Eqology visolie gunstig voor de bloedvaten, hersenen, ogen, immuunsysteem en spieren

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.
 • Bevat geen andere visoliën of kunstmatige toevoegingen
 • Een gebalanceerde olie voor de ideale verhouding tussen omega-6 en omega-3
 • Gunstig voor de bloedvaten, hersenen, ogen, immuunsysteem en spieren
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en de juiste gehaltes cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.
 • De visolie is MSC- en CoC-gecertificeerd en afkomstig uit de Noorse duurzame visvangst
 • Toegevoegde polyfenolen uit koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie, vitamine D3 en een verse citroensmaak
 • 100% natuurlijk

Iedere cel in je lichaam is uit vetzuren opgebouwd

Enerzijds uit omega-3 vetzuren: een belangrijke schakel in onze evolutionaire ontwikkeling tot mens… maar door ons moderne leven en onvoldoende inname van zeegroenten en zeevoedsel hebben we daar bijna allemaal een tekort aan. Anderzijds hebben we teveel omega-6 vetzuren door de bewerkte voeding die we vandaag de dag eten.

De gezonde omega-6 : omega-3 verhouding in je lichaam is 3:1 of lager

Het is een voorwaarde om je gezondheid bij klachten goed te kunnen herstellen. En het is preventief net zo belangrijk om je gezondheid te behouden en te versterken. Maar vandaag de dag hebben we bijna allemaal een veel te hoge verhouding. Dat loopt op tot extremen van 25:1.

Ik leef toch behóórlijk gezond en nam ook al jaren visolie van andere goede merken, maar na het doen van de test (was de uitslag niet heel slecht) maar nog niet optimaal! Inmiddels is dit wel hoe het moet zijn, hier merk ik ook de positieve effecten van in mijn lichaam, huid en totale gevoel. Wat ik heel fijn vind is dat ik stress bestendiger ben en dat ik beter kan onthouden…wel handig aangezien ik nog een studie voor orthomoleculair kPNI-therapeut volg ;-)!

Hoe is jouw vetzuurbalans?

Het is mogelijk om jouw omega-6 : omega-3 balans in kaart te brengen. Het geeft veel inzicht in jouw gezondheid. Een optimale omega-6 : omega-3 balans hoort dus lager dan 3:1 te zijn. In de praktijk heeft bijna iedereen een verkeerde omega-6 : omega-3 balans, dus een balans bóven de 3:1.

Eqology, een Noorse producent van voedingssupplementen, biedt de mogelijkheid om met een vingerprik test jouw vetzuurbalans te meten.

Het is een simpele test waarbij je een druppel bloed afneemt. In de bijgeleverde retourenvelop stuur je het materiaal op naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo (Noorwegen).

De vingerprik test van Eqology maakt voor 999 op de 1000 mensen duidelijk dat ze een probleem hebben met hun Omega-3 vetzuren balans. 

BELANGRIJK! De testen worden anoniem uitgevoerd, het gaat dus op een code corresponderend met het kaartje met de 2 druppels bloed dat je opstuurt. Bewaar het andere gedeelte van het kaartje met jouw unieke code dus goed!

Als jouw waarde onder de 3:1 ligt, dan krijg je je geld volledig terug. Ik heb het alleen nog niet meegemaakt….

De meeste cliënten schrikken van de slechte verhouding omega 6 : 3. Wanneer je al jarenlang visolie gebruikt, wil het nog niet zeggen dat het goed is. Zelf gebruik ik ook al jaren visolie van goede merken, nu was het niet slecht bij mij, maar het was nog niet optimaal. Het kan dus altijd beter.

Benieuwd hoe een uitslag van zo’n test eruit ziet? In de uitslag zie je 2 waardes staan. De 1ste waarde is de Omega 3 in de rode bloedcel, dus intracellulair, 2de waarde is verhouding Omega 6 : 3. Klik hier om uitslag te bekijken.

Het herstellen van je vetzuurbalans duurt minimaal 4 maanden

Daarom biedt Eqology een pakket aan met 2 vingerprik testen en 6 maanden visolie.

De eerste vingerprik test doe je bij het begin, en de tweede test doe je na ongeveer 5 maanden. Zo doe je een “voor & na” meting en kun je zelf constateren hoe krachtig je vetzuurbalans verbetert en herstelt.

(Vind je bloed prikken bij jezelf spannend of vervelend? In de video helemaal onderaan deze pagina laat ik zien dat het een simpele en relatief pijnloze handeling is.)

Waarom minimaal 4 maanden?

Eén maandje of twee maanden visolie slikken heeft geen zin, omdat de buitenkant van iedere cel – ook van de rode bloedcellen – uit vetzuren bestaat. Dit vernieuwingsproces duurt minimaal 4 maanden. Je gaat als het ware iedere cel van binnenuit vernieuwen en flexibeler maken. Letterlijk. En hoe flexibeler, hoe gezonder, want voedingsstoffen kunnen beter de cel in en afvalstoffen kunnen beter de cel uit. 

Wil jij ook het beste voor je lichaam en:

 • het risico op hart- en vaatziekten minimaliseren?
 • stress bestendiger worden?
 • een mooiere huid?
 • je ontstekingskans verminderen?
 • een optimale hersenfunctie?
 • het immuunsysteem krachtig ondersteunen?
 • de bloeddruk positief beïnvloeden?
 • een goede spierfunctie?
 • jouw bloedvetten – waaronder cholesterol – in balans brengen?
 • preventief werken aan jouw gezondheid?

Dan is de combinatie van vingerprik testen en visolie van Eqology iets voor jou.

Al overtuigd en kun je niet wachten om een bestelling te plaatsen? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. Mocht je eerst nog meer info willen, lees dan nog even verder.

  Maar wat kost het?

  Een vingerprik test van Eqology kost normaal gesproken 84 euro. De druppel bloed gaat anoniem naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo. Na 15-20 werkdagen kun je de uitslag opvragen.

  Eqology biedt je een pakket met 2 vingerprik testen en 8 flessen visolie (300 ml per fles). De dosering is als volgt:
  • maand 1 en 2: 20 ml per dag (dus 2 flessen per maand in de eerste en tweede maand. 20 ml is een dubbele dosering om ervoor te zorgen dat de vetzuurbalans sneller richting normaal waarden wordt hersteld)
  • vanaf maand 3 t/m maand 6: 10 ml per dag (dus 1 fles per maand)
  • bij de flessen visolie wordt een maatbekertje geleverd
  De visolie van Eqology kost 33,63 euro per fles, dus 8 flessen kosten in totaal 269 euro.

  Normaal gesproken zou je voor het pakket betalen:

  – 8 flessen visolie: 269 euro
  – 2 vingerprik testen: 168 euro
  – Totale pakketprijs: 437 euro

  Wil jij in je gezondheid investeren? En wil je graag asap starten met de Eqology visolie?

  Gezondheid is misschien onbetaalbaar, maar er (verstandig) in investeren wordt op deze manier wél betaalbaar. Het is nu voor iedereen toegankelijk, en indien gewenst kun je ook gespreid betalen.

  Je kan de Eqology visolie via mij bestellen. Wil je zelf even kijken op de website met welk pakket je wilt starten, dat kan.

  Mijn advies is om het half jaar pakket aan te schaffen, dit zijn 8 flessen visolie + 2 vingerpriktesten + kleine flesje Eqology visolie + Extra Vit d + K2; Prijs van dit pakket is €299,-  Klik hier om even op de Eqology website de pakketten te bekijken.

  Hoe gaat het nu verder in zijn werking? Laat mij even weten welk pakket je graag wil aanschaffen, dan meld ik je aan. Je ontvangt dan een betaallink, zodra je deze hebt voldaan krijg je binnen 5 werkdagen het pakket thuis geleverd en kun je gaan werken aan een nog gezonder lichaam!

  De visolie van Eqology

  Eqology biedt een heel slim combinatiepakket aan: vingerpriktesten én een fantastische zuivere visolie. En door die combinatie vind ik het zo’n mooi product: het geeft je écht leiderschap over je gezondheid. Je meet hoe groot je probleem is, je kunt er vervolgens direct mee aan de slag én na 5 maanden kun je ook zien hoe het geholpen heeft.

  Motiverender kan het niet.

  Maar daarnaast is de visolie van Eqology op zichzelf ook gewoon een kwaliteitsproduct.

  Waarom zou je kiezen voor de visolie van Eqology:

  • heeft het MSC keurmerk (duurzame visvangst*)
  • is rijk aan de visvetzuren DHA en EPA
  • is één van de zuiverste visoliën ter wereld (totale oxidatiewaarde (TOTOX) 4-8)
   Ter vergelijking: ik slikte altijd levertraan, maar deze TOTOX-waarde bleek bij navraag 22 te zijn (hoe lager de TOTOX-waarde hoe minder geoxideerd, en hoe beter de vetzuren voor jouw lichaam bruikbaar zijn. Hoe geoxideerder een visolie, hoe minder bruikbaar voor je lichaam en hoe meer last van vieze (op)boeren). De visolie van Eqology heeft de laagste TOTOX-waarde omdat de ruwe visolie al op de boot – in een vacuümomgeving – uit de vis wordt gewonnen. Natuurlijk is het even belangrijk dat de vis uit de zuivere ijskoude wateren rondom de Barentszzee wordt gevangen.
  • bevat ook olijfolie (omega 9) als antioxidant (olijfolie heeft NYIOOC Gold Award gewonnen. Omega-9 vetzuren zijn ook belangrijk voor cellen, en verminderen ook kans op hart- en vaatziekten)
  • bevat tevens vitamine E als antioxidant (gaat oxidatie van vetzuren – waaronder cholesterol – tegen), en lage dosering vitamine D3
  • is vrij van toxische stoffen (contaminanten), en vrij van doping (dus ook voor topsporters)
  • heeft een natuurlijke frisse citroensmaak
  * Duurzaamheid staat ook hoog in mijn vaandel. Ik wil geen product promoten waarvoor een extra vissersboot moet uitvaren. Ik heb zelfs een afspraak met de Noorse directeur gehad om hem deze vraag persoonlijk te stellen. Hij legde uit dat in Noorwegen strenge visserijquota gelden. Door deze quota is de visstand in de Arctische wateren weer aan het toenemen. De visolie van Eqology wordt gemaakt uit kabeljauw, gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust. Na het fileren van de vis ging de rest van de vis oorspronkelijk richting diervoeding. Nu wordt deze ‘verloren biomassa’ gebruikt om de visolie van Eqology van te maken. Deze biomassa (dus overige delen van de vis) is enorm rijk zijn aan DHA, een vetzuur dat essentieel is voor ons brein. Door de visserijquota kan Eqology ook niet de hele wereld aan visolie helpen. Gelukkig komt er naar verwachting dit jaar ook een plantaardige vegan-algenolie op de markt.

  Officiële Europees goedgekeurde gezondsheidsclaims

  De omega-3 vetzuren DHA en EPA hebben zelfs verschillende officiële gezondheidsclaims. Een gezondheidsclaim kan alleen gebruikt worden als deze op de Europese lijst van goedgekeurde claims staat. De volgende claims zijn goedgekeurd:

  Gezondheidsclaims omega-3 vetzuren en EPA/DHA:

  • ALA draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 gram.
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg.
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.
  • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

  Gezondheidsclaims omega-3 vetzuren en EPA/DHA bij kinderen:

  • Essentiële vetzuren zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van kinderen.
  • De inname van DHA draagt bij tot de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden.
  • De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.
  • De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.

  Wil jij ook het beste voor je lichaam?

  Dan is de combinatie van vingerprik testen en visolie van Eqology iets voor jou.

  Al overtuigd en kun je niet wachten om een bestelling te plaatsen? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. Mocht je eerst nog meer info willen, lees dan nog even verder.

   Maar wat kost het?

   Een vingerprik test van Eqology kost normaal gesproken 84 euro. De druppel bloed gaat anoniem naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo. Na 15-20 werkdagen kun je de uitslag opvragen.

   Eqology biedt je een pakket met 2 vingerprik testen en 8 flessen visolie (300 ml per fles). De dosering is als volgt:
   • maand 1 en 2: 20 ml per dag (dus 2 flessen per maand in de eerste en tweede maand. 20 ml is een dubbele dosering om ervoor te zorgen dat de vetzuurbalans sneller richting normaal waarden wordt hersteld)
   • vanaf maand 3 t/m maand 6: 10 ml per dag (dus 1 fles per maand)
   • bij de flessen visolie wordt een maatbekertje geleverd
   De visolie van Eqology kost 33,63 euro per fles, dus 8 flessen kosten in totaal 269 euro.

   Normaal gesproken zou je voor het pakket betalen:

   – 8 flessen visolie: 269 euro
   – 2 vingerprik testen: 168 euro
   – Totale pakketprijs: 437 euro

   Maar Eqology heeft een ‘prikkelende’ combinatieprijs

   Bij afname van het pakket visolie biedt Eqology de vingerprik testen voor slechts 15 euro per stuk aan, dus 30 euro voor 2 testen.

   De totaalprijs wordt daarmee 299 euro inclusief BTW voor het hele pakket – een korting van 138 euro.
   HALF JAAR PAKKET EQOLOGY

   HALF JAAR PAKKET + 2 VINGERPRIK TESTEN VAN EQOLOGY VOOR €299,-

   Wil je wel gaan starten maar met kleiner pakket beginnen? Dat kan!

   Hierbij aantal opties hoe je kunt starten:
   In de 1ste 2 maanden start je met dubbele dosering, dus maand 1 en 2 gebruik 4 flessen, de daarop volgende maanden gebruik je 1 fles per maand.
   • Wil je losse fles aanschaffen, die kun je bij mij bestellen € 40,- per fles
   • Losse vingerprik test kun je ook bij mij bestellen prijs €15,-
   • Voor 1ste 6 weken: 3 flessen visolie + 3 samples € 105,-
   • Voor 1ste 6 weken: 3 flessen visolie + 1 vingerprik test + 3 samples € 125,-
   • Voor 1ste 6 weken: 3 flessen visolie + 2 vingerprik testen + 3 samples € 145,- zie foto
   Vanaf €100,- betaal je geen verzendkosten, bestelling onder €100,-  betaal je €6,90 verzendkosten.
   Eqology visolie

   Eqology pakket voor 1ste 6 weken inclusief 2 vingerpriktesten

   Voor dit bedrag krijg je:

   • 2 vingerprik testen (inclusief beschrijving en retourenvelop naar laboratorium Vitas in Oslo)
   • 8 flessen visolie (lekkere frisse visolie met lichte citroensmaak)
   • gratis verzending pakket
   • gratis doosje vitamine K2 Eqology (t.w.v. 25 euro)
   • het belangrijkste: een sterke en meetbare vetzuurbalans, wat een positieve impuls voor jouw gezondheid is.

   Niet nodig? Geld terug.

   Je loopt geen enkel risico: als jouw omega 6 : omega 3-balans al lager is dan 3 : 1 (en dus in orde) krijg je je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen.

   Gezondheid is misschien onbetaalbaar, maar er (verstandig) in investeren wordt op deze manier wél betaalbaar. Het is nu voor iedereen toegankelijk, en indien gewenst kun je ook gespreid betalen.

   Ben jij klaar om in je gezondheid te investeren? Vul dan onderstaand formulier in!

   Onderaan het formulier kun je aangeven welk pakket je wil bestellen. Mocht je liever eerst voor kleiner bedrag de Eqology visolie willen aanschaffen, vul dan het formulier in en geef dit even aan. Je kan nl ook per fles bestellen, bij bestellingen onder €100,- betaal je €6,90 verzendkosten.

   Je hebt in onderstaand formulier ingevuld en dan?

   Ik ontvang je aanvraag en meld je aan voor het pakket. Je ontvangt dan een betaallink van Eqology, zodra je de betaling hebt voldaan ontvang je binnen 5 werkdagen het Eqology visolie pakket.

    EQ Assurance

    Eqology heeft enorm veel in de kwaliteit van zijn visolie geïnvesteerd. Het team staat onder leiding van de gerespecteerde professor Hogne Vik. Ze geloven zo in hun product en hun beloftes dat ze de EQ Assurance hebben opgericht.

    Als je de visolie van Eqology langer dan 6 maanden gebruikt en een eerste hartinfarct of beroerte krijgt, dan krijg je van deze assurance 5000 euro uitgekeerd (dat is de uitkering voor klanten het pakket met 8 flessen voor 6 maanden kopen, dus de eerste 2 maanden een dubbele dosis van 20ml per dag).
    Naast de vetzuurbalans wordt ook de omega 3-index gemeten. Dit percentage is de belangrijkste voorspeller van hart- en vaatziekten. Een percentage boven de acht procent geeft meer dan 95 procent bescherming tegen hart- en vaatziekten. Ook dit heb ik nog nooit meegemaakt.

    Met gezonde groet,

    Bianca
    Orthomoleculair therapeut
    Specialist in huidproblemen
    Bianca Buijs

    Heb je mijn hulp nodig? Vul dan het contactformulier in:

     This site is protected by reCAPTCHA and the Google
     Privacy Policy and Terms of Service apply.