Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Sinds een jaar kom ik bij Bianca. In het begin met een vooral rode gevoelige huid met de nodige ontstekingen. Lang leven de make-up was mijn motto. Maar nu een jaar later is mijn huid rustig en is het af en toe nog een oneffenheid. Trouw ga ik iedere maand heen voor een korte behandeling die mijn huid gewoon nodig heeft. En ook mijn wenkbrauwen worden zeer kundig voorzien van de juiste vorm en kleur. Dank je wel Bianca, door jou straalt niet alleen mijn huid maar ik ook weer!

Ilonka - Acne
6 mei 2014

Ik ben nu een aantal jaar bij Bianca onder behandeling en mijn huid is zeer verbeterd; waar ik hiervoor vaak uitslag op mijn kin had en een vette T-zone heb ik dankzij Bianca en Image van beiden geen last meer! Tevens is het altijd heerlijk ontspannen zeker als zij een massage geeft; mijn stijve spieren in mijn nek zijn altijd meteen soepel! en ze geeft me altijd hele mooie wenkbrauwen 🙂 Groetjes, Paulien

Paulien - Huidverbetering
5 mei 2014

Bijna twee jaar ben ik onder behandeling bij Bianca. De combinatie van de producten van Image en de behandelingen werken voor mij goed. Ik heb een lastige huid en was al jaren op zoek naar een geschikt product. Zelfs bij de dermatoloog kwam ik niet veel verder dan de constatering van een overgevoelige huid. Maar wat het beste was en hoe hiermee om te gaan is een ander verhaal. Gelukkig heeft Bianca wel oplossingen. Persoonlijke aandacht gecombineerd met heldere uitleg maken behandelingen prettig en doeltreffend. Een professionele houding en omgeving maken het compleet. Een aanrader voor iedereen! Ook mensen met een ‘gewone’ huid.

Bernadette Hes - Acne gevoelige huid
24 maart 2014

Sinds vorig jaar augustus ben ik onder behandeling bij Bianca voor mijn acne. Na eerst via de huisarts te hebben geprobeerd, zoals crèmes en medicijnen, die op de lange termijn geen blijvend effect hadden, ben ik naar Bianca gegaan voor een natuurlijke behandeling. Het resultaat is dat ik nu bijna geen puistjes meer heb, alleen nog wat littekens, maar daarvoor onderga ik nu een aantal peeling behandelingen. Het duurt misschien wat langer voor er resultaat is, maar het is wel blijvend. Ook de persoonlijke betrokkenheid van Bianca is heel fijn.

Sabine Boon - Acne
21 maart 2014

Vanaf de zomer ben ik in behandeling geweest voor Acne bij Bianca. De behandelingen heb ik als erg prettig ervaren. Er werd naar je geluisterd met veel persoonlijk aandacht. Aan de hand van de gesprekken werd er een behandelplan gemaakt. Het behandelplan ging verder dan alleen crème smeren en huidbehandelingen. Zo werd er ook gekeken naar je eetpatroon en je persoonlijke situatie bijv. stress of vermoeidheid. Na een maand van behandelingen en het veranderen van mijn eetpatroon zag ik verschil ontstaan en ben ik nu sinds januari van mijn acne af. Iedereen met een huidprobleem raad ik aan om een afspraak bij Bianca te maken. Bianca bedankt voor alles! x

Deborah - Acne
19 maart 2014

Sinds ongeveer een half jaar gebruik ik de producten van Image in combinatie met 1 product van Dr. Baumann. Ik gebruik vanaf mijn 15e (ben nu bijna 20) gezichtsproducten. Ik heb veel producten uitgeprobeerd van bekende merken (Clinique, Shiseido etc. ). Nooit hielp iets en was daarom ook erg sceptisch toen Bianca mij vertelde over haar producten. Dit klonk allemaal te ideaal. Uiteindelijk toch overgegaan op deze producten en na een aantal maanden verbeterde mijn huid in rap tempo in combinatie met de behandelingen van Bianca. Ik gebruik deze producten nu een half jaar en ben er echt verschrikkelijk blij mee. Eindelijk producten gevonden die mijn huid goed reinigen en de talgproductie erg verminderen. Geen last meer van puistjes en zit hierdoor ook een stuk beter in mijn vel. Bedankt Bianca dat je mij toch steeds hebt aangespoord om deze producten te gaan gebruiken! Ik raad het iedereen aan :).

Babette van der Veen - Acne
17 februari 2014

Hoi Bianca, Bedankt voor de nieuwe producten, ze bevallen heel goed. De body lotion is top, want die trekt echt snel in. Wat ik echt heel fijn vind. Maar waar ik echt helemaal fan van ben is van de body spa zelftanning. Die ruikt echt tropisch, naar zomervakantie. Heerlijk! En ik kreeg ook echt een compliment van een vriendin, dat ik er zo goed en gezond uitzag in mijn gezicht. Dus ik ben helemaal blij. De behandeling was echt heerlijk! Heel erg bedankt daarvoor. Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Liefs Fraukje

Fraukje - Huidverbetering
7 december 2013

Hallo Bianca, Sinds mijn dochter bij jou in behandeling is en thuis de producten van Image Skincare gebruikt, is de acné aanzienlijk verminderd en is de conditie van haar huid verbeterd. Zelf ben ik ook overgestapt op de producten van Image Skincare. De puistjes die ik af en toe heb verdwijnen nu veel sneller en mijn huid ziet er gezonder uit. Ook houd ik mijn huid op peil door zo nu en dan een behandeling. Wij zijn heel tevreden met dit mooie resultaat. Dank je wel Bianca voor al jouw goede adviezen.

Yvonne - Acne
7 augustus 2013

Hallo Bianca: Het resultaat na twee behandelingen voor de acne bij mijn 13 jarige dochter is grandioos!!! De huid is zienderogen opgeknapt en ook helemaal tot rust gekomen. Heel erg blij met de behandeling van Bianca. Het advies van de huisarts was: de pil of hormonen zalf. Gelukkig zijn advies niet opgevolgd, maar met mooie natuur producten een perfect resultaat bereikt!!!!

Michelle Trentelman
22 april 2013

Hoi Bianca, Ik ben heel blij dat ik bij jou onder behandeling ben voor mijn acne. Mijn gezicht ziet er al een heel stuk beter uit. Ik zal jou zeker aanraden op school en aan vrienden. Heel erg bedankt!! Groetjes Charlotte.

Charlotte - Acne
31 januari 2013
1 11 12 13 14

Deel hier jouw ervaring: