Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs

Ik ben heel erg tevreden over het resultaat van mijn huid. Ik ben nu sinds de zomer (ongeveer 4 maanden) bezig bij Bianca. Voordat ik begon had ik veel ontstekingen in mn huid waar ik maar niet af kwam. Ik had verschillende producten al geprobeerd. nu ik bij Bianca zit ben ik vrijwel van alle ontstekingen af. Bianca kijkt echt naar wat voor jouw huid het beste is en geeft je heel goed advies. Ik raad Bianca zeker aan!!

Millicent

Ik schrijf deze recensie omdat ik heel erg tevreden ben over het resultaat dat BB-huidverbetering mij gegeven heeft. Ongeveer 2 jaar heb ik verschillende producten geprobeerd, van garnier huidverzorging tot de duurde klasse zoals Kiehl\\\’s. Niks hielp en op een gegeven moment werd het alleen maar erger. De onzuiverheden in mijn gezicht namen in grote maten toe. Op een gegeven moment maakt het je niet meer uit, je hebt maar 1 doel, het verbeteren van je huid. En dus had ik besloten om een antibiotica kuur te volgen. Dat was een hele slechte beslissing. Het remt de acne af voor een aantal weken maar zodra je stopt met de kuur wordt het erger dan het al was. Ook beschadig je hiermee de goede bacteriën in je lichaam. Dat was mij van te voren niet verteld en Bianca heeft mij dit allemaal uitgelegd.( Bianca is de eigenaressen van bb-huidverbetering.) Zij gaf mij een hele goede probiotica kuur, gelijk merkte ik dat mijn weerstand verbeterde en mijn lichaam weer nieuwe energie kreeg. Vervolgens heb ik bij Bianca een pakket gekocht met reinigingsmiddelen voor het gezicht. Iedere ochtend en avond ben ik daar 10 minuutjes mee bezig. Ik merkte al snel resultaat, deze producten werken echt heel erg goed! en ik heb veel producten getest in mijn leven. Maar met de producten alleen ben je er nog niet. Eerst heb ik ongeveer 3 keer een \\\’normale\\\’ behandeling gekregen. Bij deze behandeling wordt het gezicht diep gereinigd. Ongeveer een maandje later nadat mijn gezicht gewend was aan de producten starten we met de Peeling behandelingen. Dit zijn een aantal achtereen volgende behandelingen die de huid verdunt. En zorgt voor een grote vermindering van de talg productie. Bianca begeleid je echt in het proces van het verbeteren van je huid, ze geeft tips over voeding aangezien dat erg belangrijk is. En legt uit hoe je de houd schoon moet maken, hoe vaak en in welke stappen. Deze service zou je nooit krijgen bij een drogisterij, zelfs niet bij een winkel die dure huidverzorgingsproducten verkoopt. Zij houden het proces niet bij, Bianca doet dit wel. Bianca houd oprecht van haar vak en gaat samen met jou voor de mooiste huid zonder oneven heden. Mijn acne is zo goed als weg!! ik raad de behandelingen van Bianca aan iedereen aan, uiteindelijk wil iedereen een mooie huid toch? Het probleem is echter vaak dat mensen niet weten waar ze de oplossing kunnen vinden. Ik hoop dat mensen met het zelfde probleem als mij iets hebben gehad aan mijn recensie. Voor gedetailleerde informatie kunt u gerust een afspraak maken bij Bianca!

Steffanie

Ik ben nu een jaar bij Bianca onder behandeling. Ik had jaren last van acne en allerlei behandelingen geprobeerd ( medicamenteuze behandeling van de huisarts en ook bij een andere schoonheidsspecialiste geweest) dit allemaal echter zonder resultaat. Sinds dat ik bij Bianca kom is mijn huid veel rustiger geworden en heb ik geen last meer van acne. Dank Bianca voor de juiste aanpak!

Halima

Sinds een jaar kom ik bij Bianca. In het begin met een vooral rode gevoelige huid met de nodige ontstekingen. Lang leven de make-up was mijn motto. Maar nu een jaar later is mijn huid rustig en is het af en toe nog een oneffenheid. Trouw ga ik iedere maand heen voor een korte behandeling die mijn huid gewoon nodig heeft. En ook mijn wenkbrauwen worden zeer kundig voorzien van de juiste vorm en kleur. Dank je wel Bianca, door jou straalt niet alleen mijn huid maar ik ook weer!

Ilonka

Ik ben nu een aantal jaar bij Bianca onder behandeling en mijn huid is zeer verbeterd; waar ik hiervoor vaak uitslag op mijn kin had en een vette T-zone heb ik dankzij Bianca en Image van beiden geen last meer!

Tevens is het altijd heerlijk ontspannen zeker als zij een massage geeft; mijn stijve spieren in mijn nek zijn altijd meteen soepel!

en ze geeft me altijd hele mooie wenkbrauwen 🙂

Groetjes,
Paulien

Paulien

Bijna twee jaar ben ik onder behandeling bij Bianca. De combinatie van de producten van Image en de behandelingen werken voor mij goed. Ik heb een lastige huid en was al jaren op zoek naar een geschikt product. Zelfs bij de dermatoloog kwam ik niet veel verder dan de constatering van een overgevoelige huid. Maar wat het beste was en hoe hiermee om te gaan is een ander verhaal. Gelukkig heeft Bianca wel oplossingen.
Persoonlijke aandacht gecombineerd met heldere uitleg maken behandelingen prettig en doeltreffend. Een professionele houding en omgeving maken het compleet.
Een aanrader voor iedereen! Ook mensen met een ‘gewone’ huid.

Bernadette Hes

Sinds vorig jaar augustus ben ik onder behandeling bij Bianca voor mijn acne. Na eerst via de huisarts te hebben geprobeerd, zoals crèmes en medicijnen, die op de lange termijn geen blijvend effect hadden, ben ik naar Bianca gegaan voor een natuurlijke behandeling. Het resultaat is dat ik nu bijna geen puistjes meer heb, alleen nog wat littekens, maar daarvoor onderga ik nu een aantal peeling behandelingen. Het duurt misschien wat langer voor er resultaat is, maar het is wel blijvend. Ook de persoonlijke betrokkenheid van Bianca is heel fijn.

Sabine Boon

Sinds ongeveer een half jaar gebruik ik de producten van Image in combinatie met 1 product van Dr. Baumann. Ik gebruik vanaf mijn 15e (ben nu bijna 20) gezichtsproducten. Ik heb veel producten uitgeprobeerd van bekende merken (Clinique, Shiseido etc. ). Nooit hielp iets en was daarom ook erg sceptisch toen Bianca mij vertelde over haar producten. Dit klonk allemaal te ideaal. Uiteindelijk toch overgegaan op deze producten en na een aantal maanden verbeterde mijn huid in rap tempo in combinatie met de behandelingen van Bianca. Ik gebruik deze producten nu een half jaar en ben er echt verschrikkelijk blij mee. Eindelijk producten gevonden die mijn huid goed reinigen en de talgproductie erg verminderen. Geen last meer van puistjes en zit hierdoor ook een stuk beter in mijn vel.
Bedankt Bianca dat je mij toch steeds hebt aangespoord om deze producten te gaan gebruiken! Ik raad het iedereen aan :).

Babette van der Veen

Hoi Bianca,

Bedankt voor de nieuwe producten, ze bevallen heel goed. De body lotion is top, want die trekt echt snel in. Wat ik echt heel fijn vind. Maar waar ik echt helemaal fan van ben is van de body spa zelftanning. Die ruikt echt tropisch, naar zomervakantie. Heerlijk! En ik kreeg ook echt een compliment van een vriendin, dat ik er zo goed en gezond uitzag in mijn gezicht. Dus ik ben helemaal blij.
De behandeling was echt heerlijk! Heel erg bedankt daarvoor. Ik ben blij dat ik je gevonden heb.

Liefs Fraukje

Fraukje

Hallo Bianca,

Sinds mijn dochter bij jou in behandeling is en thuis de producten van Image Skincare gebruikt, is de acné aanzienlijk verminderd en is de conditie van haar huid verbeterd. Zelf ben ik ook overgestapt op de producten van Image Skincare. De puistjes die ik af en toe heb verdwijnen nu veel sneller en mijn huid ziet er gezonder uit. Ook houd ik mijn huid op peil door zo nu en dan een behandeling. Wij zijn heel tevreden met dit mooie resultaat. Dank je wel Bianca voor al jouw goede adviezen.

 

Yvonne

Hallo Bianca:

Het resultaat na twee behandelingen voor de acne bij mijn 13 jarige dochter is grandioos!!! De huid is zienderogen opgeknapt en ook helemaal tot rust gekomen. Heel erg blij met de behandeling van Bianca. Het advies van de huisarts was: de pil of hormonen zalf. Gelukkig zijn advies niet opgevolgd, maar met mooie natuur producten een perfect resultaat bereikt!!!!

Michelle Trentelman

Hoi Bianca,
Ik ben heel blij dat ik bij jou onder behandeling ben voor mijn acne. Mijn gezicht ziet er al een heel stuk beter uit. Ik zal jou zeker aanraden op school en aan vrienden. Heel erg bedankt!!
Groetjes Charlotte.

Charlotte

In het voorjaar ben ik begonnen met de behandelingen bij Bianca, tijdens het intakegesprek stelde Bianca een goed plan van aanpak op. De behandelingen zijn zeer effectief, de uitleg van de producten zijn duidelijk en de prijzen zijn transparant. Verder is Bianca klantvriendelijk, neemt de tijd voor je en is goed bereikbaar voor vragen.
Bianca bedankt voor de goede behandeling van mijn puistjes 🙂

Milan

Kort geleden heb ik een serie behandelingen Image Peels tegen Acne en huidveroudering ondergaan bij Bianca. Ondergaan is hier geen goede uitdrukking, het was elke keer weer genieten (ondanks het prikken van de huid) en het resultaat is super ! Ik heb heel wat complimenten gekregen de laatste tijd, jee wat zie jij er goed uit, ben je op vakantie geweest ? En dit alles nog betaald door de zorgverzekeraar 🙂

Ik was al heel tevreden met de Dr. Baumann producten maar nu ik Image gebruik, wil ik niks anders meer.

Dank je wel Bianca voor je goede adviezen en fijne behandelingen!

Annemiek

Hallo Bianca
Mijn complimenten, wat een mooie website, ik ben net weer bij je geweest, en gebruik nu al weer een hele poos dr.Baumann tot volle tevredenheid. Ik raad het iedereen aan.
Heerlijk!!
Groeten Ingrid

Ingrid van Egmond

Hoi Bianca,
Leuke site en erg informatief. Mooi en duidelijk opgezet, mijn complimenten.

xp

Paulette

Hoi Bianca,
Wat een mooie site en wat een mooi logo.

Beste lezers,
Ik kan uit eigen ervaring een behandeling bij Bianca van harte aanbevelen. Ze werkt met uitstekende producten die ze professioneel en met gedegen kennis afstemt op het huidtype.
Mijn huid is er zeker op vooruit gegaan. De producten zijn niet extreem duur, prettig in het gebruik en bevatten geen onnodig verpakkingsmateriaal. Verder kun je bij twijfel altijd om een monsterverpakking vragen om een product uit te proberen. Ik wil inmiddels niets anders meer…!

Verder is het een pure verwennerij om een behandeling bij Bianca te ondergaan. Ieder schoonheidsspecialiste masseert gezicht en hals maar Bianca kan je met haar massage echt helemaal tot rust brengen. Ik vind dat echt een kwaliteit die je niet bij iedereen vindt.

Heel veel succes!
Natascha

Natascha

Lieve vriendin!

Hele mooie site schat, super trots op jou.
Ik stuur em even door naar Jolanda, misschien is Baumann iet voor haar dochter Valesca.

Heel veel succes en als mijn producten op zijn kom ik weer bij je langs. Kus

sharon

Wauw! Wat een prachtige website 🙂
Heel overzichtelijk met alle informatie binnen handbereik.
Ik heb net m\\\’n behandeling weer bij je gehad maar in oktober lig ik weer heerlijk in je stoel. Groetjes Gordana

Gordana Bukovac

Deel hier jouw ervaring:

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

Hoe denk je over ons?
waardering velden