Knolselderij, snijbonen, kip en Ume pasta

Ingrediënten 2 personen, alles biologisch:

  • 1 knolselderij
  • 450 gram snijbonen
  • 2 biologische kipfilet
  • Kruiden: dille, basilicum, nootmuskaat
  • Umepasta van Terrasana
  • Roomboter of kokosolie om kip in te bakken
  • Peper en zeezout

Zo maak je het klaar:

Snij de hele knolselderij in blokjes. Ik hou van praktisch koken, dan kun je restant van de knolselderij morgen voor gebruiken om soep van te maken of je kan het de volgende dag eten bij de lunch met andere groenten. Kook de snijbonen en de knolselderij, bak de kipfilet. Wanneer alles klaar is schep je het op en doe je de kruiden over de knolselderij en ik vind het lekker om verse nootmuskaat te raspen over de snijbonen. Voeg ook nog lekker een klontje roomboter toe bij je snijbonen. De Umepasta gebruik ik als sausje om mijn kip en groenten in te dippen. Peper en zeezout kun je naar eigen behoeften toevoegen.

Geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!

Bianca Buijs

Heb je mijn hulp nodig? Maak dan een afspraak.
Vul het contactformulier in of bel: 06-18947255

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.