Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Bedankt dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven en jouw ervaring hier wilt delen.

Ben je nog geen bestaande klant? Dan hoop ik dat de reviews jou het vertrouwen geven dat je met een huidprobleem bij mij terecht kan.
De huidproblemen die ik veel behandel zijn: clownseczeem, acne, pigmentvlekken, eczeem, rosacea, een gevoelige huid, extreem droge huid.
Blijf er niet mee rondlopen, er is meer mogelijk dan je nu wellicht denkt. Ik help je graag!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Na verschillende omwegen, zonder echt een goed en mooi resultaat, ben ik bij Bianca uitgekomen. Zij heeft op een professionele manier mij afgeholpen van mijn vetbultjes (of te wel talgklierhyperplasie of sebaceous hyperplasia) in het gezicht. Dit heeft zij op een dusdanige manier gedaan dat er niets meer van te zien is. En dat is de oplossing welke ik zocht. Ik ben blij met Bianca. Topper.

sebaceous hyperplasia verwijderen

Marcel Klerk - Vetbultjes verwijderen
3 mei 2019

Omdat ik veel last had van acne ben ik met mijn moeder naar Bianca gegaan. We werden heel goed geïnformeerd en we kregen de juiste producten mee. Er is zoveel te koop op dat gebied dat je gewoon niet meer weet wat je moet gebruiken. Bianca heeft goed uitgelegd waar ik op moet letten qua producten, eten en drinken. Daarnaast hebben de behandelingen ervoor gezorgd dat mijn acne een heel stuk minder werd, mijn huid veel rustiger, geen roodheid meer en geen pijnlijk gezicht meer. Ik ben er heel erg blij mee!

Acne behandeling voor en na foto

Acne behandeling voor en na foto. BB-huidverbetering resultaat na 3 maanden.

 

Floor Jacobs - Acne
30 april 2019

Bianca heeft mij heel goed geholpen toen ik opeens een uitbraak van clownsezceem kreeg. Met haar voedingsadviezen heb ik mijn huid weer rustig kunnen krijgen hier ben ik haar heel dankbaar voor. Bianca heeft een luisterend oor (empathisch)en zal je echt helpen. Dankzij haar ben ik begonnen met het gebruik van juiste huidverzorging en tot op heden nog steeds zeer tevreden mee.

Eczeem in gezicht voor en na foto

Hetty Kootstra - Eczeem
12 april 2019

Na het lezen van verschillende positieve verhalen over de praktijk van Bianca heb ik contact met haar opgenomen voor mijn rosacea. Zij heeft mij geholpen met zowel voedingsadviezen als geschikte huidverzorgingsproducten en mijn huid is een stuk rustiger geworden. Bianca is professioneel en staat altijd voor je klaar. Hartstikke blij met haar adviezen.

Syta - Rosacea
2 april 2019

Bianca is super deskundig en echt bereid je te helpen. Heel dankbaar dat ik haar heb gevonden! Enorm waardevol.

Arla
28 maart 2019

Na jaren van alles te hebben geprobeerd (ook van een dermatoloog), kwam ik bij Bianca terecht. Ik gebruik de producten die ze mij adviseerde nu ruim een jaar, en mijn huid is nog nooit zo rustig geweest. Ook tijdens mijn zwangerschap.
Ze gaf ook hele nuttige voedingsadviezen.
Haar advies klonk ergens ook meteen heel logisch, en dat gaf vertrouwen.
Terug naar een gezonde basis in combinatie met goeie natuurlijke huidverzorging, en het helpt echt!

Esther
26 februari 2019

Graag deel ik mijn ervaring over de praktijk voor huidverbetering van Bianca. Zelf gebruik ik de producten van Dr. Bauman op advies van Bianca en ben daar zeer tevreden over. Sinds ik deze producten gebruik, is mijn huid super goed. Als je Bianca om advies vraagt geeft ze meteen een reactie.

Super tevreden dus!

Mieke
23 februari 2019

Een aantal maanden geleden kreeg ik grote ontstekingen rond mijn mond, kaak en hals. Mijn hele leven heb ik wel last gehad van acne, maar nu ging het niet vanzelf weg, het werd juist alsmaar erger. Ik zat hierdoor ook echt niet goed in mijn vel. Ik ben meerdere keren naar de dokter geweest met mijn huidprobleem. Ik kreeg dan een product mee naar huis om het zelf te behandelen. Het product deed meestal niks of maakte de acne juist erger.

Ik vind Bianca zeer professioneel en ze heeft mij goed geholpen. Mijn acne is bijna helemaal weg in slechts een paar maanden. Niet alleen is mijn huidprobleem opgelost, ik voel me ook fitter en ik zit weer lekker in mijn vel. Bianca heeft me advies gegeven over ontspanning, eetgedrag en natuurlijk huidverzorging. Ik raad het echt aan is langs te gaan als je last hebt van acne.

Fleur - Acne
22 februari 2019

Mijn huidproblemen ontstonden eigenlijk al vlak na de geboorte. Veel last van eczeem als kind gehad en vanaf 13 jaar kwam hier acné bij. Voor de acné uiteindelijk op mijn 30e bij Bianca gekomen en heel erg fijn geholpen. Ook mijn voeding werd onder de loep genomen, met de huidverzorging hebben we gezocht naar producten die binnen mijn budget pasten. Onlangs last van eczeem in de nek. Een week na de afspraak bij Bianca is mijn huid al niet meer droog en jeukerig, zo ontzettend fijn!

Jantien - Acne & eczeem
21 februari 2019

Twijfel niet als je huidproblemen hebt, Bianca kan je ook op afstand goed adviseren. Wij zijn bij haar gekomen om een oplossing te zoeken voor acne en alles telefonisch met haar besproken hoe de acne te behandelen. Ze weet waar ze over praat en als je een vraag hebt heb je altijd snel antwoord. Dus ook als je niet in de buurt woont is het geen probleem.

Suzan - Acne
6 februari 2019
1 2 3 4 5 12

Deel hier jouw ervaring: