Ervaringen Acne, Clownseczeem, Rosacea, Pigmentvlekken, Donkere huid.

Heel fijn dat je jouw ervaring hier wilt delen. Dit geeft mijn cliënten van de toekomst het vertrouwen, dat ze bij mij in goede handen zijn.
Hartelijk bedankt!

Met huidverbeterende groet,
Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen &
Orthomoleculair KPNI-therapeut

Al heel mijn leven heb ik last van acne. Ik heb verschillende behandelingen geprobeerd maar niets met het gewenste resultaat, tot ik bij Bianca uit kwam. Zij begreep hoe ik me voelde en bekeek het hele plaatje door mij adviezen te geven op vlak van voeding en ontspanning. Samen gingen we aan de slag met de producten en na enkele keren trial en error heb ik nu de geschikte producten voor mezelf waardoor mijn acne onder controle is. Ik heb amper last van ontstekingen en ik krijg complimenten op mijn betere huid. Ook al woon ik in Belgie en verliep alles via mail met foto’s, was Bianca steeds heel betrokken en begaan. Zonder Bianca zou ik nu nog altijd worstelen met mijn acne.

Carmen Kleykens - Acne
25 juni 2019

In januari van dit jaar kreeg ik een heftige uitbraak van clownseczeem. Waarschijnlijk het gevolg van een behandeling met een hormooncrème die ik had gekregen van de huisarts omdat ik al een aantal jaren met een geïrriteerde huid rondliep. De hormooncrème deed aanvankelijk zijn werk tot half januari. Toen sloeg alles om en zat de huid rondom mijn mond vol met ontstoken schilferende plekken. De antibiotica van de huisarts en het advies “wachten tot het overgaat, de huid moet zichzelf herstellen” haalden weinig uit. Ik mocht niks op mijn gezicht smeren, behalve cetomacrogolcreme. Het was weken wachten zonder resultaat. Ten einde raad het internet afgespeurd en bij Bianca terecht gekomen. Het ‘de huid moet zichzelf herstellen’ was ook haar advies, maar zij kwam wel met een compleet arsenaal aan voedingsadviezen, supplementen en verzorgingsproducten. Zelfs een foundation die ik mocht gebruiken, zodat ik weer de deur uit durfde. Na twee weken dieet en producten was er al resultaat te zien. Uiteindelijk heeft het vanaf de uitbraak 3 maanden geduurd voordat mijn huid helemaal hersteld was en nu 4 maanden nadien beginnen ook de littekens weg te trekken. Los van die laatsten kan ik zeggen dat mijn huid er nog nooit zo goed heeft uitgezien. In ieder geval ben ik blij dat ik Bianca toen benaderd heb, want behalve dat haar aanpak het herstel van mijn huid heeft versneld, vond ik vooral de voedingsadviezen een openbaring en die zijn inmiddels, iets minder streng, vast onderdeel van mijn eetpatroon geworden.

Clownseczeem dermatitis perioralis voor en na foto

Winnie van West - Clownseczeem, dermatitis perioralis
16 mei 2019

Bianca heeft mij fantastisch geholpen!! Ze is heel deskundig, duidelijk en geeft goede adviezen.
Na jaren spijsverteringsklachten én een ‘spontane’ uitbraak van clownseczeem kwam ik bij haar binnen. Door Bianca voelde ik mij voor de eerste keer écht begrepen, dat was een bijzondere ervaring. Artsen genoeg gezien maar niemand had mij eerder dat fijne gevoel kunnen geven… Bianca luistert en begrijpt je!
Zij vertelde mij dat bepaalde voedingstoffen/crèmes, waarvan je denkt goed te zijn, in mijn situatie de boel alleen maar verergerde/in stand hield. Mijn ogen werden op alle vlakken geopend. Ik ben echt super blij dat ik, mede door foto’s en ervaringsverhalen op deze site, bij haar terecht ben gekomen. Iedereen (die zijn ervaring heeft gedeeld) en in het bijzonder Bianca ontzettend bedankt 🙂 Ik ben weer gelukkig 🙂

Heidy - Dermatitis perioralis
4 mei 2019

Na verschillende omwegen, zonder echt een goed en mooi resultaat, ben ik bij Bianca uitgekomen. Zij heeft op een professionele manier mij afgeholpen van mijn vetbultjes (of te wel talgklierhyperplasie of sebaceous hyperplasia) in het gezicht. Dit heeft zij op een dusdanige manier gedaan dat er niets meer van te zien is. En dat is de oplossing welke ik zocht. Ik ben blij met Bianca. Topper.

Marcel Klerk - Vetbultjes verwijderen
3 mei 2019

Omdat ik veel last had van acne ben ik met Mn moeder naar Bianca gegaan. We werden heel goed geïnformeerd en we kregen de juiste producten mee. Er is zoveel te koop op dat gebied dat je gewoon niet meer weet wat je moet gebruiken. Bianca heeft goed uitgelegd waar ik op moet letten qua producten, eten en drinken. Daarnaast hebben de behandelingen ervoor gezorgd dat mijn acne een heel stuk minder werd, mijn huid veel rustiger, geen roodheid meer en geen pijnljk gezicht meer. Ik ben er heel erg blij mee!

Floor Jacobs - Acne
30 april 2019

Bianca heeft mij heel goed geholpen toen ik opeens een uitbraak van clownsezceem kreeg. Met haar voedingsadviezen heb ik mijn huid weer rustig kunnen krijgen hier ben ik haar heel dankbaar voor. Bianca heeft een luisterend oor (empathisch)en zal je echt helpen. Dankzij haar ben ik begonnen met het gebruik van juiste huidverzorging en tot op heden nog steeds zeer tevreden mee.

Eczeem in gezicht voor en na foto

Hetty Kootstra - Eczeem
12 april 2019

Na het lezen van verschillende positieve verhalen over de praktijk van Bianca heb ik contact met haar opgenomen voor mijn rosacea. Zij heeft mij geholpen met zowel voedingsadviezen als geschikte huidverzorgingsproducten en mijn huid is een stuk rustiger geworden. Bianca is professioneel en staat altijd voor je klaar. Hartstikke blij met haar adviezen.

Syta - Rosacea
2 april 2019

Bianca is super deskundig en echt bereid je te helpen. Heel dankbaar dat ik haar heb gevonden! Enorm waardevol.

Arla
28 maart 2019

Na jaren van alles te hebben geprobeerd (ook van een dermatoloog), kwam ik bij Bianca terecht. Ik gebruik de producten die ze mij adviseerde nu ruim een jaar, en mijn huid is nog nooit zo rustig geweest. Ook tijdens mijn zwangerschap.
Ze gaf ook hele nuttige voedingsadviezen.
Haar advies klonk ergens ook meteen heel logisch, en dat gaf vertrouwen.
Terug naar een gezonde basis in combinatie met goeie natuurlijke huidverzorging, en het helpt echt!

Esther
26 februari 2019

Graag deel ik mijn ervaring over de praktijk voor huidverbetering van Bianca. Zelf gebruik ik de producten van Dr. Bauman op advies van Bianca en ben daar zeer tevreden over. Sinds ik deze producten gebruik, is mijn huid super goed. Als je Bianca om advies vraagt geeft ze meteen een reactie.

Super tevreden dus!

Mieke
23 februari 2019
1 2 3 10

Deel hier jouw ervaring met anderen.