Hier kun je jouw ervaring delen en de reviews lezen van klanten die ik heb geholpen
bij het oplossen van hun huidprobleem. 

Hartelijk dank dat je de moeite wil nemen om een review te schrijven. Ik waardeer dit enorm!

Bianca Buijs
Specialist in huidproblemen
Orthomoleculair therapeut

Jaren had ik al last van rode plekjes op mijn gezicht die steeds komen en gaan. Meestal niet zo heftig en weg te werken met make-up. Na een stressvolle periode en slechte zorg voor mijn lichaam werd het steeds erger en erger. Het ging maar niet weg. Huisarts wist niet goed wat eraan te doen en ik kreeg ook verschillende diagnoses wat het alleen maar moeilijker maakte. Nadat mijn moeder me in contact had gebracht met Bianca had ze al snel door wat er aan de hand was. Ze heeft mijn huid voorzichtig verzorgt omdat het “net een lek geprikte ballon” was. Ook heeft ze me een gezondere leefstijl geadviseerd en meditatie. Dit heeft mij enorm geholpen. Nadat ik meer water, groente en minder vlees ben gaan eten, ging niet alleen mijn gezicht erop vooruit maar ook mijn energie. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en mijn rode vlekken op mijn gezicht zijn zo goed als verdwenen! Ik ben Bianca heel dankbaar anders zag ik er nu nog steeds uit als een clown. (Ik had een clownsmond, dermatitis perioralis)

Dermatitis perioralis, clownseczeem natuurlijke behandeling voor en na foto

Lana ter Haak - Dermatitis Perioralis
20 november 2020

Na 2 weken bezig te zijn met mijn voeding is mijn huid al bijna de oude. Daarnaast voel ik me ook echt heel erg goed, ben minder opgeblazen en heb niet meer voortdurend trek, en al helemaal niet in slechte dingen. Dit nieuwe patroon gaat voorbij de voorgeschreven 6 weken, en wordt sowieso onderdeel van mijn nieuwe leefstijl. Ik ben erg blij dat ik dit probleem bij de kern heb kunnen aanpakken met Bianca.

Lotte van de Hoef - Dermatitis Perioralis
11 november 2020

‘k was desperate: ‘k heb altijd een hele gave huid gehad en werd ‘opeens’ geconfronteerd met Dermatitis Perioralis. Gelukkig kwam ik Bianca tegen in mijn zoektocht op het internet. Door haar voorstel voor aangepaste voeding en haar fijne huidverzorging ben ik van mijn probleem af en voel ik me fitter! ‘k ben Bianca zeer dankbaar, ze is zeer betrokken, professioneel én betrouwbaar.

Erna - Dermatitis perioralis
19 oktober 2020

Al jaren vaste klant bij Bianca. Zodra mijn huid onrustig is, meestal door de vele wisseldiensten, neem ik gelijk contact op. Met behulp van Bianca, is het zo weer onder controle. Ze is zeer flexibel en neemt je hulpvraag ook echt serieus. Ook kijkt ze verder dan alleen de huid, om het in de toekomst te voorkomen. Super blij mee, kan het iedereen aanraden!

Sharon - Acne
2 oktober 2020

Ik heb Bianca via internet gevonden nadat ik zocht op oplossingen voor mijn huidprobleem (Clownseczeem). Bianca heeft mij hier heel goed bij geholpen! De aanpassingen in de voeding hebben zoveel resultaat. Bianca is betrokken en verdiept zich in haar klant. De producten die je via haar kunt kopen zijn ook heel fijn. Ik ben heel erg blij dat ik met haar in contact ben gekomen!

Denise Dusoswa - Dermatitis Perioralis
29 september 2020

Mij werd jaren verteld door meerde dermatologen dat voeding TOTAAL geen effect heeft op je huid en dat je acne gewoon zomaar zonder enige reden kan krijgen. (zomaar uit lucht ontstaat acne!)
Na vele dermatologen te hebben gezien en meerdere kuren antibiotica, zalfjes en 2 kuren Ro-accutane te hebben gebruikt (waarvan niks echt goed werkte) eindelijk bij Bianca terecht gekomen.

Na een paar kleine aanpassingen aan mijn voeding en de juiste verzorgings producten is mijn huid na ongeveer 6 jaar binnen een 2-3 weekjes bijna volledig hersteld.
Mijn huid voelt eindelijk weer normaal geen acne jeuk, pijn, droge huid of trekkerigheid meer.

Bij deze nogmaals enorm bedankt Bianca! Ik raad iedereen aan bij jou langs te gaan!

Remco

Remco - Acne
9 juli 2020

Iets meer dan een jaar geleden kwam ik bij Bianca vanwege dermatitis perioralis. Na zo ongeveer alles geprobeerd te hebben via de reguliere gezondheidszorg (dermatoloog, antibiotica etc), ben ik na een consult bij BB huidverbetering aan de slag gegaan met de adviezen van Bianca. Eerst leek het niet echt aan te slaan. Ik werd ongeduldig en ging naar een andere ‘specialist’. Daar leek de behandeling eerst heel goed aan te slaan maar sloeg later om in grote verergering van de klachten! Een paar maanden geleden ben ik opnieuw aan de slag gegaan met alle adviezen van Bianca en tot mijn enorme vreugde zijn de klachten nagenoeg verdwenen. Dus bij deze, beter laat dan nooit, dank je wel Bianca! Ik kan je van harte aanbevelen!

Elise- Dermatitis perioralis
14 mei 2020

Al meerdere jaren had ik last van eczeem in mijn gezicht. En had allerlei producten geprobeerd maar kreeg het niet onder controle, werd er best onzeker door.
Uiteindelijk ben ik bij Bianca terecht gekomen via internet . Zij heeft mij echt goed en fijn geholpen op afstand. En eindelijk na al de jaren heb ik mijn eczeem onder controle door te letten op voeding en door andere producten waar mijn eczeem niet op reageerd.

Jacqueline - Eczeem
27 april 2020

Ik had al een paar jaar last van clownseczeem en kreeg iedere keer uiteindelijk een antibiotica kuur van de dermatoloog;
Ik was t zo zat al die slechte middelen en t hielp maar tijdelijk. Dus ging ik op zoek naar iemand die me zou kunnen helpen; via internet kwam ik bij Bianca terecht.
Toen ik hoorde dat Bianca al veel vrouwen met o.a. clownseczeem van hun klachten had af geholpen, kreeg ik weer wat hoop.
Tijdens mijn eerste afspraak met Bianca, kreeg ik veel adviezen en uitleg op het gebied van huidverzorging, voeding en supplementen;
Qua voeding betekende dit dat ik wel heel anders moest gaan eten; Maar ik had er alles voor over, alles beter dan die nare uitslag in m’n gezicht!
Na 2 weken merkte ik al verbetering; mijn huid jeukte en brandde niet meer. En 4 weken daarna begon ook de uitslag te verdwijnen.
De roodheid duurde nog wat langer voordat dat weg was.
Zoooo blij hiermee!! Ben dankbaar dat ik Bianca heb mogen ontmoeten!!!

Dermatitis Perioralis, clownseczeem voor en na foto door gebruik van juiste natuurlijke producten

Dzjamila - Clownseczeem
26 maart 2020

Ik had vorig jaar huidklachten rondom mijn mond en hele droge lippen, ik smeerde al tijdje mijn lippen met gewone vaseline. Het leek op clownseczeem. Na een aantal bezoeken aan de huisarts en diverse vervangende huisartsen kreeg ik iedere keer weer andere adviezen en ik moest gewoon doorgaan met vaseline. Het werd alleen maar erger. Ik ben gestopt met er van alles op te smeren. Daardoor werden mijn lippen nog veel droger met flinke barsten en kon bijna niet praten. Door verder te googelen kwam ik in contact met Bianca. Zij reageerde snel op mijn vraag. Wij wonen niet echt in de buurt maar ik had het er graag voor over om naar Bianca te gaan. Haar conclusie was niet echt een clownsmond maar een eczeem. Ik kreeg gelijk een crème om op mijn lippen te smeren, het was niet om aan te zien. Daarna kreeg ik een uitgebreid voedingsadvies en uitleg hoe het werkt in je lichaam. Heel duidelijk allemaal, alles moest drastisch om. Verder een advies in gezichtsverzorging en vitamineadvies. Enkele weken verder ging het langzaam beter. Alleen het voedingsadvies is moeilijk vol te houden. Ik doe mijn best en weet dat het beter is voor mijn lichaam en huid. Nu is mijn eetpatroon aanpassen de uitdaging.

Romy - Eczeem
23 maart 2020
1 2 3 4 14

Deel hier jouw ervaring: