Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Ik kwam bij Bianca met beginnende clownseczeem en onrustige huid. Door alle tips en uitleg is mijn huid nu rustig en mooi. Maar ook heeft Bianca mij uitgelegd hoe een ander eetpatroon mijn PDS-klachten kon verminderen. Hier ben ik echt heel blij om. De voedingsadviezen die Bianca mij gaf, waren voor mij best even schrikken omdat deze op sommige punten afweken van alle andere adviezen die ik afgelopen jaren van andere diëtisten heb gekregen. Bianca zag en begreep dit en heeft vervolgens heel duidelijk en rustig uitgelegd hoe het spijsverteringsstelsel werkt en wat er allemaal gebeurd van binnen. Ook gaf Bianca mij vertrouwen, rust en positiviteit, waardoor ik dit nieuwe voedingspatroon ‘aandurfde’. Zeer dankbaar!

Ruby - Clownseczeem & PDS: Prikkelbaar darm syndroom
13 maart 2020

Bianca is een zeer kundige huidspecialist en daarnaast een hele lieve betrokken vrouw. Ik ben bij haar terecht gekomen vanwege een onrustige huid met daarnaast een angststoornis (BDD). Zij heeft mij hierin heel goed begeleid, met veel geduld. Uiteindelijk is mijn vertrouwen weer gegroeid, en ziet mijn huid er weer rustig uit. Ik kan Bianca echt aan iedereen aanbevelen.

Eva - onrustige huid
13 maart 2020

Sinds mijn zestiende heb ik last van Dermatitis Perioralis (intussen 22). Deze term kwam al snel vallen bij de dermatoloog. Ik kreeg hier onmiddellijk metrodizanol creme voor en een antibioticakuur. Deze heb ik volledig uitgenomen en het eczeem bleef een goed jaar weg. Na iedere zomer door veel in de zon te komen kreeg ik opnieuw clowneczeem, iedere keer behandeling met antibioticakuur. Het laatste jaar kreeg ik het niet alleen meer na de zomer maar het hele jaar door, antibiotica kon ik niet meer nemen want hier keeg ik schimmelinfecties van. Dus op zoek naar alternatieven… Twee homeopathen bezocht die geen hulp konden bieden. Doorheen de jaren ook tal van keren verandert van producten, lichtbehandelingen, verschillende schoonheidsspecialistes, niets hielp! Ik kwam op de pagina van Bianca terecht en begon alvast met natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken en mijn tandpasta te veranderen. Een tweetal weken was het beter maar dan begon het terug erger te worden. Dan toch contact opgenomen met Bianca en een intake gesprek gehad. Ik dacht goed bezig te zijn met voeding maar dit was echt helemaal niet het geval. Bianca raadde me aan het programma te volgen met supplementen en daarna haar E-book te volgen voor een vitale leefstijl. Wat een super programma is dit! Enorm lekkere gerechten en wat ben ik blij om zorg te dragen voor mijn gezonde lichaam en huid! Tijdens het programma van 4 weken ging het wisselvallig, sommige dagen was er bijna niets meer te zien, andere dagen kwam het dan weer terug. Dan dacht ik heb ik nu toch weer iets verkeerd gegeten? Maar ik hield me wel 100% aan het programma. Bianca wees me er dan op dat het echt een tijdje kan duren voor alles aan de binnenkant genezen is. Toch blijven volhouden en nu zijn we 1,5 maand later en ben ik bijna van al mijn eczeem verlost. Ik kijk ernaar uit om verder gezond te leven en te zien hoe mijn huid nog zal evolueren. Dankzij Bianca en haar gouden tips voel ik me terug super goed! Ik ben ook gestopt met hormonale anticonceptie en gebruik nu Daysy om zwangerschap te voorkomen. Ook hierdoor voel ik me stukken beter!! Je moet even geduld hebben voor je verbetering ziet bij dit huidprobleem maar het wachten is het meer dan waard! Ik kan eindelijk terug zonder make-up de deur uit en daar ben ik Bianca ontzettend dankbaar voor! Verder kan ik me dankzij de juiste voeding beter concentreren op het werk, ben ik minder ziek en minder vermoeid, het heeft alleen maar voordelen! Iedereen die voldoende discipline heeft om zijn/haar leefstijl qua beweging en voeding aan te passen kan zoveel bereiken met de hulp van Bianca. Wat een toppertje!

Dermatitis perioralis, clownseczeem natuurlijke behandeling

Annerieke - Dermatitis perioralis + spijsverteringsklachten
12 maart 2020

Na diverse bezoeken aan de huisarts voor (clown)eczeem dat al een paar maanden zichtbaar was, via internet op de webpagina van Bianca terecht gekomen. Door haar adviezen op het gebied van voeding en gebruik van andere huidverzorging was mijn huid binnen enkele weken weer helemaal rustig. Ze heeft me geweldig geholpen!!

Karlijn - Clownseczeem, Dermatitis Perioralis
10 maart 2020

Op aanraden van een vriendin ging ik op mijn vijftiende voor het eerst langs Bianca. Wat een goede keuze was dit. Bianca heeft mij niet alleen heel veel geleerd over de huid en voeding, maar natuurlijk ook mijn huid verbetert. Ze weet precies welke producten bij jouw huid(type) past en neemt echt de tijd voor je!

Kaja - Acne
10 februari 2020

Sinds ik bij Bianca kom is m’n huid prachtig! Geen acne meer of andere onrustige plekjes.
Professioneel en begaan dat is Bianca!

Brenda - Acne
3 februari 2020

Ik kwam bij Bianca vanwege periorale dermatits (clownseczeem). Ik had al vanalles geprobeerd, ook met de dermatoloog. Niets leek te helpen, of het kwam terug.
Bianca maakte me duidelijk dat problemen met de huid vaak van binnenuit komen.
Samen met Bianca naar mijn voeding gekeken, en toen besefte ik me dat ik wel erg vaak buikklachten heb.
Ik dacht heel verantwoord en goed te eten, maar ik had toch echt een paar verkeerde ideeën over ‘gezond’. Bianca heeft me in laten zien wat betere voeding voor mij is. Mijn buikklachten zijn verdwenen, vrijwel meteen! En met de huidverzorgingsproducten van Bianca erbij, hoop ik ook snel van de uitslag in mijn gezicht af te zijn. Maar dat is helaas een wat langer proces.
Schriftelijk veel toelichtingen en recepten gekregen.
Erg fijn contact!

Ingrid - Periorale dermatitis
1 februari 2020

Na mijn bevalling, kreeg ik veel last van pigmentatie. Aan mijn rechter wang had ik een pigmentvlek. Dagelijks was ik bezig om het te camoufleren. Ik werd ook heel onzeker van vanwege het feit dat mensen zeiden van je mascara is uitgelopen. Gelukkig heb ik via Internet Bianca gevonden. Na een paar maanden kreeg ik te horen van wow je huid ziet er geweldig uit. Ik heb zelf Cosmelan behandeling gedaan en twee maal Dermapen behandeling. Ik gebruik geen foundation meer en ben Bianca zeer dankbaar.

Jamila - Pigmentatie
30 januari 2020

Al een paar jaar had ik last van hormonale acne. Via vrienden ben ik in contact gekomen met Bianca en haar praktijk. Zij gaf aan dat er verschillende oorzaken kunnen zijn, waardoor acne veroorzaakt kan worden. Dit was voor het eerst dat ik dit hoorde en sindsdien ben ik de aanbevolen producten gaan gebruiken en de tips en tricks van Bianca gaan volgen. Ik merk dat mijn huid is opgeknapt, het straalt weer!

Minthe - Hormonale acne
30 januari 2020

Sinds mijn tienerjaren heb ik enorm last van acne en hyperpigmentatie. Ik dacht altijd dat het vanzelf weg zou gaan maar dat was helaas niet het geval. Afgelopen zomer na weer een hevige acne uitbarsting besloot ik er wat aan te doen. Na wat onderzoek kwam ik terecht op de website van Bianca. Ik kreeg er direct een goed gevoel bij en besloot een afspraak te maken

Tijdens onze eerste gesprek adviseerde Bianca mij om aanpassingen te doen in mijn voeding en huidproducten te gebruiken. Nu 5 maanden later is mijn acne met 90% afgenomen en ik heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat mijn huidproblemen onder controle zijn. Daarnaast kan ik altijd wanneer ik vragen heb contact opnemen via de mail of Whatsapp, wat erg fijn is.

Iedereen die last heeft van huidproblemen raad ik zeer aan om afspraak te maken bij Bianca. Haar advies en tips hebben mij enorm geholpen en door haar begrijp ik mijn huid beter. Bovendien waren de resultaten snel zichtbaar.

Abdi - Acne en hyperpigmentatie
4 januari 2020
1 2 3 4 5 14

Deel hier jouw ervaring: