ACNE TIP 5:
Voedingssupplementen effectieve verbetering bij ontstoken acne en puistjes

Naast je dagelijkse huidverzorging, kun je ontstekingen verminderen en je huid verbeteren door voedingssupplementen te nemen. Zorg ervoor dat je voedingssupplementen geen jodium, zeewier of kelp bevatten, dit kan juist een negatieve invloed hebben en je acne verergeren!

ZINKSUPPLEMENT SOORTGELIJKE WERKING ALS ANTIBIOTICA BIJ ACNE

Zinksupplement kan nuttig zijn. Er is aangetoond, dat zink een soortgelijke werking heeft als antibiotica op de verbetering van ontstoken acne. Zink is een essentieel spoorelement dat je het beste kunt gebruiken in kuur vorm en niet preventief. Als je acne hebt met ontstekingen, kun je zink in een dosering van 60-100 mg per dag nemen. Zie je na 2 a 3 maanden geen verbetering stop dan met het gebruik. Bij sommige mensen geeft het niet het gewenste effect en kun je de zink beter laten.

Veel zinksupplementen kunnen je misselijk maken, neem het dus altijd bij de maaltijd in!

Wil jij weten welke zinksupplementen je het beste kunt nemen?

Ga niet voor zomaar een zinksupplement. Er zijn verschillende vormen van zink en worden niet allemaal goed in het lichaam opgenomen. Goedkoop is vaak duurkoop…heeft je lichaam niks aan en je puistjes gaan er niet van weg en het kunnen er zelfs meer worden!

Stuur mij een berichtje via het contactformulier voor advies bij je keuze in het juiste zinksupplement.

VISOLIE OMEGA-3 VERBETERT EN VERMINDERT ACNE EN PUISTJES

Wanneer je last hebt van chronisch (ontstoken) acne, is het belangrijk om dagelijks hoge kwaliteit gezuiverde OMEGA-3 in een hogere doses te nemen. Wanneer je zelf een (goedkope) visolie gebruikt of aanschaft en het is van een slechte kwaliteit, dan kun je het beter niks nemen. Deze OMEGA kan namelijk  al geoxideerd zijn en dit stimuleert dan juist ontstekingen! OMEGA-3 kan in de pot al oxideren, maar ook in je lichaam, daarom moet er altijd hoog% Vitamine E in zitten of nog extra Vitamine E bij ingenomen worden.

Krillolie met fosfolipiden is de meest zuivere vorm van OMEGA-3 en is verwerkt in de Nutricosmetics van Laviesage. Deze wordt snel in het bloed opgenomen en heeft daardoor een nog beter en sneller effect.

Slechte kwaliteit visolie kan acne en ontstekingen juist bevorderen! Dus weet wat je inneemt!

Voedingssupplementen effectieve verbetering bij ontstoken acne en puistjes

Voedingssupplementen effectieve verbetering bij ontstoken acne en puistjes

Visolie, Omega-3-vetzuren kunnen acne verbeteren, omdat:

  • het een ontsteking remmende werking heeft,
  • reguleert je hormonen,
  • bij een acne gevoelige huid wordt de intensiteit van de ontstekingen verkort.

Wil je weten welke visolie het beste is voor jou?

Stuur mij een berichtje via het contactformulier.

PRE-PROBIOTICA: DARMEN IN OPTIMALE CONDITIE VERBETERING BIJ ACNE

Wanneer je vaak last hebt van je darmen en als je aan de antibiotica bent geweest. Dan raad ik je aan om pre- en probiotica te nemen. Dan worden de overige suppletie ook beter door je lichaam opgenomen. Neem wel een goed pre- en probiotica, anders heeft het niet zoveel zin. Voor een goed advies hierin stuur mij een berichtje via het contactformulier.

MET ALLEEN VOEDINGSSUPPLEMENTEN KRIJG JE JE ACNE NIET ONDER CONTROLE

Deze voedingssupplementen kunnen dus een handje helpen om ernstige inflammatoire acne onder controle te krijgen. Maar je krijgt je acne niet onder controle door alleen maar deze supplementen te nemen! Naast de suppletie moet je ook 2x per dag je huid verzorgen met de geadviseerde producten en regelmatig je huid laten reinigen bij de huidspecialist. Alleen dan krijg jij je acne onder controle!

Heb je nog vragen bel 06-18947255 of vul het contactformulier in.

Ik help je graag aan een mooie huid vrij van acne!

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Acne specialist & Huidcoach

schoonheidsspecialiste Bianca

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.