Ervaringen Acne, Clownseczeem, Rosacea, Pigmentvlekken, Donkere huid.

Heel fijn dat je jouw ervaring hier wilt delen. Dit geeft mijn cliënten van de toekomst het vertrouwen, dat ze bij mij in goede handen zijn.
Hartelijk bedankt!

Met huidverbeterende groet,
Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen &
Orthomoleculair KPNI-therapeut

Graag deel ik mijn ervaring over de praktijk voor huidverbetering van Bianca. Zelf gebruik ik de producten van Dr. Bauman op advies van Bianca en ben daar zeer tevreden over. Sinds ik deze producten gebruik, is mijn huid super goed. Als je Bianca om advies vraagt geeft ze meteen een reactie.

Super tevreden dus!

Mieke
23 februari 2019

Een aantal maanden geleden kreeg ik grote ontstekingen rond mijn mond, kaak en hals. Mijn hele leven heb ik wel last gehad van acne, maar nu ging het niet vanzelf weg, het werd juist alsmaar erger. Ik zat hierdoor ook echt niet goed in mijn vel. Ik ben meerdere keren naar de dokter geweest met mijn huidprobleem. Ik kreeg dan een product mee naar huis om het zelf te behandelen. Het product deed meestal niks of maakte de acne juist erger.

Ik vind Bianca zeer professioneel en ze heeft mij goed geholpen. Mijn acne is bijna helemaal weg in slechts een paar maanden. Niet alleen is mijn huidprobleem opgelost, ik voel me ook fitter en ik zit weer lekker in mijn vel. Bianca heeft me advies gegeven over ontspanning, eetgedrag en natuurlijk huidverzorging. Ik raad het echt aan is langs te gaan als je last hebt van acne.

Fleur - Acne
22 februari 2019

Mijn huidproblemen ontstonden eigenlijk al vlak na de geboorte. Veel last van eczeem als kind gehad en vanaf 13 jaar kwam hier acné bij. Voor de acné uiteindelijk op mijn 30e bij Bianca gekomen en heel erg fijn geholpen. Ook mijn voeding werd onder de loep genomen, met de huidverzorging hebben we gezocht naar producten die binnen mijn budget pasten. Onlangs last van eczeem in de nek. Een week na de afspraak bij Bianca is mijn huid al niet meer droog en jeukerig, zo ontzettend fijn!

Jantien - Acne & eczeem
21 februari 2019

Twijfel niet als je huidproblemen hebt, Bianca kan je ook op afstand goed adviseren. Wij zijn bij haar gekomen om een oplossing te zoeken voor acne en alles telefonisch met haar besproken hoe de acne te behandelen. Ze weet waar ze over praat en als je een vraag hebt heb je altijd snel antwoord. Dus ook als je niet in de buurt woont is het geen probleem.

Suzan - Acne
6 februari 2019

Ik ben ontzettend tevreden met Bianca! Al jaren last van Folliculitis op mijn benen. Bianca neemt echt de tijd voor je om je te leren kennen en om de aard van je problemen door te nemen. In mijn geval heeft dit er toe geleid dat ik mijn eten en drinken heb aangepast voor mijn huidproblemen. Dit is het waard geweest omdat ik hierdoor veel meer energie heb terug gekregen. Mijn huidproblemen zijn nog niet volledig hersteld maar de laatste loodjes zijn in zicht.

Gerben - folliculitis
5 februari 2019

Hele goede ervaring met Bianca. Na een telefoongesprek kon ze al aangeven waar waarschijnlijk het probleem lag en na een consult en de juiste verzorgingsproducten is mijn huid een stuk rustiger. Daarnaast heeft ze niet alleen adviezen voor mijn huid gegeven maar ook andere gezondheidsadviezen waar ik veel baat bij heb.

Dana - Dermatitis Perioralis & spijsverteringsklachten
5 december 2018

Dit heb ik bij mijn intake formulier ingevuld:
Kapotte mondhoeken, geïrriteerd rechter oog waarvan buitenste ooghoek altijd traant en rood is, clowns eczeem blijft in lichte vorm terug komen met name rond mondhoeken en met uitbreiding naar kin, puistjes in alle vormen en maten met name op wangen/kin/ clowns eczeem gebied, rode vlekken en adertjes op wangen en decolleté, niet weg te krijgen bultjes en vocht bulten op voorhoofd/haargrens/slapen/ wangen/ decolleté en rug.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik zelden nog een ietwat rode mondhoek heb, maar deze gaat niet meer kapot en verder heb ik nergens meer last van! Bianca geeft duidelijk en gericht advies en werkt met erg fijne producten. Ik ben nog steeds erg blij dat ik deze stap heb gezet en haar om hulp heb gevraagd!

Bonnie Bisselink - huidproblemen
26 november 2018

Kreeg in begin van de zwangerschap van onze jongste allemaal pukkeltjes op mijn kin, eigenlijk aan beide kanten van mijn mondhoeken , het jeukte heel erg en zag er rood uit en jeukte vreselijk ,eerst na de huisarts geweest en kreeg er toen zalf voor met hormonen in ,het werd alleen maar meer erger ! Toen ben ik gaan zoeken op internet en kwam Bianca tegen ,Heb haar gelijk gebeld en ze wou me direct helpen! omdat het te ver weg was om er even heen te gaan heb ik altijd contact gehad via mail en app en heb via haar de juiste producten gevonden om van dit vreselijke vanaf te komen ! Als je geduld heb en ook vooral op je voeding let ,waar Bianca ook goede adviezen in geeft kan je er dus echt vanaf komen !! Ik gebruik nog steeds haar producten en mijn huid is nog nooit zo heerlijk zacht geweest! bij mij heeft het een half jaar wel geduurd voordat het helemaal weg was !

Mattanja van Damme
4 november 2018

Tijdens mijn puberteit had ik veel last van acne. In de loop van de jaren werd het wel minder maar toch was mijn gezicht niet acnevrij. Ik ben ontzettend tevreden met de behandelingen, producten en service van Bianca. Sinds ik er gebruik van maak is mijn huid aanzienlijk beter. Ze is vriendelijk, deskundig en betrokken. Zeker een aanrader!!

Melissa - Acne
7 november 2018

5 maanden geleden zijn wij in contact gekomen met Bianca in verband met de acne van mijn dochter. Wij wonen nogal ver van haar praktijk af maar door middel van een telefonisch consult heeft zij ons erg goed geholpen. Ze heeft samen met ons een behandelplan opgesteld en heeft daarbij ook voedingstips gegeven om de acne van binnenuit ook aan te pakken. We zijn een keer naar Bianca toegegaan voor een behandeling om de restacne aan te pakken. We zijn nu 5 maanden verder en het is echt een hele grote verbetering. De huid is nu best rustig dus zijn super blij geweest dat Bianca ons op weg heeft geholpen, en dat het dus ook telefonisch goed heeft gewerkt.

Suzan - Acne
30 juli 2018
1 2 3 4 10

Deel hier jouw ervaring met anderen.