MediSkinCare staat voor kwaliteit en deskundigheid

MediSkinCare is een paramedisch huidinstituut en kent een zevental behandelcentra in ziekenhuizen in Nederland, te weten; Amersfoort, Baarn, Leiden, Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Zaandam. Ook voert MediSkinCare praktijk in medische centra zoals bijvoorbeeld het Medische Wellness Centrum Zeeland te Goes en het Medisch Centrum Amstelveen te Amstelveen. De doelstelling van MediSkinCare is kwaliteit en integriteit in de behandeling van de cliënt. Ze streeft ernaar om voor iedereen toegankelijk te zijn in de prijsstelling.

Het team van MediSkinCare werkt nauw samen met dermatologen in de ziekenhuizen en behandelcentra zodat de expertise van de huidtherapeuten op het gebied van behandelbare aandoeningen groot is te noemen. Er worden wekelijks 300 tot 400 cliënten behandeld door het team van huidtherapeuten waarbij het resultaat van de behandeling centraal staat.

Ze werken met eigen laser- en lichtapparatuur op de diverse locaties. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste lasertechnieken. Ze volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt op het gebied van nieuwe toepassingsmogelijkheden. Bijna alle vooraanstaande congressen en beurzen worden bezocht om de nieuwste lasertechnieken en testresultaten te volgen en vervolgens toe te passen in de praktijk.

Naast de praktijkvoering in de medische centra en ziekenhuizen bezoeken onze huidtherapeuten salons en huidtherapeutische praktijken verspreid door heel Nederland, ieder in hun eigen regio. Het voordeel voor u is dat de huidtherapeuten over een ruime ervaring en expertise beschikken en zij gebruikmaken van de nieuwste technieken en laserapparatuur.

Het team bestaat uit HBO-geschoolde en kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet BIG (artikel 34). De opleidingen deskundigheidseisen zijn daarom bij wet vastgesteld. Ze staan voor kwaliteit en deskundigheid.

Stoor jij je al heel lang aan die pigmentvlekken, rimpeltjes, couperose, wijnvlek, acne littekens, litteken? Er is heel veel mogelijk om je huid te verfraaien met een laserbehandeling. Ben je benieuwd geworden? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvende afspraak voor het intakegesprek.

Klik hier voor cliëntervaringen van MediSkincare.

COUPEROSE VOOR BEHANDELING

Mediskincare staat voor kwaliteit en deskundigheid

COUPEROSE NA LASERBEHANDELING

Mediskincare staat voor kwaliteit en deskundigheid

PIGMENTVLEKKEN VOOR LASERBEHANDELING

Mediskincare staat voor kwaliteit en deskundigheid

PIGMENTVLEKKEN NA LASERBEHANDELING

Mediskincare staat voor kwaliteit en deskundigheid

Met huidverbeterende groet,

Bianca Buijs
Huidspecialist & Huidcoach
Schoonheidsspecialiste Haarlem gespecialiseerd in behandeling van acne

Heb je nog vragen? Of wil je een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend intake gesprek? Vul dan het contactformulier in:

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.