Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Dankzij Bianca ben ik, na jaren lang allerlei niet werkende crèmes en behandelingen te hebben gehad, eindelijk van de dermatitis perioralis afgekomen. Een hele fijne begeleiding via videobellen en goede tips! Zeker een aanrader.

Danique

Danique - Dermatitis Perioralis
19 mei 2021

Dankzij Bianca is mijn huid rustig geworden, zodra ik merk dat mijn huid onrustiger wordt maak ik meteen een afspraak omdat ik weet dat zij dit goed weet aan te pakken.

Danae - Acne
6 april 2021

Ik ben in 2019 begonnen met deze produkten, omdat ik last had van rosacea. Ben gewoon op internet gaan speuren naar iemand die mij kon helpen. Zo kwam ik bij Bianca terecht. De rosacea is inmiddels helemaal onder controle al een hele tijd. Soms nog weleens eens plekje. Ook heb ik wat last van roodheid en een droge vochtarme huid. Huid is droger geworden, omdat ik al verschijnselen heb van de menopauze. Bianca helpt je altijd en dringt je niks op, ze adviseert je en dan kan je zelf bepalen wat je wilt. Gisteren weer een pot crème besteld, heerlijk!! Bestellingen zijn ook altijd snel in huis.

Ik raad Bianca zeker aan. Toppertje!!

Debbie - Rosacea
23 maart 2021

Jarenlang heb ik bij huidtherapeuten gelopen voor het weghalen van gerstenkorrels en voor acne, fijn als het net gedaan was maar snel keerden deze terug. Na een aantal jaar was ik hier klaar mee en ben ik op internet gaan zoeken naar een huidtherapeut die vanuit de processen in het lichaam naar de oplossing zoekt, dan kom je uiteraard bij Bianca terecht! 😀 nu meer dan een jaar geleden heb ik mijn voeding drastisch veranderd, hierdoor voel ik mij minder vermoeid en waar het om ging de gerstenkorrels en acne zijn een heel stuk minder. Het blijft bij mij altijd een aandachtspunt maar nu weet ik wat ikzelf kan doen om mijn huis van binnenuit te voeden en daarnaast ben ik erg blij met de periodieke behandeling van Bianca om het optimale te bereiken! Super bedankt!!!

Rosan - Gerstekorrels & Acne
20 februari 2021

Jarenlang heb ik gedacht dat je een mooie huid kon krijgen door crèmes te smeren en peelings te doen. Echter Bianca heeft mij geleerd dat een mooie huid begint van binnenuit. Als er van binnenuit iets niet goed zit, dan is dit aan je huid te zien. De laatste jaren heb ik veel huidproblemen gehad en door het gebruik van diverse crèmes en peelings ging het op een gegeven moment goed mis. Na een flinke antibioticakuur van een dermatoloog werd dit alleen nog maar erger. En dan zit je in een lockdown en je huid ziet er verschrikkelijk uit en wat moet je dan… je voelt je diep ongelukkig.

Gelukkig ben ik via haar internetsite met Bianca in contact gekomen en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor!
Zij heeft mij op afstand heel veel geleerd over mijn eigen lichaam en huid. Met haar tips ben ik aan de slag gegaan. Het was in het begin geen makkelijke periode, maar zij heeft mij er doorheen gesleept met haar persoonlijke aandacht, positieve woorden, uitleg en tips.

Ik ben enorm blij met alles wat zij voor mij heeft gedaan, ze heeft enorm veel kennis en ervaring over diverse huidaandoeningen.

Bianca, bedankt voor alles je bent een topper!

Celeste - Gistpuistjes, acne, disbalans huid
12 februari 2021

Ik heb al jaren lang last van dermatitis perioralis en als het getriggerd wordt dan vlamt het weer op. De laatste trigger begon ruim 1 jaar geleden en het wou maar niet weg gaan. Uiteindelijk bij Bianca terecht gekomen. Ze deed een hele uitgebreide analyse en ben daardoor achtergekomen dat het probleem in mijn darmen zit en mijn voeding. Door haar advies en dieetplan te volgen ben ik me veel fitter gaan voelen en ik zie ook verbetering in mijn eczeem. Ik raad Bianca zeker aan! 🙂

Ami - Dermatitis Perioralis
6 februari 2021

Ik had blijkbaar last van dermatitis perioralis en kwam hier achter door Bianca! Ik wist door haar goed hoe ik hieraan kon werken en het is gelukkig weggegaan 🙂 Ze kijkt niet alleen naar de buitenkant van je huid, maar werkt echt van binnenuit, wat ik een erg goede aanpak vindt!

Super fijn natuurlijk, dus heel erg bedankt!

Jil - Dermatitis perioralis
5 januari 2021

Ik loop al jaren met huidklachten waaronder ook acne. Eindelijk heb ik de stap gezet om naar Bianca te gaan want ik had een goed gevoel bij haar. Dit gevoel bleek meer dan kloppend te zijn! Zij heeft mij super goed, professioneel en vriendelijk geholpen middels een orthomoleculair consult, reinigingsbehandelingen, producten en supplementen, en nazorg. Ik ben nu bijna 2.5 maand verder en mijn acne is bijna geheel weg. Ik zag heel snel resultaat (balen dat ik zo lang heb gewacht met hulp). Ook zijn er door het veranderen van mijn leefstijl (voornamelijk voeding) allerlei klachten die ook verdwijnen en heb ik nu oneindige energie! Ik raad Bianca aan iedereen aan!

Fleur - Acne
4 januari 2021

Mijn huid is al jaren een strijd. Eczeem op mijn wangen en sporadische heftige periodes van acne op mijn kin. Roodheid en trekkerig. Een gecombineerde huid waar ik zelf radeloos mee was. Elke keer als ik bij een schoonheidsspecialist of dermatoloog langs ging werden de klachten erger. De producten zorgen voor meer ontstekingen in mijn huid. Na een zoektocht op het web kwam ik bij Bianca terecht. Na een consult en behandelingsmoment, veel voedingsadviezen, stress verminderen en drie maanden de juiste producten gebruiken is mijn huid gekalmeerd en bijna volledig hersteld! Ik raad Bianca aan iedereen aan die de balans in zijn huid wil weer vinden.

Eveline - Eczeem & Acne
17 december 2020

Ik heb al jarenlang last van acne en na de zoveelste poging om het onder controle te krijgen kwam ik bij toeval op de site van Bianca. Na het zien van de website wist ik; Hier moet ik zijn! Na ongeveer een jaar onder behandeling te staan van Bianca herken ik mezelf weer in de spiegel en heeft Bianca een stukje van mezelf weer terug gegeven.

Ze is lief, betrokken en zeer behulpzaam. Echt een aanrader !!

Liefs Iris

Iris Witteman - Acne
22 november 2020
1 2 3 14

Deel hier jouw ervaring: