilde niets horen van voeding en dat lag er allemaal niet aan, en wilde mij naar huis sturen met in het al verleden geadviseerde en gebruikte hormoonzalf en een antibioticum kuur. Doordat het niet wetenschappelijk bewezen en onderbouwd is, kan het niet aan voeding liggen, ook al heb ik dit al diverse malen aangegeven bij de dermatoloog, ook was net niet mogelijk om doorverwezen te worden naar een allergoloog om een test af te nemen betreft voeding.

Tijdens mijn zoektocht naar iemand die mij kon helpen ben ik bij Bianca terecht gekomen, tijdens het eerste bezoek is er in overleg besloten om een bloedtest uit te laten voeren ‘hier was ik erg blij mee want er werd gekeken naar de voeding’, uit het bloedonderzoek kwam dat ik een intolerantie heb voor melk en caseïne, daarnaast zaten kip/ei en pinda’s ook in de gevarenzone en kon ik deze drie laatste het beste langzaam opbouwen.

Kip, ei eet ik gewoon , melk & caseïne vermijdt ik. Daarnaast ben ik bij een sportinstructeur die voeding ernaast gestudeerd heeft, langs gegaan die PHP (personal hormonal profile) aanhoudt met voedingsadviezen en gebruik ik nu ook visolie, enzymen en multi-vitamine.

Mijn huid is sinds 8 jaar niet zo rustig meer geweest en ik heb af en toe nog een enkel plekje! Door de bloedtest en de uitleg over voeding van Bianca en daarnaast het programma van die sportinstructeur ben ik dus nagenoeg van mijn huidprobleem af. Wel ben ik mij ervan bewust dat ik melkproducten beter kan vermijden en deze beter kan vervangen door andere producten.

In mei heb ik namelijk met een festival vers gemaakte pasta en een pannenkoek op en daarna was mijn huid extreem ontstoken,hier heb ik toen zeker anderhalve week laat van gehad,dit wil ik niet nogmaals ervaren.

Zonder Bianca was ik nu nog steeds van alles aan het proberen geweest om mijn huid rustig te krijgen en niet wetend waar het vandaan kwam. Ik had nooit verwacht dat ik zo heftig kom reageren op melk en caseïne.

Bianca raadt ik zeker aan en ben haar erg dankbaar, zonder haar hulp was het nooit gelukt!

Mariska Beekhuizen - folliculitis
31 juli 2019

Bianca helpt mij heel erg goed. Vorig jaar kreeg ik enorm last van acne. Dat probleem is nu vrijwel geheel opgelost. De producten van Bianca werken fantastisch en ook de levensstijladviezen die ze mee heeft meegegeven helpen. Bianca is fijn in omgang en ik raad het dus zeker aan een keer langs te gaan als je een huidprobleem hebt! De foto laat het verschil zien van een aantal maanden geleden. Inmiddels is het nog veel meer verbeterd!

Fleur Wieland - Acne
25 juni 2019

Mijn dochter, en ik dus ook! zijn heel tevreden met de behandelingen en producten van Bianca. Haar huid is een stuk verbeterd.

Caroline - Acne
25 juni 2019

Al heel mijn leven heb ik last van acne. Ik heb verschillende behandelingen geprobeerd maar niets met het gewenste resultaat, tot ik bij Bianca uit kwam. Zij begreep hoe ik me voelde en bekeek het hele plaatje door mij adviezen te geven op vlak van voeding en ontspanning. Samen gingen we aan de slag met de producten en na enkele keren trial en error heb ik nu de geschikte producten voor mezelf waardoor mijn acne onder controle is. Ik heb amper last van ontstekingen en ik krijg complimenten op mijn betere huid. Ook al woon ik in Belgie en verliep alles via mail met foto’s, was Bianca steeds heel betrokken en begaan. Zonder Bianca zou ik nu nog altijd worstelen met mijn acne.

Carmen Kleykens - Acne
25 juni 2019
1 2 3 11

Deel hier jouw ervaring met anderen.