Ervaringen Acne, Clownseczeem, Rosacea, Pigmentvlekken, Donkere huid.

Heel fijn dat je jouw ervaring hier wilt delen. Dit geeft mijn cliënten van de toekomst het vertrouwen, dat ze bij mij in goede handen zijn.
Hartelijk bedankt!

Met huidverbeterende groet,
Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen &
Orthomoleculair KPNI-therapeut

Kreeg in begin van de zwangerschap van onze jongste allemaal pukkeltjes op mijn kin, eigenlijk aan beide kanten van mijn mondhoeken , het jeukte heel erg en zag er rood uit en jeukte vreselijk ,eerst na de huisarts geweest en kreeg er toen zalf voor met hormonen in ,het werd alleen maar meer erger ! Toen ben ik gaan zoeken op internet en kwam Bianca tegen ,Heb haar gelijk gebeld en ze wou me direct helpen! omdat het te ver weg was om er even heen te gaan heb ik altijd contact gehad via mail en app en heb via haar de juiste producten gevonden om van dit vreselijke vanaf te komen ! Als je geduld heb en ook vooral op je voeding let ,waar Bianca ook goede adviezen in geeft kan je er dus echt vanaf komen !! Ik gebruik nog steeds haar producten en mijn huid is nog nooit zo heerlijk zacht geweest! bij mij heeft het een half jaar wel geduurd voordat het helemaal weg was !

Mattanja van Damme
4 november 2018

Tijdens mijn puberteit had ik veel last van acne. In de loop van de jaren werd het wel minder maar toch was mijn gezicht niet acnevrij. Ik ben ontzettend tevreden met de behandelingen, producten en service van Bianca. Sinds ik er gebruik van maak is mijn huid aanzienlijk beter. Ze is vriendelijk, deskundig en betrokken. Zeker een aanrader!!

Melissa - Acne
7 november 2018

5 maanden geleden zijn wij in contact gekomen met Bianca in verband met de acne van mijn dochter. Wij wonen nogal ver van haar praktijk af maar door middel van een telefonisch consult heeft zij ons erg goed geholpen. Ze heeft samen met ons een behandelplan opgesteld en heeft daarbij ook voedingstips gegeven om de acne van binnenuit ook aan te pakken. We zijn een keer naar Bianca toegegaan voor een behandeling om de restacne aan te pakken. We zijn nu 5 maanden verder en het is echt een hele grote verbetering. De huid is nu best rustig dus zijn super blij geweest dat Bianca ons op weg heeft geholpen, en dat het dus ook telefonisch goed heeft gewerkt.

Suzan - Acne
30 juli 2018

Bianca luistert geduldig naar je klachten en behandeld de klachten zeer uitgebreid. Voor mij was het niet mogelijk om naar de praktijk te gaan, Bianca heeft mij erg goed geholpen op afstand.
Met mijn huid gaat het stukken beter.

dank hiervoor Bianca

Sin - Droge huid & PIH
18 juli 2018

Vanaf mijn 16e heb ik last van . Dit kwam en ging elk jaar. Inmiddels ben ik 43 en kwam het vorig jaar maar dit keer bleef de ziekte en het werd alleen maar erger. Ongeacht wat ik ook deed. Gelukkig kwam ik Bianca online tegen en heb ik een afspraak met haar gemaakt. Ik ben zo blij dat ze ervoor kiest om je van binnenuit te genezen. Daar geloof ik namelijk zelf ook 100% in. Mijn huid is nu weer mooi en ik ben enorm geholpen met de adviezen en niet te vergeten de bodylotion van Bianca.

Ik heb inmiddels al meerdere mensen naar Bianca verwezen omdat ik haar aanpak super vind. Nogmaals bedankt Bianca.

Gracielle Owen - Pytiriasis versicolor
26 juni 2018

Goed advies en veel kennis over acne.

Delal Ayaz
4 juni 2018

Ik ben super tevreden met de behandelingen en producten van Bianca. Ik heb een erg lastige huid met zowel acne als verschillende kleinere bultjes op de wangen en kaaklijn en heb hier al jaren last van. Ik ben bij verschillende dermatologen, huisartsen en schoonheidsspecialisten geweest en vaak zonder resultaat. Bij Bianca zag ik het resultaat na ongeveer 2 maanden al heel duidelijk. Bianca weet goed wat bij je huidtype past en geeft ook goed advies op het gebied van voeding/ verzorging. We zijn de behandelingen nu aan het afbouwen en ik gebruik diverse producten, en zelfs nu blijft mijn huid nog mooi egaal. Ik raad Bianca echt aan omdat het voor mijn huid na jaren van acne echt wonderen heeft verricht!

voor en na foto acnebehandeling Bianca Buijs praktijk voor huidverbetering

Beatrijs - ACNE
13 mei 2018

Ik heb eind februari contact gezocht met Bianca via e-mail omdat ik vrij plotseling een slechte huid had met rode jeukende pukkeltjes, droge rode plekken en een rood verkleurende kin. Mijn huid brandde en jeukte. Ik was teneinde raad!
Had wel regelmatig hydrocortison 1% crème gebruikt op mijn gezicht wat een trigger kan zijn vlgs Bianca. N.a.v. mijn geschreven verhaal en toegestuurde foto’s dacht Bianca aan rosacea en adviseerde mij een aantal producten 2x daags te gebruiken. Na 1 week zag ik al duidelijk verbetering, mijn huid werd minder droog en de plekken met de pukkeltjes begonnen in te drogen. Nu na 2 maanden ziet mijn huid er heel duidelijk veel beter uit. Natuurlijk heb ik nog wel regelmatig een pukkeltje, maar deze zijn nu binnen 3 dgn weer weg. Ik ben super blij dat Bianca ook via de mail mijn klachten serieus genomen heeft en mij geholpen heeft door de producten te adviseren.
Nogmaals heel erg bedankt, Bianca!!!

Jorine - Rosacea
5 mei 2018

Ik ben bij Bianca gekomen om vetbultjes te laten verwijderen en ben heel blij met het resultaat! Een andere huidtherapeut had eerder een poging gedaan, maar daardoor veranderde er weinig… Deze behandeling was doeltreffend en nagenoeg pijnloos. Ik heb Bianca ervaren als kundig en professioneel – en daarnaast ook gewoon een leuke vrouw bij wie je je op je gemak voelt. Van de gezichtsproducten die ze mij aan heeft geraden, is mijn huid al aardig opgeknapt. Deze vijf sterren zijn terecht en welverdiend!

Monique - Vetbultjes verwijderd
15 april 2018

Sinds ik onder behandeling ben bij Bianca is mijn huid erg verbeterd! Na jaren onzuiverheden en ontstekingen is het eindelijk stabiel. Haar producten zijn erg prettig en zijn bovendien duurzaam. Ik zou het iedereen aanraden om Bianca haar hulp in te schakelen!

Marit - Acne
26 februari 2018
1 2 3 4 5 10

Deel hier jouw ervaring met anderen.