Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Ik had al een paar jaar last van clownseczeem en kreeg iedere keer uiteindelijk een antibiotica kuur van de dermatoloog;
Ik was t zo zat al die slechte middelen en t hielp maar tijdelijk. Dus ging ik op zoek naar iemand die me zou kunnen helpen; via internet kwam ik bij Bianca terecht.
Toen ik hoorde dat Bianca al veel vrouwen met o.a. clownseczeem van hun klachten had af geholpen, kreeg ik weer wat hoop.
Tijdens mijn eerste afspraak met Bianca, kreeg ik veel adviezen en uitleg op het gebied van huidverzorging, voeding en supplementen;
Qua voeding betekende dit dat ik wel heel anders moest gaan eten; Maar ik had er alles voor over, alles beter dan die nare uitslag in m’n gezicht!
Na 2 weken merkte ik al verbetering; mijn huid jeukte en brandde niet meer. En 4 weken daarna begon ook de uitslag te verdwijnen.
De roodheid duurde nog wat langer voordat dat weg was.
Zoooo blij hiermee!! Ben dankbaar dat ik Bianca heb mogen ontmoeten🙏🏽😊

Dzjamila - Clownseczeem
26 maart 2020

Ik had vorig jaar huidklachten rondom mijn mond en hele droge lippen, ik smeerde al tijdje mijn lippen met gewone vaseline. Het leek op clownseczeem. Na een aantal bezoeken aan de huisarts en diverse vervangende huisartsen kreeg ik iedere keer weer andere adviezen en ik moest gewoon doorgaan met vaseline. Het werd alleen maar erger. Ik ben gestopt met er van alles op te smeren. Daardoor werden mijn lippen nog veel droger met flinke barsten en kon bijna niet praten. Door verder te googelen kwam ik in contact met Bianca. Zij reageerde snel op mijn vraag. Wij wonen niet echt in de buurt maar ik had het er graag voor over om naar Bianca te gaan. Haar conclusie was niet echt een clownsmond maar een eczeem. Ik kreeg gelijk een crème om op mijn lippen te smeren, het was niet om aan te zien. Daarna kreeg ik een uitgebreid voedingsadvies en uitleg hoe het werkt in je lichaam. Heel duidelijk allemaal, alles moest drastisch om. Verder een advies in gezichtsverzorging en vitamineadvies. Enkele weken verder ging het langzaam beter. Alleen het voedingsadvies is moeilijk vol te houden. Ik doe mijn best en weet dat het beter is voor mijn lichaam en huid. Nu is mijn eetpatroon aanpassen de uitdaging.

Romy - Eczeem
23 maart 2020

Ik kwam bij Bianca met beginnende clownseczeem en onrustige huid. Door alle tips en uitleg is mijn huid nu rustig en mooi. Maar ook heeft Bianca mij uitgelegd hoe een ander eetpatroon mijn PDS-klachten kon verminderen. Hier ben ik echt heel blij om. De voedingsadviezen die Bianca mij gaf, waren voor mij best even schrikken omdat deze op sommige punten afweken van alle andere adviezen die ik afgelopen jaren van andere diëtisten heb gekregen. Bianca zag en begreep dit en heeft vervolgens heel duidelijk en rustig uitgelegd hoe het spijsverteringsstelsel werkt en wat er allemaal gebeurd van binnen. Ook gaf Bianca mij vertrouwen, rust en positiviteit, waardoor ik dit nieuwe voedingspatroon ‘aandurfde’. Zeer dankbaar!

Ruby - Clownseczeem & PDS: Prikkelbaar darm syndroom
13 maart 2020

Bianca is een zeer kundige huidspecialist en daarnaast een hele lieve betrokken vrouw. Ik ben bij haar terecht gekomen vanwege een onrustige huid met daarnaast een angststoornis (BDD). Zij heeft mij hierin heel goed begeleid, met veel geduld. Uiteindelijk is mijn vertrouwen weer gegroeid, en ziet mijn huid er weer rustig uit. Ik kan Bianca echt aan iedereen aanbevelen.

Eva - onrustige huid
13 maart 2020

Sinds mijn zestiende heb ik last van Dermatitis Perioralis (intussen 22). Deze term kwam al snel vallen bij de dermatoloog. Ik kreeg hier onmiddellijk metrodizanol creme voor en een antibioticakuur. Deze heb ik volledig uitgenomen en het eczeem bleef een goed jaar weg. Na iedere zomer door veel in de zon te komen kreeg ik opnieuw clowneczeem, iedere keer behandeling met antibioticakuur. Het laatste jaar kreeg ik het niet alleen meer na de zomer maar het hele jaar door, antibiotica kon ik niet meer nemen want hier keeg ik schimmelinfecties van. Dus op zoek naar alternatieven… Twee homeopathen bezocht die geen hulp konden bieden. Doorheen de jaren ook tal van keren verandert van producten, lichtbehandelingen, verschillende schoonheidsspecialistes, niets hielp! Ik kwam op de pagina van Bianca terecht en begon alvast met natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken en mijn tandpasta te veranderen. Een tweetal weken was het beter maar dan begon het terug erger te worden. Dan toch contact opgenomen met Bianca en een intake gesprek gehad. Ik dacht goed bezig te zijn met voeding maar dit was echt helemaal niet het geval. Bianca raadde me aan het 3Care programma te volgen met supplementen en daarna haar E-book te volgen voor een vitale leefstijl. Wat een super programma is dit! Enorm lekkere gerechten en wat ben ik blij om zorg te dragen voor mijn gezonde lichaam en huid! Tijdens het programma van 4 weken ging het wisselvallig, sommige dagen was er bijna niets meer te zien, andere dagen kwam het dan weer terug. Dan dacht ik heb ik nu toch weer iets verkeerd gegeten? Maar ik hield me wel 100% aan het programma. Bianca wees me er dan op dat het echt een tijdje kan duren voor alles aan de binnenkant genezen is. Toch blijven volhouden en nu zijn we 1,5 maand later en ben ik bijna van al mijn eczeem verlost. Ik kijk ernaar uit om verder gezond te leven en te zien hoe mijn huid nog zal evolueren. Dankzij Bianca en haar gouden tips voel ik me terug super goed! Ik ben ook gestopt met hormonale anticonceptie en gebruik nu Daysy om zwangerschap te voorkomen. Ook hierdoor voel ik me stukken beter!! Je moet even geduld hebben voor je verbetering ziet bij dit huidprobleem maar het wachten is het meer dan waard! Ik kan eindelijk terug zonder make-up de deur uit en daar ben ik Bianca ontzettend dankbaar voor! Verder kan ik me dankzij de juiste voeding beter concentreren op het werk, ben ik minder ziek en minder vermoeid, het heeft alleen maar voordelen! Iedereen die voldoende discipline heeft om zijn/haar leefstijl qua beweging en voeding aan te passen kan zoveel bereiken met de hulp van Bianca. Wat een toppertje!

Annerieke - Dermatitis perioralis
12 maart 2020

Na diverse bezoeken aan de huisarts voor (clown)eczeem dat al een paar maanden zichtbaar was, via internet op de webpagina van Bianca terecht gekomen. Door haar adviezen op het gebied van voeding en gebruik van andere huidverzorging was mijn huid binnen enkele weken weer helemaal rustig. Ze heeft me geweldig geholpen!!

Karlijn - Clownseczeem, Dermatitis Perioralis
10 maart 2020

Op aanraden van een vriendin ging ik op mijn vijftiende voor het eerst langs Bianca. Wat een goede keuze was dit. Bianca heeft mij niet alleen heel veel geleerd over de huid en voeding, maar natuurlijk ook mijn huid verbetert. Ze weet precies welke producten bij jouw huid(type) past en neemt echt de tijd voor je!

Kaja - Acne
10 februari 2020

Sinds ik bij Bianca kom is m’n huid prachtig! Geen acne meer of andere onrustige plekjes.
Professioneel en begaan dat is Bianca!

Brenda - Acne
3 februari 2020

Ik kwam bij Bianca vanwege periorale dermatits (clownseczeem). Ik had al vanalles geprobeerd, ook met de dermatoloog. Niets leek te helpen, of het kwam terug.
Bianca maakte me duidelijk dat problemen met de huid vaak van binnenuit komen.
Samen met Bianca naar mijn voeding gekeken, en toen besefte ik me dat ik wel erg vaak buikklachten heb.
Ik dacht heel verantwoord en goed te eten, maar ik had toch echt een paar verkeerde ideeën over ‘gezond’. Bianca heeft me in laten zien wat betere voeding voor mij is. Mijn buikklachten zijn verdwenen, vrijwel meteen! En met de huidverzorgingsproducten van Bianca erbij, hoop ik ook snel van de uitslag in mijn gezicht af te zijn. Maar dat is helaas een wat langer proces.
Schriftelijk veel toelichtingen en recepten gekregen.
Erg fijn contact!

Ingrid - Periorale dermatitis
1 februari 2020

Na mijn bevalling, kreeg ik veel last van pigmentatie. Aan mijn rechter wang had ik een pigmentvlek. Dagelijks was ik bezig om het te camoufleren. Ik werd ook heel onzeker van vanwege het feit dat mensen zeiden van je mascara is uitgelopen. Gelukkig heb ik via Internet Bianca gevonden. Na een paar maanden kreeg ik te horen van wow je huid ziet er geweldig uit. Ik heb zelf Cosmelan behandeling gedaan en twee maal Dermapen behandeling. Ik gebruik geen foundation meer en ben Bianca zeer dankbaar.

Jamila - Pigmentatie
30 januari 2020
1 2 3 12

Deel hier jouw ervaring: